uh, ilyen szinten sose vágtam malacot:D
hentes mindig kettécsapkodta, és egy felet hazavittünk mindig ahol anyuék 2 napig öklendezve boncolták
az a legdurvább hogy az oroszlán úgy eszi az antilopot hogy a beleit a hasa felõl rágycsálja, így a kula kipumpálódik a végén. okos állat. egyik haverom mondta hogy épp vacsi közbe látta a tévében. aztán nem bírt tovább enni
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Egy kis fõzõcske!
Indította
burce
, 2005. június 27. 22:59
#401
Írta 2005. június 30. - 09:37
#402
Írta 2005. június 30. - 09:37
Pedig engem tegnap kiröhögtek, mikor cukorborsóztam.. köcsögök. A fõzelék meg folyik, olyan hiiig.. Nah, mindegy. Egyébként meg túrógombóc. Most ezzel fittizek, mert tudtam csinálni..
Egyik haver mondta is, hogy ez nem nagy ügy, kiveszed a zacskóból és be a forró vizbe.. szegény, nem régóta lakik egyedül..
Egyébként a paprikáscsirkét is utálom, mikor meredezik mindenféle csirkeláb szerte a világba.. alapvetõen a csontos húsokat nem szeretem, mert ha nem sül át, akkor ott véres, és azt rühellem..
Egyik haver mondta is, hogy ez nem nagy ügy, kiveszed a zacskóból és be a forró vizbe.. szegény, nem régóta lakik egyedül..
Egyébként a paprikáscsirkét is utálom, mikor meredezik mindenféle csirkeláb szerte a világba.. alapvetõen a csontos húsokat nem szeretem, mert ha nem sül át, akkor ott véres, és azt rühellem..
#403
Írta 2005. június 30. - 09:37
#404
Írta 2005. június 30. - 09:35
Yó,h kimossák,de vágtad már körbe a s*ggét? Az ottani részekben lévõ árut azért nem csapnám az arcomba,ha belegondolsz,az az ürítés elött álló stuff:)
Amúgy megvizualizáltam a fejet,fogai nincsenek.Azt tudtam,h a szemek hiányoznak,mert mint a halnál,a disznónál is én kanyarítom ki.
Amúgy megvizualizáltam a fejet,fogai nincsenek.Azt tudtam,h a szemek hiányoznak,mert mint a halnál,a disznónál is én kanyarítom ki.
#405
Írta 2005. június 30. - 09:35
á, most a legjobb a cigánypecsenye. csak a rizs
és sör
és sör
#406
Írta 2005. június 30. - 09:34
a cokujbojszó nagyon finom:p
De a legjobb a szénné sült csirkecsöcs.
Lehetõleg szaftos krumplival.
Sör.
De a legjobb a szénné sült csirkecsöcs.
Lehetõleg szaftos krumplival.
Sör.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
#407
Írta 2005. június 30. - 09:32
#408
Írta 2005. június 30. - 09:32
blöffben volt, de az majdnem ugyanaz
cukorborsó a nagyon friss, szinte érettlen borsó, mert az még édesebb mint amit úgy a levezsbe fõznek.
pont ezért utálom az ilyen dolgokat hogy:
láb a lábé
kar a karé
láb a karé
karalábé
mindig fás, ha friss, meg izé, még akkoris.
fõzelékbõl a lencse, bab, zöldborsó, vagy a finomfõzelék a zsír.
zöldborsó öe, tök, krumpli, ezek ehetetlenek
paradicsomos káposzta fini
persze ezek is csak házi jó fokhagymás fasírttal
cukorborsó a nagyon friss, szinte érettlen borsó, mert az még édesebb mint amit úgy a levezsbe fõznek.
pont ezért utálom az ilyen dolgokat hogy:
láb a lábé
kar a karé
láb a karé
karalábé
mindig fás, ha friss, meg izé, még akkoris.
fõzelékbõl a lencse, bab, zöldborsó, vagy a finomfõzelék a zsír.
zöldborsó öe, tök, krumpli, ezek ehetetlenek
paradicsomos káposzta fini
persze ezek is csak házi jó fokhagymás fasírttal
#409
vendég_Charon_*
Írta 2005. június 30. - 09:31
Látom egészségesen táplálkozol.
Mondod Te?
http://image16.websh...70pGCsJX_ph.jpg
Ha nem jön be, akkor még egyszer entert kell nyomni fent a címsorban, vagy refresh.
#410
Írta 2005. június 30. - 09:28
Hát én nem hiszem, hogy tudnék enni, miközbe ott vicsorog rám a levesestálból a beleit legalább nem ismered fel, ha kolbászt eszel
Meg anyukám szokta rámhozni a frászt, mikor télen kocsonyát csinál, ott figyel a fül, meg a köröm meg az egyéb ronda alkatrészek.. huhhh.. Tegnap csináltam viszont karalábéfõzeléket, az csak kicsit fás volt, de nem vigyorgott..
