hát tõlem vehet speckó endurót is....jó le is tesztelem neki szivesen...csak a durván 3k-ból nem nagyon fussa rá ...sztemzolle: számodra egy giant ac a tuti választás
ti meg jól rábeszéltétek golyát a konára, azt majd lefikázzátok
Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2005. augusztus 08. - 15:38
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 08. - 15:36
megveszi a konát,aztán olvashatja,h az mekkora szar már és amúgy is
Írta 2005. augusztus 08. - 15:36
olvass visszamár csak 3at kell aludni a szülinapomig
lenne egy olyan kérdésem hogy milyen bringát vegyek a szülinapomra kapott 30 ezer forintból ,ami jó dirtre,lájtos tekerészésre, dh-ra cc-re triálra és vízbeugrani?
Írta 2005. augusztus 08. - 15:35
ti meg jól rábeszéltétek golyát a konára, azt majd lefikázzátok
Írta 2005. augusztus 08. - 15:33
lenne egy olyan kérdésem hogy milyen bringát vegyek a szülinapomra kapott 30 ezer forintból ,ami jó dirtre,lájtos tekerészésre, dh-ra cc-re triálra és vízbeugrani?
Írta 2005. augusztus 08. - 15:11
közbe kerestem egy régi tesztet, amit begbie követett el és akkor is ilyen faszányos all rounder cucc volt. most is az. max tag csere. okés. köszi a helpet.
Írta 2005. augusztus 08. - 14:58
az ideiben exr pro van a tavalyiban comp...sztem ha szépen nézel a faktorosokra akkor árban cserélik neked vanilla r-re, floatnak nincs külön ára mert oem tag....de én 1x gondolkodtam vmi ilyenbe és akkor asszem 1/1 csere lett vón....aha. én meg ilyen mindenhol tekerek ahol lehet már amennyire egy kalaharival jelenleg lehet. de hogy õgy fogalmazzak én 70-80%-ban túrázni, maratonozni szeretnék és 20-30%-ban meg menni amerre látok mindenen keresztül fel-le:D
és ehhzem ost levegõs vagy ruganyos exr prot adnak?
a vanilla r mi zseton mer akkor lehet azt kicseréltetem benneje.
Írta 2005. augusztus 08. - 14:57
Írta 2005. augusztus 08. - 14:55
Írta 2005. augusztus 08. - 14:54
és ehhzem ost levegõs vagy ruganyos exr prot adnak?
a vanilla r mi zseton mer akkor lehet azt kicseréltetem benneje.
Írta 2005. augusztus 08. - 14:50
amúgy 3 tányérral sztem szinte mindennel fel le7 tekerni mindenhová
yó,mondjuk 1 Karpiel,2 kilós külsõkkel és 800 grammos belsõkkel is rossz alany a mászáshoz,de ésszel kell kerót építeni
a gemini is felmegy akárhova,mert csak 38as tányérom,de nem is baj,mert nem HC déhás vagyok
Írta 2005. augusztus 08. - 14:49
semmit, max rá fújni lehet...csilit a flot R-en tudsz állítani....de jövõre mexünik a matic, a dawg lesz a belépõszint (5") és abban pld rugós cucc lesz...(vanilla r)na mer h a váztesztbe aszondták h enyhébb ugri bugrit is bírna + súlyosabb xc arcok alá.
a floaton mit lehet tekergetni? csilli + ráfújás?
Írta 2005. augusztus 08. - 14:47
a floaton mit lehet tekergetni? csilli + ráfújás?
Írta 2005. augusztus 08. - 14:36
csak az 5" t mozgó dawg vázakba 200-as tag van, nem csak a linkplate más....sza rohadt drága lenne szerintem...jó hát akkor az elhangzottak szerint dawg matic lesz. de mi az amit 10 centivel be lehet adni kil ehet bírni?
dawg-dawg matic? most a vázak között mi a különbség??? a maticból nme lehet vhogy dawg-ot varázsolni??? vagy csak úgy h bemegyek a faktorba és aszondom h dawg kéne matic cuccokkal? és akor cask a váz ár különbözetét kell kifizetnem? meg az exr proból ami 10 centit mozog de mozoghat 12-is hogy lehet 12 csinálni?
