Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2005. augusztus 08. - 14:57
Írta 2005. augusztus 08. - 14:55
Írta 2005. augusztus 08. - 14:54
és ehhzem ost levegõs vagy ruganyos exr prot adnak?
a vanilla r mi zseton mer akkor lehet azt kicseréltetem benneje.
Írta 2005. augusztus 08. - 14:50
amúgy 3 tányérral sztem szinte mindennel fel le7 tekerni mindenhová
yó,mondjuk 1 Karpiel,2 kilós külsõkkel és 800 grammos belsõkkel is rossz alany a mászáshoz,de ésszel kell kerót építeni
a gemini is felmegy akárhova,mert csak 38as tányérom,de nem is baj,mert nem HC déhás vagyok
Írta 2005. augusztus 08. - 14:49
semmit, max rá fújni lehet...csilit a flot R-en tudsz állítani....de jövõre mexünik a matic, a dawg lesz a belépõszint (5") és abban pld rugós cucc lesz...(vanilla r)na mer h a váztesztbe aszondták h enyhébb ugri bugrit is bírna + súlyosabb xc arcok alá.
a floaton mit lehet tekergetni? csilli + ráfújás?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 08. - 14:47
a floaton mit lehet tekergetni? csilli + ráfújás?
Írta 2005. augusztus 08. - 14:36
csak az 5" t mozgó dawg vázakba 200-as tag van, nem csak a linkplate más....sza rohadt drága lenne szerintem...jó hát akkor az elhangzottak szerint dawg matic lesz. de mi az amit 10 centivel be lehet adni kil ehet bírni?
dawg-dawg matic? most a vázak között mi a különbség??? a maticból nme lehet vhogy dawg-ot varázsolni??? vagy csak úgy h bemegyek a faktorba és aszondom h dawg kéne matic cuccokkal? és akor cask a váz ár különbözetét kell kifizetnem? meg az exr proból ami 10 centit mozog de mozoghat 12-is hogy lehet 12 csinálni?
Írta 2005. augusztus 08. - 14:36
Írta 2005. augusztus 08. - 14:33
szerintem h ugrálsz a rugóstagot, helybõl cseréltesd le egy vanillára, vszinû 1-1 ben kicserélik...pogozni nem sokkal pogozik többet mint a sima float, tekerni tudsz vele...jó hát akkor az elhangzottak szerint dawg matic lesz. de mi az amit 10 centivel be lehet adni kil ehet bírni?
dawg-dawg matic? most a vázak között mi a különbség??? a maticból nme lehet vhogy dawg-ot varázsolni??? vagy csak úgy h bemegyek a faktorba és aszondom h dawg kéne matic cuccokkal? és akor cask a váz ár különbözetét kell kifizetnem? meg az exr proból ami 10 centit mozog de mozoghat 12-is hogy lehet 12 csinálni?
hogy mit bír? ha jól láttam anno a bm verseny riportokat Kiss Dalma egy idõben dawg-gal nyomult a hazai dh versenyeken, elõtte meg bear-rel ami ugyanaz volt..
Írta 2005. augusztus 08. - 14:31
"viszont az endúró kifejezés kezd tényleg ilyen alibibringázás kifejezése lenni
mert fel is meg le is de egyik irányba sem igazán"
figyu Thez, ne legyünk már maximalisták.....szerintem ez a fel is megyek, le is megyek, tök jó....lehet hogy a merevfarú speckóval, 5-tel gyorsabban mászok, mint a coilerrel, de lefele meg télleg azon gondolkodom, hogy mikor ütöm fel, meg mikor fordoluk át a kormányon, meg szétrázza a belem(jóó tudom tanuljak meg bringázni)....szóval teljesen jól elvagyok ezzel a cuccal így, hogy fel is lehet vele menni bárhova, és nem kell gondolkodni lefelé sem hogy merre kerüljem ki a 3centinél nagyobb kavicsokat....
golya Te meg amilen szépen leírtad mit szeretnél, azt én a meridával lehet nem merném beadni...és hidd el nem fikázni akarom, csak ne a saját károdon tanulj mert sokba kerül....azér csak van a transmiss meg a dawg váz között 40 deka súlykülönbség, és nem azért mert annyival szarabb anyagból van a dawg...
nemaz..
de amúgy jól írtad le.
egy lrs-el a lefelét nem kell eröltetni,illetve teljesen jó rá tuti(nem próbáltam még) csak azért ésszel kell bánni vele!
nemhiába sztem a cc kategóriába van besorolva az a váz a súlya, és az egész mozgásrendszere miatt
Írta 2005. augusztus 08. - 14:28
Írta 2005. augusztus 08. - 14:24
Írta 2005. augusztus 08. - 14:20
mert fel is meg le is de egyik irányba sem igazán"
figyu Thez, ne legyünk már maximalisták.....szerintem ez a fel is megyek, le is megyek, tök jó....lehet hogy a merevfarú speckóval, 5-tel gyorsabban mászok, mint a coilerrel, de lefele meg télleg azon gondolkodom, hogy mikor ütöm fel, meg mikor fordoluk át a kormányon, meg szétrázza a belem(jóó tudom tanuljak meg bringázni)....szóval teljesen jól elvagyok ezzel a cuccal így, hogy fel is lehet vele menni bárhova, és nem kell gondolkodni lefelé sem hogy merre kerüljem ki a 3centinél nagyobb kavicsokat....
golya Te meg amilen szépen leírtad mit szeretnél, azt én a meridával lehet nem merném beadni...és hidd el nem fikázni akarom, csak ne a saját károdon tanulj mert sokba kerül....azér csak van a transmiss meg a dawg váz között 40 deka súlykülönbség, és nem azért mert annyival szarabb anyagból van a dawg...
Írta 2005. augusztus 08. - 14:17
Írta 2005. augusztus 08. - 14:16
nézz egy kategóriás gépet, ne egy cc gép vs mindenest
kb azonos a 2.
csak döntsd el mit akarsz
kapcsold ki a géped, feküdj le az ágyadra, illetve nézz meg pár krankedet, disordert, meg egy két cc-s tudósítást...(ilyen ugysincs) és döntsd el mit akarsz
ha már egy picit is lépcsõzgetés, ugrálás belecsúszik a gondolataid közé, akkor felejtsd el a merida eme vázát, azt az aszimetrikus felnit meg ilyenek.
akkor jöhet a picit nehezebb gép ám kibír többet kategória.
Írta 2005. augusztus 08. - 14:09
ilyen örömbinyiglizés. akkor aszondjátok h kona jobb mint a merida.
hátha lesz vmi szeptemberi akcijóóó.
Írta 2005. augusztus 08. - 14:05
tudni kéne mit jelent az endúró
nemtudom az lrs-nek mennyi a rugóútja, de sztem semmi
épp arra való, hogy a szembekerülõ útegyenetlenségeket tökéletesen kimozogja
viszont én már a váz súlyából adódóan is egy 20 centisnél nagyobb szintet nem feltétlenül örömteljesen, mindenre tekintet nélkül ugranék le
ergó nem arra való
ha esetleg ugrálni is akarsz akkor ilyet nem szabad venned
viszont az endúró kifejezés kezd tényleg ilyen alibibringázás kifejezése lenni
mert fel is meg le is de egyik irányba sem igazán
lényeg
ha esetleg ugrás is szóbajöhet, akkor csak rendes rugóstaggal, és mozgásrendszerrel ellátott vázat szabad venni
ergó merida eme váza kiejtve
és szvsz ekkora határozottsággal nem kéne a cc mellé elkötelezned magad.
Írta 2005. augusztus 08. - 13:58
golya fogalmazd már + mit jelent, neked a enduró....
amúgy a merida elõnye hogy állítólag nem pogozik felfelé....
noch was; meridánál nemigen változik a tag és a lengõkar által bezárt szög,eredetileg erre voltak a legbüszkébbek amikor létrejött az LRS
viszont ez durván lineáris rugóutat eredményez
elõny még a közel 1:1 áttételnek köszönhetõen a relatíve nagy érzékenység,tehát az LRS az kb uolyan szépen mozog,mint a Kona
viszont;kisebb a választék ami a tagokat illeti
meg még trillió dolog,de most ennyi jutott SZMbe