Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2006. március 21. - 22:49
bár ennek találhatnánk megfelelõbb topicot is
edit: lassú vagyok
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. március 21. - 22:48
fõleg a láncvillának. végy rá védõt, és a váltót se hagyd nekiverõdni.
Írta 2006. március 21. - 22:47
Írta 2006. március 21. - 09:46
Írta 2006. március 20. - 23:05
Az meg ha pl egy teckós mittomén két év után kitörik alólam, hát istenem (mondjuk az visszatart a dologtól, hogyha törik a gép, az garantáltan nem lépésben hajtáskor lesz, szal én is mehetek a kötözõbe )
Írta 2006. március 20. - 22:50
Ez kb. olyan miat a virsli, aminek 99 Ft kilója. Szerintem nem ilyen üzletekbe kellene járni hanem kipróbálni, hogy milyen felegyenesedett tartásba tekerni. Ha olyan úton közlekedsz ahova összelós kell, akkor feljetsd el a csomagtartós vásárlást, mert minden szétmegy rajta. A mountain bike nem boltba járásra találták ki! A könyhaszekrényt sem egy CRX-el viszed haza. Ki kellene próbálnod egy rendes túra, vagy városi bringát. Amszterdaman egy grammnyi montit sem láttam! Nem hogy össztelóst. 60-nál drágább bringát ne vegyél mert ha csak boltba jársz sosem használod ki az értékét, csak a pénzt pocsékolod. Az olcsó gagyi áruk özöne mellett ez fogyasztói társadalom másik mézesmagzagja.Láttam jóságot, kiváncsi vagyok, mit szóltok hozzá
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. március 20. - 22:48
Írta 2006. március 20. - 22:39
Írta 2006. március 20. - 22:34
http://kerekpar.hu/t.../mtb/ferfi/1054
ezzel nem járhatsz rosszul, én 2 éve nyúzok egy ilyet, igaz, most kapott egy duke xc air villát, meg spd-t, meg conti explorert, de ez csak a terepezés miatt...ajánlom:)
és bringát a (netes) bringaboltból...
Írta 2006. március 20. - 22:27
Írta 2006. március 20. - 22:23
Hauser háát.. egy fokkal jobb, de még nem az igazi..
ami elérhetõ árú és értelmes márka lenn:
az mondjuk a magellan, merida, kellys(?), meg még biztos van valami..
de 100 alatt FIX hogy nem kapsz értelmes fullyt. (szerintem)
Írta 2006. március 20. - 22:21
Egy 04-es Kelly's Spider, ami eddig egy kiállítási darab volt egy autószalonban (egy autót tetején), 70k-ért az enyém lehetne mindenféle garival és egy rádiós kilométerórával (KCC-16WL), ez utóbbi ajándékba.
Az eladó szerint megéri a vétel, mert ebben az árkategóriában nem nagyon kapok ilyesmi felszereltségû gépet.
V-fék, 24 sebesség, Shimano agyak/hajtás/váltó, alu váz, duplafelni.
Van rá kb. 20 órám hogy megálmodjam a döntést.
nem apróhirdetõ. köszi
Várom az ellene/mellettejavallatokat.
Írta 2006. március 20. - 22:20
Hauserrel mi a helyzet (húzzak a vázak totyikba, vagy jó ennek a kitárgyalása itt? )
Írta 2006. március 20. - 22:14
és ha így álla dolog, akkor emg inkább add el a régi bicót és végy egy darab komolyabbat. De fully-t még akkorse érdemes, amit érdemes, az magasabb áron van.
Írta 2006. március 20. - 22:05
60 ér mér nem veszel egy magellan cratert ? akkor lenne egy rendes biciklid, még ha csak boltba járni is kell.....
1-szerû: Merevvázasom van, 9 éves, de a matricák és a kormány tetejének a rohadásán kívül nincs baja. (bár lehet, hogy két rendes karika nem ártana alá )
Ja, 96-ban vettem 25000 magyar forintért egy (nemröhög!) elektronikai cikkeket forgalmazó boltban.
Írta 2006. március 20. - 21:54
énis inkább a kerékpár vásárlásra szavaznék.
hidd el ezek nem mozognak értelmesen, csak bajod lesz a hátsó felfüggesztés miatt.
én is azthittem anno naívan, hogy fúúúúú de tutiiii, aztán hamar rájöttem, hogy izé.. (arról nem is beszélve, hogy ez még 60ér is rengeteg ! én hasonlót vettem anno 35ér. Egy boltnak szokása felárazni a terméket, majd AKCIÓt hirdetve leárazni. ne ugorj be.
vegyél egy normális merevvázas bicót.
Írta 2006. március 20. - 21:25
60 ér mér nem veszel egy magellan cratert ? akkor lenne egy rendes biciklid, még ha csak boltba járni is kell.....Láttam jóságot, kiváncsi vagyok, mit szóltok hozzá
Helyszín: Hervie's
Ár: 59900 (89900-ról leárazva)
Téma ez a gép: link
Szerintem szép, matt fényezése van.
Namármost, eddig kifogásom volt a csomagtartó felszerelésével, de találtam olyan nyeregre szerelhetõt, ami 18kg-ig oké (tehát egy döccenõ után talán nem törik ketté egy kóla meg egy kenyér súlya alatt ^^), igaz egy 10-es :S
A sárvédõre meg a következõ az 5letem: Rendes, merevvázas géphez való kéne rá. Az elsõ villa allján van egy lyuk, ami talán pont jó neki (vagy ha nem, akkor mire jó a kerék rögzítése feletti lyuk?), fent meg a keresztmerevítõn figyel lyuk (most egy prizma éktelenkedik rajta) Hátul kicsit izgalmasabb a helyzet.
Ez van ott: link Namármost, alul ott a rögzítésre való fémdarab, a lengõkar végén ott van egy-egy szem a rögzítésnek. Egyetlen módosítás lenne esedékes: egy L alakú fémszalaggal a lengõkar tetelyén lévõ lyukhoz kellene csavarozni.
Vélemény a merényletemrõl?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. március 20. - 21:12
Helyszín: Hervie's
Ár: 59900 (89900-ról leárazva)
Téma ez a gép: link
Szerintem szép, matt fényezése van.
Namármost, eddig kifogásom volt a csomagtartó felszerelésével, de találtam olyan nyeregre szerelhetõt, ami 18kg-ig oké (tehát egy döccenõ után talán nem törik ketté egy kóla meg egy kenyér súlya alatt ^^), igaz egy 10-es :S
A sárvédõre meg a következõ az 5letem: Rendes, merevvázas géphez való kéne rá. Az elsõ villa allján van egy lyuk, ami talán pont jó neki (vagy ha nem, akkor mire jó a kerék rögzítése feletti lyuk?), fent meg a keresztmerevítõn figyel lyuk (most egy prizma éktelenkedik rajta) Hátul kicsit izgalmasabb a helyzet.
Ez van ott: link Namármost, alul ott a rögzítésre való fémdarab, a lengõkar végén ott van egy-egy szem a rögzítésnek. Egyetlen módosítás lenne esedékes: egy L alakú fémszalaggal a lengõkar tetelyén lévõ lyukhoz kellene csavarozni.
Vélemény a merényletemrõl?
Írta 2006. március 14. - 09:52
-egyik kollégám vett most ilyen kerékpárt
-az ár/érték aránya nagyon jó, alu váz és full deore szett, egyetlen gyenge pontja a nexus elsõ váltó amit könnyn lehet orvosolni egy helyszíni cserével
tehát én is a demát venném a három közül a többi lényeges dolgot már bikertigger leírta elõttem