A piros pedig donolu, akkor is.
a piros kicsi lenne neked....de ha fullyra akarsz váltani, a 19" kikapu pont jó Neked
a piros kicsi lenne neked....de ha fullyra akarsz váltani, a 19" kikapu pont jó Neked
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
a piros kicsi lenne neked....de ha fullyra akarsz váltani, a 19" kikapu pont jó NekedMilyen vazakat arulsz? A pirosat szivesen atveszem Toled, de azt nem arulod ;-)
most 3 vázam van fent az apróban...
Let the people speak
vicces, mert az õ fehér lova ugyanolyan mint az én (nemsokára) szürke lovam
Let the people speak
az lenne egyszerûbb, abból a pénzbõl elõször venni 1 vázat, meg valami akciós telót, kalahariról átpakolni a cuccot, aztán apránként fejleszteni....ezt lehtne írni másnak is és igen
elég ha msot csak egy vázat vesz, mindent átszerel
suliidõben meg kocsmázás helyett, mozizás helyett megvesz egy felnit
majd egy agyat
és utána meg befûzi...
2001 vége óta épül az enyém is, és szerencsére most jól jöttem ki fél év alatt.
2001 vége óta épül az enyém is, és szerencsére most jól jöttem ki fél év alatt.
Let the people speak
annyit hogy én 3ésfél éve építgetem a bringám, aminek a mostani értéke ennyi kb
és nem a 18. szülinapomra kaptam...
kapjátok be
Let the people speak
Let the people speak
lehet...nálunk nem..odaki úgy emléxem 2200 dezsõért láttam hirdetni...az meg q.sok...hat igen..szerintem a legnagyobb hibaja annak a vaznak, hogy nagyon draga..kulonben jo, csak ennyit nem er...
marha lehet kapni kulon...
én ideit gondoltam, az már kicsit más...bár én szokásom szerint csak vázat vennék....aztán felébrednék.....egy 2004es spec enduro, csak villa es rtag csere utan...
de nem tett jot neki, elotte jobb volt, csak nagyon orraesos
bocs nehéz a felfogásom....ez most konkrétan milyen bringa volt ?nalam volt egy hetig egy kolcsonbe, de nem nagyon jott be..plane nem ennyiert..
de hozza kell tenni, hogy nem az eredeti konfig volt, kapott uj telot es tagot, eshat ezekkel volt bajom foleg...
a floatrc ?? helyett egy vanilla r-t kapott, ami nem mogott a kicsi cuccokon, csak kopogott, meg egy stance volt benne a psylo helyett...jot tett neki, hogy megemelte az elejet, de kurva lassu villa az....a leggyorsabban volt a csill, megis genyo lassu volt...
edit:ize..ilyen volt, csak gyz-s
http://www.answerpro...ptid=1&itemid=7