A hasonlóság elsõ sorban a geometriában lehet. természetesen azért tudom mi a különbség egy mereve, meg egy nem merev gép között
. azon a bringán konkrétan fájt a térdem meg leszakadt a derekam...
Nem tudom, mennyire hasonló a két váz geometriája, de ha a Deneb is ilyen kicsike, akkor
szerintem felejtsd el. Jobban jársz, ha még nézelõdsz...
A kérdéseim akkor konkrétan a következõk:
1) Mennyire para, hogy kicsi a vázméret (érdemes e ezen stucni, nyereg tologatással próbálkozni, vagy nagyon elcseszi a szögeit?
Véleményem szerint a kicsi váz nagyobb gáz, mint egy nagy. Tologathatod te az ülés ahogy akarod, cserélheted a nyeregcsöveket hátra nyúlóra, stb., valami mindig kényelmetlen lesz. Hol a derekad, hol a csuklód, stb. fog fájni.
2) mennyire hintázik bután ez a nagy himba, ha nincs lockos tagom?
Hintázik, de simán túléltem vagy 5 éven keresztül, amíg szereztem egy lockolható tagot.
+1) egyáltalán használható ez a bringa tisztességes erdei fel-le bringázásra, ha nem egy boxxert rakok bele, vagy inkább egy "ereszkedõ kerékpár".
Lehet, hogy régimódi gondolkodású vagyok, de véleményem szerint simán használható, nem is értem, miért ne lenne az...
Egy DH-s ismerõsõm szerint ez a bringa olyan tipikis "magyar stinky"... Ez azért elgondolkodtatott...
Ezt nem nagyon tudom értelmezni. Gondolom, ez valami ledegradálás akart lenni...