Talán azért,mert ezeket jellemzõen nem a városban használják:D
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?
Írta 2005. augusztus 14. - 18:29

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 14. - 18:28

http://pix.bikemag.h...an_004.jpg.html
180-bol meguszhato, de ha tudsz alkudni picit, akkor alatta. Es akkor ez igy nez ki: RS Pilot C, Full LX, LX hollowtech II hajtomu, iszonyat jo WTB verseny CC kerekek (laser disc lite). De biztos jobb ennel az alivio tarcsas agy, suntour telo, suntour hajtomu, deore cuccok, stb.
és felépítésben megéri a madman? úgyértem az alkatrészek eléggé különböznek, jobbak annyival, hogy +20rongyot leperkáljak érte? külsõre tetszik nekemis
ezt a madmant csak 160ér látom, esetleg ti láttok valahol olcsóbban?
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 14. - 18:26

rendben, mindenképp emlékezni fogok..másrészt a spec már kiesett a körbõl ugye, lehet nem olvastad el végig figyelmesen...bár az tény, hogy magellan-ra nemtudtak rávenni, ebben igazad van

Írta 2005. augusztus 14. - 18:26

Talán azért,mert ezeket jellemzõen nem a városban használják:D(tegnap lattam eloszor az enyemen kivul Crux-ot, pedig szoktam tekerni varosban boven.)
Írta 2005. augusztus 14. - 18:16

hát igazából ebben a témában nemnagyon akarok kikérni véleményeket, keményfejûen eldöntöttem, hogy tárcsa és nincs apelláta
a bicaj volt a kérdés igazából...ottmeg asszem végül a kelly mellett döntök, jóval jobb a felszereltsége,mint az indokolatlanul drága spec-nek, viszont sokkal szebb, mint egy magellan...
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 14. - 18:13

A magellan hazai sikerének nyilván egyik oka az, hogy nincs rajta brutál vám, amitõl olcsóbb. Nekem sem véletlen hazai gyártású mindkét vázam.
A speckó májerfaktora ettõl is nagyobb... mindenkinek magellanja van.
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 14. - 18:10

Mellesleg a vilag legnagobb baromsaga ezen a speckon a stucni amivel szerelik, semmi ertelme es nehez, mint a dog. Meg durung, pedig ez nem DH kero...
ahogy látom a crux-on és serpens-en csak V-fék van, én mindenképp tárcsát szeretnék..másrészt tudom hülye szempont, de a specialájzd jobban is néz ki, meg valahogy robosztusabb, olyan hegyre való, magellánok olyan nyeszlettek
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 14. - 17:01

Írta 2005. augusztus 14. - 16:56

De azon még annál is jobb cuccok vannak, mint a madmenen. Azért a Kellysnél is van egy kis név miatti plusz. A megellánért nyugodtan gyûjthetsz, mert nem bánod meg;)
Írta 2005. augusztus 14. - 16:48

de te tudod ez csak egy ötlet volt.
Írta 2005. augusztus 14. - 16:35

ezt a madmant csak 160ér látom, esetleg ti láttok valahol olcsóbban?
Írta 2005. augusztus 14. - 16:32

vegyen amit akar majd megbánja.(vagy nem?)
én meg most nézem nekem a magic ezüstben nagyon teccik
Írta 2005. augusztus 14. - 16:25

Írta 2005. augusztus 14. - 16:24

ja az nekem is teccik.
Írta 2005. augusztus 14. - 16:20

a Magnus tök tetszetõs bordeau-ban.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 14. - 16:15

baromi sokat segítettetek, ne higgyétek, hogy csak szócséplés volt
hála nektek alig 1nap alatt már egész sokat megtanultam az alkatrészekrõl...a keményfejûséget aláírom, de biztos nektek is volt már olyan, hogy meglátni és megszeretni..hát nekem ez a kellys bicajjal van, sajnos a magellan meg nemtetszik, ezellen nemtok mit tenni..minek vegyem meg, még jóval a kereten felül, ha nemszivesen nézek rá...
egy szó, mint száz: köszi a sok hasznos tanácsot, véleményt, bírálatot, ha nem is 100%-ig, de megvan az eredménye!
ahogy meglesz a bicaj, írok, hogy milyen
én hasonlóképpen voltam nemrég csak én fullyt akartam venni és azért döntöttem végül amellett ami mellett döntöttem mert mérlegeltem h valójában mire fogom használni nem amit elképzeltem.
ha te tudod tutira mire kell neked a bicaj, és ha belegondolsz akár milyen szép is meg jó meg satöbbi akkor neked tök fölösleges a tárcsa. mert nem versenyzel ,de sokan akik komolyan versenyeznek azok se használnak tárcsát.tehát még mutizok neked 2 biciklit, de én is azt mondom h vmelyik magellánnal járnál a legjobban mert, tudom sokat számít a szépség de szépet szarni nem lehet.(remélem érted)
http://www.kellys-bi...ass=21&prod=130
http://www.kellys-bi...ass=21&prod=129
Írta 2005. augusztus 14. - 15:38

Remélem jó lesss a Kelly's és jól fog szolgálni.
De szerintem a villát ne cseréld le , inkább ted el a pénzt spórolj 1 kicsit és sokkal jobb villát tidsz majd venni.
Írta 2005. augusztus 14. - 15:34

Írta 2005. augusztus 14. - 15:31

hála nektek alig 1nap alatt már egész sokat megtanultam az alkatrészekrõl...a keményfejûséget aláírom, de biztos nektek is volt már olyan, hogy meglátni és megszeretni..hát nekem ez a kellys bicajjal van, sajnos a magellan meg nemtetszik, ezellen nemtok mit tenni..minek vegyem meg, még jóval a kereten felül, ha nemszivesen nézek rá...
egy szó, mint száz: köszi a sok hasznos tanácsot, véleményt, bírálatot, ha nem is 100%-ig, de megvan az eredménye!
ahogy meglesz a bicaj, írok, hogy milyen

Írta 2005. augusztus 14. - 15:29

De akkor sincs értelme!
Nem nyerne sokat a villával.
Max annyit , hogy menõzhet hogy neki Rock Shox Villája van.
de ez nem a te/mi dolgunk
õ a keményfejû, csináljon amit akar.
mára elég a szerencsétlenkedésbõl.
ennyi