Írta 2005. augusztus 08. - 14:36
Írta 2005. augusztus 08. - 14:33
szerintem h ugrálsz a rugóstagot, helybõl cseréltesd le egy vanillára, vszinû 1-1 ben kicserélik...pogozni nem sokkal pogozik többet mint a sima float, tekerni tudsz vele...jó hát akkor az elhangzottak szerint dawg matic lesz. de mi az amit 10 centivel be lehet adni kil ehet bírni?
dawg-dawg matic? most a vázak között mi a különbség??? a maticból nme lehet vhogy dawg-ot varázsolni??? vagy csak úgy h bemegyek a faktorba és aszondom h dawg kéne matic cuccokkal? és akor cask a váz ár különbözetét kell kifizetnem? meg az exr proból ami 10 centit mozog de mozoghat 12-is hogy lehet 12 csinálni?
hogy mit bír? ha jól láttam anno a bm verseny riportokat Kiss Dalma egy idõben dawg-gal nyomult a hazai dh versenyeken, elõtte meg bear-rel ami ugyanaz volt..
Írta 2005. augusztus 08. - 14:31
"viszont az endúró kifejezés kezd tényleg ilyen alibibringázás kifejezése lenni
mert fel is meg le is de egyik irányba sem igazán"
figyu Thez, ne legyünk már maximalisták.....szerintem ez a fel is megyek, le is megyek, tök jó....lehet hogy a merevfarú speckóval, 5-tel gyorsabban mászok, mint a coilerrel, de lefele meg télleg azon gondolkodom, hogy mikor ütöm fel, meg mikor fordoluk át a kormányon, meg szétrázza a belem(jóó tudom tanuljak meg bringázni)....szóval teljesen jól elvagyok ezzel a cuccal így, hogy fel is lehet vele menni bárhova, és nem kell gondolkodni lefelé sem hogy merre kerüljem ki a 3centinél nagyobb kavicsokat....
golya Te meg amilen szépen leírtad mit szeretnél, azt én a meridával lehet nem merném beadni...és hidd el nem fikázni akarom, csak ne a saját károdon tanulj mert sokba kerül....azér csak van a transmiss meg a dawg váz között 40 deka súlykülönbség, és nem azért mert annyival szarabb anyagból van a dawg...
nemaz..
de amúgy jól írtad le.
egy lrs-el a lefelét nem kell eröltetni,illetve teljesen jó rá tuti(nem próbáltam még) csak azért ésszel kell bánni vele!
nemhiába sztem a cc kategóriába van besorolva az a váz a súlya, és az egész mozgásrendszere miatt
Írta 2005. augusztus 08. - 14:28
Írta 2005. augusztus 08. - 14:24
Írta 2005. augusztus 08. - 14:20
mert fel is meg le is de egyik irányba sem igazán"
figyu Thez, ne legyünk már maximalisták.....szerintem ez a fel is megyek, le is megyek, tök jó....lehet hogy a merevfarú speckóval, 5-tel gyorsabban mászok, mint a coilerrel, de lefele meg télleg azon gondolkodom, hogy mikor ütöm fel, meg mikor fordoluk át a kormányon, meg szétrázza a belem(jóó tudom tanuljak meg bringázni)....szóval teljesen jól elvagyok ezzel a cuccal így, hogy fel is lehet vele menni bárhova, és nem kell gondolkodni lefelé sem hogy merre kerüljem ki a 3centinél nagyobb kavicsokat....
golya Te meg amilen szépen leírtad mit szeretnél, azt én a meridával lehet nem merném beadni...és hidd el nem fikázni akarom, csak ne a saját károdon tanulj mert sokba kerül....azér csak van a transmiss meg a dawg váz között 40 deka súlykülönbség, és nem azért mert annyival szarabb anyagból van a dawg...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére