Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11932 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ugy dontottem, hogy osszeszedek 150k-t, ha sikerul mit vegyek?:)

Ha sikerül akkor 2005-ös felsöbbkategóriás modellt ha nem akkor a súlyodtól függõen salamandert vagy magnust.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

magellan crux pld......azért + kell nézni az ideit még nem tanulmányoztam...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
imagine nagyon megérné ha lenne most még akciós 2005 ös szal magnust:D ... vagy nemtom.
használt cuccokat is nézegethetsz de majd vásárlásnál vigyél valami szakértõtársat mert vannak (kiemelem hogy csak páran vannak) akik keményen át akarnak vágni
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Az a baj a kb 150k alatti bringákkal szerintem, hogy ha komolyabban szeretnél késõbb bringázni, akkor szinte mindent cserélhetsz rajta, és végül sokkal rosszabbul jössz ki anyagilag.

Ha a 100k körüli összeg adott, akkor inkább használt bringában gondolkozz szerintem. Nézz be az apróba, vagy az ebayre.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
ha mégis meggondolod magad, vagy dellához jutsz akkor szerintem a Magnus-t vedd meg, igaz egy bõ husszasal több ,mint a másik kettõ, de a szinte full deore felszereltség kárpótol ezért ! :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Hat pont most vesztem ossze asszonyal, szal mar nem szanhatok ra semmit :(
amugy eredetileg Kelly's Viper SF lett volna 65-er, utana olvasgattam, hogy nem eri meg, ezert ugy gondoltam legyen 100 a hatar, de ezek szerint az is keves hozza szoval majd probalok gyujtogetni :)
Koszi a segitseget!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Sziasztok,

Szeretnek bringat venni es kene egy kis szakmai segitseg.
Amire hasznalni szeretnem, aszfalt, erdo, foldut, ugribugri nem erdekel.
3 napi olvasas kereses utan az alabbi 3 tipust neztem ki, es nagyon hajlok a Kelly Quartz 06 iranyaba:

http://www.kellys-bi..._71_84&pID=9132
http://www.hajtany.h...p?kat=1&marka=9 innen a polaris alivio.
http://ebike.hu/term...erekpar/mtb/970

Szerintetek melyik legyen?
Koszi,
Slick

Kb. milyen összeget szánsz rá ha nem titkos?

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

A merida valahogy nem fogott meg, meg itt a forumon suzukihoz hasonlitgattak :)

:cry: ! Melyik volt az?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Az a baj a kb 150k alatti bringákkal szerintem, hogy ha komolyabban szeretnél késõbb bringázni, akkor szinte mindent cserélhetsz rajta, és végül sokkal rosszabbul jössz ki anyagilag.

Ha a 100k körüli összeg adott, akkor inkább használt bringában gondolkozz szerintem. Nézz be az apróba, vagy az ebayre.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Cábuusz!!

Szerintem a Magnus sokkal jobban megéri, mind a teleszkóp (ami ott ugye lockout-os-ergó aszfalton nagyon jól jöhet), mind a meghajtó alkatrészek szempontjából- a Deore ugyanis eggyel magasabb minõségi kategóia a shimano-nál, és a Magnusban több ilyen van.
Egyébként (ez megint csak szerény véleményem) érdemes lenne megnézned a merida bringákat is, fõleg most szezon elõtt van egy-két jó akció (www.velotrade.hu ; www.wilker.hu )!
Jó keresgélést, vásárlást!

A quartz-ba is lockoutos a telo, es ahogy nezegettem talan jobb minosegu mint a suntour.. igazabol az a kerdes, hogy osszevetve az alkatreszeket melyik a jobb ar/teljesitmeny arany.
A merida valahogy nem fogott meg, meg itt a forumon suzukihoz hasonlitgattak :)

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Cábuusz!!

Szerintem a Magnus sokkal jobban megéri, mind a teleszkóp (ami ott ugye lockout-os-ergó aszfalton nagyon jól jöhet), mind a meghajtó alkatrészek szempontjából- a Deore ugyanis eggyel magasabb minõségi kategóia a shimano-nál, és a Magnusban több ilyen van.
Egyébként (ez megint csak szerény véleményem) érdemes lenne megnézned a merida bringákat is, fõleg most szezon elõtt van egy-két jó akció (www.velotrade.hu ; www.wilker.hu )!
Jó keresgélést, vásárlást!

slick

slick

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Sziasztok,

Szeretnek bringat venni es kene egy kis szakmai segitseg.
Amire hasznalni szeretnem, aszfalt, erdo, foldut, ugribugri nem erdekel.
3 napi olvasas kereses utan az alabbi 3 tipust neztem ki, es nagyon hajlok a Kelly Quartz 06 iranyaba:

http://www.kellys-bi..._71_84&pID=9132
http://www.hajtany.h...p?kat=1&marka=9 innen a polaris alivio.
http://ebike.hu/term...erekpar/mtb/970

Szerintetek melyik legyen?
Koszi,
Slick

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

félreértesz. amikor a srácok csak a városban tekernek, néha kimennek az erdõbe , és ugratnak a földkupacon egy métert... na erre a szintre teljesen felesleges tárcsafék . ha meg az ember tárcsaféket vesz, azt akkor tegye , ha ki is használja. azért nem kell tárcsafék, hogy lássák a téren, hogy van. lehet, hogy nem voltam egyértelmû , de véletlenül sem Rád célóztam.
és zárjuk ezt le sürgõsen, mert nem ebbe a topicba való... és lesúlyt ránk a moderátor szigora :D

Ok akkor bocs...:)

De a menõzésért tényleg kár tárcsaféket venni.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
az a kelly-s imagine tényleg nagyon jó ár/érték arányban van a beszerezhetõsége ... hmmm az tényleg megkérdõjelezhetõ, de alternatívának tökéletes!
azért én szétnéznék a magellán és caprine "polcain" is!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Nem tom, hogy nekem szólt-e "rájderek" DE kikérem magamnak, hogy egy (Hayes Sole) 35000 ft-os szettet gatyinak nevezzél persze dh szinten gagyi de cc szinten nem lehet rá mondani, hogy szarrr.
Amúgy ha szerzel még 2005-ös imagine-t akkor minden tisztelet a tiéd...:mad:

Viszont az idei 220000 ft.

Ha nem nekem szólt akkor bocccs , de viszont most ez belõlem is kitört.

Amúgy ha lenne még 2005-ös imagine akkor én is arra szavaznék.

félreértesz. amikor a srácok csak a városban tekernek, néha kimennek az erdõbe , és ugratnak a földkupacon egy métert... na erre a szintre teljesen felesleges tárcsafék . ha meg az ember tárcsaféket vesz, azt akkor tegye , ha ki is használja. azért nem kell tárcsafék, hogy lássák a téren, hogy van. lehet, hogy nem voltam egyértelmû , de véletlenül sem Rád célóztam.
és zárjuk ezt le sürgõsen, mert nem ebbe a topicba való... és lesúlyt ránk a moderátor szigora :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

sztem ezt. én merida fan vagyok ( jelnleg a 3. meridámat nyúzom ) , de most egyértelmûen a Kellys . jó a súlya , jó a felszereltség ezért a pénzért.
és jobban megéri veni egy jó v-fékest , mint egy gagyi tárcsát ... a "látvány"-tárcsafékekkel sztem nem mész sokra, de ezt lejjebb már kifejtették .
"látvány"-tárcsafék : értem ezt arra ( nem tudom , ez mennyire általános jelenség ) hogy kicsiny városunkban a "rájderek" , akik a játszótértõl eltekernek kb. a boltig , hogy a csajoknak megvillantsák a gépet, felszerelik "látványos" tárcsafékekkel a kerót, hogy jól nézzen ki. persze mindenki hatalmas nagy dh-s arc , csak kár hogy alföldön élünk :D ( a töltésoldal a legnyagyobb lejtõ ) . engem meg hülyének néznek , hogy cc-zek , meg hogy kidobom a pénzt hidr. tárcsafékre :D .
bocsánat , ez nagyon off-topic volt. de most valahogy kitört belõlem .

szal : KELLYS!!

Nem tom, hogy nekem szólt-e "rájderek" DE kikérem magamnak, hogy egy (Hayes Sole) 35000 ft-os szettet gatyinak nevezzél persze dh szinten gagyi de cc szinten nem lehet rá mondani, hogy szarrr.
Amúgy ha szerzel még 2005-ös imagine-t akkor minden tisztelet a tiéd...:mad:

Viszont az idei 220000 ft.

Ha nem nekem szólt akkor bocccs , de viszont most ez belõlem is kitört.

Amúgy ha lenne még 2005-ös imagine akkor én is arra szavaznék.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

kormány, váz és nyereg...na igen, az a hollow2es meghajtás az szimpi..tehát ilyet kell venni, bár már nemtom ki kérdezte

azt én se , de ha 150.000 ft-ért kéne bringát venni , mindketten ilyet vennénk ! :D fõ az egyetértés ! :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kormány, váz és nyereg:D...na igen, az a hollow2es meghajtás az szimpi..tehát ilyet kell venni, bár már nemtom ki kérdezte:D

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

én csak linkeltem 2 alternativát, de ebben az esetben én is a kellys mellett döntenék. én is merida fan vagyok, de a kellysnek eggyel magasabb kategóriás a felszerelése és ráadásul akciós is, ha megnézed....kellys.
a látványtárcsafék nálunk is jellemzõ, a srác az itteni legkisebb emelkedõn nem tud felmenni, csak suliba jár bringával, de csakazértis vett polart meg spdt, hogy lássák, hogy neki is van. (igazából mindenben majmol engem, de mindegy.). a legújabb dolog a bicóján egy jó kis hayes mx2 tárcsafék, ami fogni nem fog, de vagány...jól passzol a zselés nagymamaseggre tervezett rugós nyereg mellé (mert az kényelmes neki, és még betétes nacit is vesz fel rá)...:P

igen! nem vagyok egyedül ! :D
az lx hollowtech II-es hajtás nagyon szimpi volt , végülis full lx a bringa , ebben a kategóriában tökéletes a teló , jók felnik ... mi kell még ? :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én csak linkeltem 2 alternativát, de ebben az esetben én is a kellys mellett döntenék. én is merida fan vagyok, de a kellysnek eggyel magasabb kategóriás a felszerelése és ráadásul akciós is, ha megnézed....kellys.
a látványtárcsafék nálunk is jellemzõ, a srác az itteni legkisebb emelkedõn nem tud felmenni, csak suliba jár bringával, de csakazértis vett polart meg spdt, hogy lássák, hogy neki is van. (igazából mindenben majmol engem, de mindegy.). a legújabb dolog a bicóján egy jó kis hayes mx2 tárcsafék, ami fogni nem fog, de vagány...jól passzol a zselés nagymamaseggre tervezett rugós nyereg mellé (mert az kényelmes neki, és még betétes nacit is vesz fel rá)...:P