Meglepõen jól bírta a gép, s mikor már egész jól vertem, úgygondoltam, hogy elnézek egy versenyre Orfûre. Szarrá is törtem a gépet és mindenem. Ekkor kis szünet, mert már a szülõk sem támogatták ezt a fene nagy bringázást. Majd lázas gyûjtögetés után megszülettett a mai napig az egyik kedvenc kis gépem (sajnos már nincs meg), egy caprine dual váz, de sokáig merev villával volt. Kb fél év gyûjtögetés után aztán került bele egy RS Judy XLC.

Kedves Dnl barátomnak köszönhetõen ezt viszonylag hmar megcsuktam és egy 2002-es Marzo Dirt Jumper 2-es villa lett a nyerõ. Ez a setup maga volt a menyország!
Majd egyre több hiba lépett föl és megunva a gányolást, szakítottam elveimmel és kipróbáltam a "fulltelós_érzést"... Birtokomba került egy sokat látott kona stab kangaroo telóval.

Nagyon élvezhetõ kis gép volt, jól szuperált, de a teló nem volt az igazi, így ismét lázas pénztermelésbe kezdtem és vettem egy 2003-mas RS boxxer race-t, de nem illett a vázba, így azt még picit használtam úgy ahogy volt és eladtam az egész gépet. Most a meglévõ boxxerhez kellett vázet vennem, sok sok kincsfiallás után vettem egy bullitot.

Ez már egy komoly gép, de ezen felállás mellett a race nem teljesített túl jól, ezért ez a kép annyit változott, hogy RS boxxer world cup, és sok egyéb igényesebb alkatrész került rá, ami olyan friss, hogy még kép sincs róla... De amint lesz, rakok föl...
U.I.: jelentem ma lettem tulajdonosa egy sulibajárós retro scott CC gépnek, amit még helyre kell pofozni, s majd errõl is lesz kép!
Na, rólam kb ennyit.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére