Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
jajajajaja!!!
thez bringája etalon arra amire kell neked

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

sziasztok!
180 pénzért milyen biciklit vegyek street/dirt jellegben? fontos, hogy ne essen szét, és egyéb:)

Vedd meg thez bringáját. Az csak 160 és elég jó.
Én is megvenném csak nincs rá pénzem.
Jó benne a teló a fék.Ha meg nem tetszik benne valami akkor is marad még 20 ezer ft.-od.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
px az polarx javarészt
vagy planetx, de az 10x annyiba kerül

nyuulbela

nyuulbela

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
px? polar-x?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
vedd meg a zold pxet, es meg egy kicsit rateszel (10ezer), kapsz hozza egy jocska elso feket is...ennel jobbat nem akarhatsz magadnak
Van állásom...:bananadan

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nézd meg az aláírásom!!!!
:-)
(másik szamár)

nyuulbela

nyuulbela

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
sziasztok!
180 pénzért milyen biciklit vegyek street/dirt jellegben? fontos, hogy ne essen szét, és egyéb:)

ehh

ehh

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
sziasztok,

mivel a müszaki dolgokhoz nem igazán értek igy megkérdem milyen bringát is,aszfalton használnám csak,gondolkoztam valami olcsóbb versenyen (mali ironman,authorc2005,altrix),de hát ugye városban is elég sokat használnám igy gondolom ezek kiestek, a trekek közül pedig a trek 7000 vagy a 7300-ra gondoltam(authorrol elég sok jót hallottam,szerintetek?),szóval nagyjából ez lenne..érdemes?mit érdemes?és ha van valami ötlet ebben az árkategóriában szívesen várom.

ádám

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nincs annak értelme ám

akarok egy orange 224, de nem 888al hanem boxxerrel, nem hayessel hanem shimano saint szettel stb

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

azon gondolkodtam hogyha biciklit kéne vennem, és lenne rá 999.999.999 dollárom, szal infinite, akkor sem találnék olyat ami tetszik
sok bringát meg nem lehet csak vázként kapni, úgyhogy teljesen meg vannak lõve egyesek.

Annyi pénzbõl megveszed egészben, és kiszeded belõle a vázat...:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
azon gondolkodtam hogyha biciklit kéne vennem, és lenne rá 999.999.999 dollárom, szal infinite, akkor sem találnék olyat ami tetszik
sok bringát meg nem lehet csak vázként kapni, úgyhogy teljesen meg vannak lõve egyesek.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Jaj oxy. Nehéz menet volt:D

oxy

oxy

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
hi bicajosok!

végül egy kelly's madman-t vettem 145ér, sztem egész jó vétel volt :)
eddig nagyon bejövõs, de hosszabb teszt csak ma este lesz..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Jol van no, csak felporogtem kicsit ;-) Tojok en ra mit vesz, nem nis erdemel meg egy Crux-ot :-) Az igaz, hogy kelly's volt a tervem, de imagine lett volna es az nem egy salamander kategoria. Es nem vettem meg vegul, hanem jol atgondoltam es kivalasztottam a legjobbat, ami belefert a keretbe. Legalabbis nem nagyon tudok ennel jobb felszereltsegut (ujat) ennyi penzbol jelenleg. De kinek a pap... Persze eleg sokat teptem itt a szamat, de hallgattam a jo tanacsokra es bazira nem bantam meg. Azota pedig mar azt is tudom, hogy mit miert mondtatok anno. Amiert egyebkent nagyon halas vagyok.

ne basszogassátok már szegényt....alap speckóról má áttért legalább...végülis al Te is kellizrõl indultál...amúgy meg az Õ pénze, az Õ dolga...én már mondtam sok pénzt fizettem azért mert a saját hüjeségemet csináltam, nem hallgattam az "okosabbakra"...
todod okos ember más kárán tanul, nem okos a sajátján...ennyi

Kocce es ertettem :-) Es mindenkitol elnezest, hogy begyartottam magam rendesen, de eddig szigeteltem es nemsokara ismet, szoval nyugalom lesz tolem ;-)

Szép a géped al. Nagyon össze van rakva. De azért egy hosszászólásban írhatnád a dolgokat;)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Nah hát én is ezt ajánlom neki. Keményfejû gyerök. Szép a géped al. Nagyon össze van rakva. De azért egy hosszászólásban írhatnád a dolgokat;)

Látom sokat írtatok amíg én ezzel az eggyel szenvedtem. Ja télleg volt már egyszer a pont. Legyen megint, de most utoljára: .

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Minek gyötri mindenki magát!
Már nem tudom hány oldalon keresztül érvelünk a srácnak , hogy gondolkodjon.
De õ nem teszi.Õ a hülye.Szerintem a Magellan sokkal jobb cuccokat gyárt mint a Kelly's.
A tárcsa meg hülyeség.
Majd rájön ,hogy mégsem olyan jó a bringája mint amire gondolt és akkor majd elgondolkozik , hogy miket mondtunk itt neki.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ne basszogassátok már szegényt....alap speckóról má áttért legalább...végülis al Te is kellizrõl indultál...amúgy meg az Õ pénze, az Õ dolga...én már mondtam sok pénzt fizettem azért mert a saját hüjeségemet csináltam, nem hallgattam az "okosabbakra"...
todod okos ember más kárán tanul, nem okos a sajátján...ennyi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Salamander lesz? En meg a Madman-hez hasonlitottam a xar Cruxomat. Kar volt a szamat tepni, az az alivio, nemi deore, RST szereltsegu 14,5kg-os kero a kozelebe nem tud jonni a 12kg alatti Cruxomnak (gyari adatok szerint 11,1kg es nekem lett konnyitve is rajta, de nem mertem le, maradjunk a 12 alattiban).

ha megveszed a alamndert szó szerint hüje vagy. ezen nincs mit tárgyalni ezen kívül te tudod.
mi megpróbáltuk.

Enyim Paripa

Let the people speak

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
ha megveszed a salamandert hülye vagy mást ne mtudok mit mondani. ezen nincs mit tárgyalni ezen kívül te tudod.
mi megpróbáltuk.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Talan mert jellemzoen alkalmas XC-re ;-) Ocso es jo. Es bazi kenyelmes.

Talán azért,mert ezeket jellemzõen nem a városban használják:D

Enyim Paripa

Let the people speak