Na további válaszokat várok a söntés ellenére!

üdv!
Császtok
Én egy cross bringát szeretnék venni a hamarosan, és a* rock machine 750*-t szemeltem ki. Szrintetek megéri az árát? http://www.rockmachi...ik/c750_qc.html Abban szeretnék segitséget kérni, hogy a *173cm* magasságomhoz melyik méret lenne a megfelelõ. *17,5 vagy a 20 -as*. Nézegettem a *geometriai adatokat*, és összehasonlitottam néhány másik márkájú cangával, de eléggé kölönbözõ méretek vannak, azonos vázméretnél. Szóval ahány, márka annyi féle. Tudom, aszfalton, nem baj, ha kicsit nagyobb a váz, de azért én a 20-as mérettõl már kicsit félek. Szerintem néha terepre is ki keverednék vele, és nem akarok túlzottan vizszintesbe görnyedni rajta, nem versenyre használnám. Bár rövidebb stucnival, és az üléssel lehetne lehetne variálni. Szóval nem jutok dülõre. Légyszi, egy kis segitséget irjatok, köszi.
sztem is inkább gepida, jóval jobb felszereltségû (vagy azonos, de sokkal olcsóbb) mint egy kellys.
sztem is inkább gepida, jóval jobb felszereltségû (vagy azonos, de sokkal olcsóbb) mint egy kellys.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ride everywhere.
.