asszem nagyon jól jártál. és milyen a bringa?
kérünk képet a megfelelõ topicba!
Szevasz!
3 Napja vettem a vecsési Intersportban. Számomra úgy tünt, az eladók értenek a témához, aktívan bicajoznak... (Én egyelõre laikusnak számítok)
3 Nap alatt kb 70 km ment bele (sajnos nem jutott idõm többre). Nem használtam még rendeltetésszerûen, értsd, a természetben még nem jártam

Ami ránézésre gyengébb alkatrésznek tûnik a többinél az a
Truvativ Isoflow hajtómû, de ez majd elválik...
A bicó jól gurul

de terepen még nem használtam.
Egy apró probléma máris volt.:
Hõsök terén próbálgattam az elsõ féket, be és kikapcsolt villával. Felgyorsítottam 30-ra, majd elsõ fék, úgy hogy a hátsó kerék éppen elválik a földtõl (tehát maximális lehetséges lassulás). (a gépet egyébként nem nyírtam, semmi ugrabugrálás).
Na hallok egy reccsenést és másnap fénynél látom, hogy a kormány(csapágynál?) egy mûanyag karika eltörött és maga a kormány (az egész elsõ rész) picit lötyög a vázban 1-2 mm.
Visszavittem a bicajt, és szerintük nincs meglazulva a kormánycsapágy (nem mértek rajta semmit) egyszerûen lecserélték a mûanyag karikát. Most nem lötyög semmi, de félek, hogy a valódi hiba nem hárult el. Ha mégegyszer elõfordul, visszaviszem, hogy nézzék meg a csapágyat.
----------------------
Nekem az a teóriám, hogy a kormánycsapágy meglazult, emiatt picit mozog az elsõ rész (nem tudom, hogy hívják, kerék+kormány+csõ) a vázban, ezt a mozgást pedig a mûanyag karika nem bírta, hiszen nem az õ feladata a mozgást meggátolni, hanem a csapágynak kell pontosnak lennie, és emiatt tört a karika.
-----------------------
Más:
Kérdés:
Érdemes hátra a váltóhoz rakni egy váltóvádõ vasat, hogy egy esetleges esés ne tegye tönkre a hátsó váltómat? (Shimano XT)
vagy bízhatok abban, hogy a váltó kibírja az ilyesmit és csak fölösleges súlyt cipelnék magammal?
Bocs hogy ilyen sokat írtam..
üdv
J.