Ennél már csak az jobb, ha a biciklidet hagyod ott.
azt soha

Ennél már csak az jobb, ha a biciklidet hagyod ott.
Ennél már csak az jobb, ha a biciklidet hagyod ott.na mivel épségben hazaért ezér már csak elmondom, hadd legyen röhögés
konkréan az történt, hogy ahogy Bálintékkal kimentem felcsomagolni a bringát az autóra, letettem a két táskámat és a bukómat a faházak közé. fejemre fejlámpa fel és segítettem rögzíteni. aztán, mint ki jól végezte dolgát becsüccsentem a WAGEN-ba és elindultunk../tehát eljöttem sikondáról egy bringával, 3db cerbona csokival, 1 fejlámpával, 700huf készpénzzel, és 1 telefonnal. elég minimalista csomag asszem)
Na de Tomi bácsi hálisten volt olyan jó, hogy hazakerítette nekem.
Képeket/videókat tessék mindenki tólni fel, ha van: szagmintákat, alkoholteszt eredményeket mind mind gyüljön! :afro:
Ott felejtettem valamit (inkább le se írom mit mer gááááz) de remélem biztonságban egyben hazaér)
Aktuális civil
Megyek locsizni.. mármint itthon a kádba.
Nemtudom még maximálisan eldönteni, hogy menjek le és szarjak a mindenre (és esetleg bomlaszam a társaságot a szar kedvvel), ..
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
???komlói 4-cross pálya???Vasárnap reggel a jól ismert zsírban tocsogós rántotta után mégnéznénk a komlói 4Cross pályát, vagy amit tetszik.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Para számát kérem sürgõsen priviben!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_