Apropó, ismeri valaki, hogy a zöldborsót másnéven cukorborsónak is hivják???
Hehehehe... Ravaszagy2füstölgõpuskacsõ, mi?
Meg anyukám szokta rámhozni a frászt, mikor télen kocsonyát csinál, ott figyel a fül, meg a köröm meg az egyéb ronda alkatrészek.. huhhh.. Tegnap csináltam viszont karalábéfõzeléket, az csak kicsit fás volt, de nem vigyorgott..
Apropó, ismeri valaki, hogy a zöldborsót másnéven cukorborsónak is hivják???
Hehehehe... Ravaszagy2füstölgõpuskacsõ, mi?
#411
Írta 2005. június 30. - 09:26
de a beleit kimossák ezerrel.
amúgy abban a bélben nem kaka van hanem csak megrágott husi, kukorica, moslék, 40 malac pedig könnyedén végez egy 80 kilós emberrel. 3 kiló húst esznek meg egy perc alatt. igaz is a mondás, falánk mint a disznó.
nem láttál még, ehh városi fickó
amúgy abban a bélben nem kaka van hanem csak megrágott husi, kukorica, moslék, 40 malac pedig könnyedén végez egy 80 kilós emberrel. 3 kiló húst esznek meg egy perc alatt. igaz is a mondás, falánk mint a disznó.
nem láttál még, ehh városi fickó
#412
Írta 2005. június 30. - 09:25
#413
Írta 2005. június 30. - 09:24
Nincs gáz a fogaival:)
Olyankorra már túl van EZER füstölésen meg sózáson.
Gondolj bele,a beleibe meg a húst töltöd:D
Keresek róla képet.
Olyankorra már túl van EZER füstölésen meg sózáson.
Gondolj bele,a beleibe meg a húst töltöd:D
Keresek róla képet.
#414
Írta 2005. június 30. - 09:21
Mielõtt megfõzitek, kiszeditek a fogát, vagy megmossátok?Nálunk a télen levágott disznónak már csak a fél feje van meg minden más beépült yó helyre:D Az a fél fej meg várja,h vmikor legyen yófajta bableves h ízt adjon nekije.Cukin néz ki.
#415
Írta 2005. június 30. - 09:20
Nem csak ízt ad nekiye (merthogy az is hús+csont),megenni értelemszerûen a kutya szokta:)
#416
Írta 2005. június 30. - 09:15
#417
Írta 2005. június 30. - 09:14
nemtom egyébként hogy bír valaki állandóan csirkét enni, mindent csak olajjal, zöldségekkel, íz nélkül.
húshúshús egyél húst, a zöldségektõl leszel olyan mélabús.
nem véletlen találták ki a gyesznót
a fejit azt nem komálom, a fülét farkát lábát sem, sõt a pacalt se
de ami hús az jöhet töménytelenül
+ a még meleg tepertõ friss kenyérrel sóval lilahagymával ...mmm
húshúshús egyél húst, a zöldségektõl leszel olyan mélabús.
nem véletlen találták ki a gyesznót
a fejit azt nem komálom, a fülét farkát lábát sem, sõt a pacalt se
de ami hús az jöhet töménytelenül
+ a még meleg tepertõ friss kenyérrel sóval lilahagymával ...mmm
#418
Írta 2005. június 30. - 09:10
Nálunk a télen levágott disznónak már csak a fél feje van meg minden más beépült yó helyre:D Az a fél fej meg várja,h vmikor legyen yófajta bableves h ízt adjon nekije.Cukin néz ki.
#419
Írta 2005. június 30. - 08:57
Látom egészségesen táplálkozol.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
#420
Írta 2005. június 30. - 08:50
úgylátom nem aratott sikert a kukoricalevesem
zsír az meg nálunk úgy néz ki hogy gyesznó levág,
zsírszalonna kisüt, lesz egy tonna tepertõ meg egy hektó zsír
tepertõ azér jó meg lesz belõle pogácsa
zsírból meg zsíroskenyér lilahagymával
"az emberek a disznót felhízlalják
nevelgetik, viselik a dolgát
az emberek a disznót felizgatják
levágják, majd felaprítják
az emberek a disznót megdarálják
a belébe töltik és elfogyasztják
az emberek a disznót kihasználják
felnevelik és felzabálják"
zsír az meg nálunk úgy néz ki hogy gyesznó levág,
zsírszalonna kisüt, lesz egy tonna tepertõ meg egy hektó zsír
tepertõ azér jó meg lesz belõle pogácsa
zsírból meg zsíroskenyér lilahagymával
"az emberek a disznót felhízlalják
nevelgetik, viselik a dolgát
az emberek a disznót felizgatják
levágják, majd felaprítják
az emberek a disznót megdarálják
a belébe töltik és elfogyasztják
az emberek a disznót kihasználják
felnevelik és felzabálják"