sztem is inkább gepida, jóval jobb felszereltségû (vagy azonos, de sokkal olcsóbb) mint egy kellys.
thats all i can say
és ez igaz a meridára is...
sztem is inkább gepida, jóval jobb felszereltségû (vagy azonos, de sokkal olcsóbb) mint egy kellys.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ride everywhere.
.
Hellosztok
Cross bringát szeretnék venni, 130e-max.160e körül.Amiket eddig néztem, Kellys Neos, Exquisite, Phanatic, és Rock Machine 750. A Kellys Phanatic és a Rock Machine 750 egy árban van. Szerintetek melyik éri meg legjobban az árát? Esetleg más? Elfogadnég egy két tanácsot a döntéshez.
Köszi
Üdv Srácok!
Tanácsot kérnék, melyik bigát vegyem meg!
DECATLON ROCKRIDER 6.3 , használt de jó állapotu 75.000
WHEELER BUDDY3 '06 , új 129.000 de 70-ért adják
GEPIDA SIRIUM 2 007 , új 85.000
Arra is kiváncsi lennék melyik a legjobb bringa az árak figyelembe vétele nélkül!
Köszönöm a segítséget!
látam 70-ért a piactéren a buddy-t , és szerintem teljesen jó ár érte , mert sokkal többet érÜdv Srácok!
Tanácsot kérnék, melyik bigát vegyem meg!
DECATLON ROCKRIDER 6.3 , használt de jó állapotu 75.000
WHEELER BUDDY3 '06 , új 129.000 de 70-ért adják
GEPIDA SIRIUM 2007 , új 85.000
Arra is kiváncsi lennék melyik a legjobb bringa az árak figyelembe vétele nélkül!
Köszönöm a segítséget!
szia tapasztalataim szerint minél kisebb a váz , annál jobb , és forgathatóbb , én 187 centi vagyok , és 15-ös vázam van , de nagynak tartom , és 13-at szeretnék , és mindenképp 24-es kerekekkel , mert ezeket ismételni tudom csak magam tapasztalataim szerint a legjobbak:)sziasztok! segitségeteket kérném. most épitenék egy dirt cangát de nem tudom eldönteni hogy mekkora legyen a vázam! 185 centi vagyok. Segitsetek kérlek köszi!
sztem igen,de mondom enyém kipróbálható -igaz csak 17-es, de a "feeling" ugyanaz...effektív=vízszintes? gondolom igen...
Nézegettem apróban régebbi coilert, meg újabb dawgokat is, akár az is lehet majd befutó, valami levegõs taggal.
De azért egy ilyet megcsípni...:chin:
szerk: Konák úgy általában kimozogják a névleges rugóutat?
dawg úgy van méretezve, a 18-as az L-es, egyébként 610 az eff. felsõcsöveYetit azért kezdtem el nézegetni, mert néha meglepõen olcsón mennek el ebay-en, és viszonylag sok van belõle.
Turner 5 spot nyálcsorgatós, de még használtan is "elég" húzós...
Pár napja elment egy Nitrous + Breakout szett, képek alapján kb 5-ször volt használva, 700 euróért...annyiért még kipróbálni is megérné, de még nem tudom, mit akarok...
Szerinted elkég lenne a 18"-as? A mostani bringámnak (20"-as Mission) 585 mm a felsõcsöve (vízszintesen 610), és a 120-as stucni ellenére néha rövidnek gondolom...
szerk: A yetinél pl az L-esnek 62, az M-esnek 59.5 a vízszintes felsõcsõhossza, ajánlás szerint a 185 már bõven L-es.
ha yeti kategóriában gondolkodsz akkor még
ellsworth epiphany
turner spot, ezek könnyûek és a Te súlyodat bírják is...
ha elég a 120-125 mm is akkor cube ams, vagy specko stumpjumper fsr....
amirõl meg bõvebben tudok.....a dawg....idén könnyített rajta a kona vagy 150-200 grammot, a 18-as ami Te méreted olyan 2800valamennyi gramm körül lehet tag nélkül.....érdemes állítható utas telót rakni bele, bár kis mexokással 130 assal is fel lehet mászni bárhol...valamint ha idegesít az aszfalton pogozás akkor vagy lokolható vagy rendesen belassítható tag kell bele - bár a Te súlyod alatt lehet mûxik még a fox propedálja is- (igaz ez a yetin kivûl kb mindegyikre igaz)