Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11928 hozzászólás a témában

illu'Z

illu'Z

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
jövõ héten ha elkel a bicóm meglesz az olimpia, kb 2 hét muvla történik a megvásárlása -:) akkor amdj véleményezek :) de próbáltam már ki, csak a teló nagyon kemény...

Darkrock

Darkrock

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
JUJUJUJ!

ma láttam egy olimpia athen 2004et egy csávesznál! azthittem leszedem róla és megyek vele egy kört...:cry:
a pénz az nagy kérdés...egyenlõre csak nézelödöm, a szvsz késöbbi vásárlásra próbálok felkészülni (ha nem baj).
...Black Metal ist Krieg...

illu'Z

illu'Z

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
én már most gyüjtögetek mint a barom, ha végre el tudom adni a tuningolt gagyi neuzer gecóm, akkor tuti megelsz az az olimpia, és mondhatok rendes véleményt :) megnéztem, kipróbáltam azt az olimpia athens-t, és nekem jónak tünt, csak a teló volt nagyon feszes... tehát kemény volt az oks, de nem volt túl lágy a visszaútja...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
konkrétan MOST mennyi pénzed is van?
csak mer, ha úgyis 2 hónap múlva gyûlik csak össze a szé akkor teljes mértékben felesleges most kérdezgetni..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Darkrock

Darkrock

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

gyorsan gyere Kõszegre darkrock!!!! ;] itt van egy olyan olimpia, msot elkezdtem ezerrel gyüjteni rá, mer állitólag még maradt pár.... emr olimpia dobott mailt h többet nem csinálnak :(

eh....:cry:

most nincs is pénzem...és nemtudom,hogy hogy leszek pénzügyileg...már majdnem rábeszéltem magam egy teszkó összetelós bringára 17ért mire felrázott a haverom,hogy ha azzal tekerek úgy himbálózik mit a másnapos viziló...szóval nem tettem..

és errõl mi a véleményetek:
http://www.bicaj.hu/...crosssteram.jpg
ez 54, de itt egy másik:
http://www.bicaj.hu/...-futarbicaj.jpg
ez csak 49...mondjuk csak nézegetem, mert még az olimpiát sem tudom megvenni...de valami ilyesmit képzeltem el amikor legelöször akartam bringát venni!!!!
1ébként a montana bringák milyenek?????

várom a véleményeket!!!! de most tényleg, nemúgy mint a legutóbbi hozzászólásomkor...tudom,hogy fárasztó vagyok ezzel a sok szar bringával....bocsi érte...

bat_egg

bat_egg

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Helló!

Érdeklõdnék hogy csináltotott-e már valaki vagy látott-e már valaki Bajzáth Péter féle vázat, és ha igen mi róla a vélemény?

illu'Z

illu'Z

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
gyorsan gyere Kõszegre darkrock!!!! ;] itt van egy olyan olimpia, msot elkezdtem ezerrel gyüjteni rá, mer állitólag még maradt pár.... emr olimpia dobott mailt h többet nem csinálnak :(

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Budapesti vagyok, de koszonom, hogy segiteni probaltal!
Kirakni nem akarom, mert ugye addig nincs bico. Marad a hirdetes, ha nem viszik el, akkor megis marad az upgrade. Aztan majd ha lesz meg penzmag, akkor telo csere, aztan majd egyszer a vaz. A vaz amugy nem annyira rossz elvileg, a Wheeler osszes merev hatsovillas XC-jen ez van, Alloy 7005 (T4/T6), az XT/LX felszereltsegun is.

illu'Z

illu'Z

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
rákérdeztem boltba, aszondta a fószer h betelefonál olimpia gyárához, hátha nekik maradt raktáron az athens-ból... nagyon jó lenne, emr 35 kecske lenne merevvillával, és rohatt szép!
te, ez a rockraidle acél, nem? a mali oldalán 48 sr suntour telóval...
sztem innen az olimpia a nyerõ a 7005 alu váz miatt, emg a vuelta felnik se rosszak... de mondjuk a márka madjnemhogy égõ terepen :)

Darkrock

Darkrock

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
hell!

van 40 ropim és még mindíg nem vettem gringát...van egy csomó jelöltem demtudom melyiket válasszam...

olimpia athen 2004:
http://www.olimpia.h...rchiv.php?id=92

mongoose rockadile: (de mintha ebben lett volna egy alap rst is...)
http://www.edax.hu/s...products_id=327

trekstar excellsion26” MTB
(Aélvázas, X-Star elsõ teleszkóp, Shimano TY-22 váltó, Alu duplafalú felnik, Promax alu tárcsafékek, Velo nyereg, Innova köpenyek)
http://www.biketrade.../excellsion.jpg

továbbá egy kelly's radius, magellan hydra (alap)...meg néztem altrix courier-t is (de mondjuk az már 56e, annyim annyira nincs..)

ezek mind 40e (+/-1-2e).

...annyi bringát megnéztem az elmúlt napokban hogy magamsem tudom,hogy mit és hogy meg merre...

HELP!!!!

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
esetleg olyan bolt ahol kirakják neked a kirakatba hahaznált + az ára ha elviszik elviszik de ezér a bolt is kér árat. miskolcon van egy síbolt ot a tulaj vesz és el is ad használt bringát. de tud újat is 180 ezres caprine revenge-t 150-ér tud hozni. nagykerbõl.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Lehet, hogy itt OFF, de jobbat nem tudtam kitalalni. Van olyan hely ahol bevesznek hasznalt bringat ha veszel ujat? 3 hete vettem egy Wheelert es csak most jottem ra, hogy komolyabbat akarok... :(

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Hát igen, de max 90000Ft-t tudok összeszedni, de még az is kétséges. Nézegettem én is a Polar x et csak hát 140000Ft.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Melyik gép lenne jobb állatkodásra: Merida umf hardy 4
Magellán polaris Alivio

Az ára mindkettõnek egyforma.

A Polaris semiképp sem, mert nem arra a felhasználási területre készül.
Inkább a Polar-X ha már Magellán.
Szóval a kettõ közül az UMF Hardy, de inkább a Magellan Polar-X!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Melyik gép lenne jobb állatkodásra: Merida umf hardy 4
Magellán polaris Alivio

Az ára mindkettõnek egyforma.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Vannak azert mokas dolgok. Kiraktam a 3 hetes bringat 65-ert (75 barhol) erre mit kapok? Ennel picit komolyabbat szeretnek, picit olcsobban :-)

En is...

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
A Magellan Serpensek ára most akcióban 122.000,- Ft

De a http://www.bigbike.hu oldalon megtudod nézni ott vannak árak meg asszem leírás is. vagy a www.kerekpar.hu oldalon.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
2004-es volt.
De 80 kilóval bírni fogja!
Használd egészséggel és hajtsad sokat..
Nekem nagyon bejött a geometriája.
Meg az árához képest igen könnyû.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Meg ugye az sem mindegy, hogy mikori. A 2003-as modellen meg szerenyebb a felszereltseg.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
80kg vagyok :-) Szerintem birni fog, de ha nem, akkor cserelodik.

Volt Magnusom és nagyon jól összerakott kis bringa szépen megy..
Egyedül a hajtómû volt hihetelenül rossz..az akkori 102 kilómhoz.
Azonnal cserés volt kb.
De ha könnyû vagy vagy nem sajnálsz esetleg egy új hajtókart venni.
Akkor tökéletes választás mert fejleszteni is megéri!