Köszi a választ!
Hm, mivel Te is írtad hogy jóval kevesebbrõl indultál, végül a 80-as kategóriához jutottál, errõl jut eszembe: egy márkás, de alap (mondjuk 50 körül) tényleg annyira rossz biznisz? Értem én hogy van itt sokkal jobb 80-100 ezres kategória, meg még sokkal jobb pár száz ezresek... mint autóban is, Suzuki is, alsó-közepes Ford is és BMW is, és persze hogy kényelmesebb lenne egy Ford, de én azt mondom hogy városi, meg hétvégi autózásra jó a Suzuki is... csak a kényelemben, gyorsaságban jobb a drágább, vagy azért is mert hosszabb távon talán jobban megéri, mint egy alap? Tegyük fel - nem akarok szentségtörõ lenni- de azt mondanám hogy most ennyire van keretem (és most tényleg szûk a keret) jó nekem egy egyszerû, de azért nem olyan rossz márka Author 46-ért (úgyis kell hozzá venni még 1-2 alap dolgot, az is számít), azt mondanátok, 1-2 év múlva úgyis meglátod hogy rosszul döntöttél, rá kellet költeni stb. és jobb lett volna egybõl drágábbat venni.
Vagy ha maradnak hasonlók az igényeim-szokásaim (nem sok bringázás, fõleg úton, nem vagánykodva) akkor késõbb is rámondhatom hogy nem jártam rosszul?
Lehet hogy egy kicsit kusza, de remélem értitek a lényeget
Én vettem olcsóbb kategóriájú scottot, de azt kell mondjam, hogy jó vétel volt. A mai napig semmi baja, olcsó, de minõségi alkatrészekbõl van, cserélve csak pár dolog lett, ami egy drágább esetében is szóba jöhet (pedál, markolat). Felhasználási területe elsõsorban város, ahova is számomra eleve kizárt egy drágább gép használata. Egyébként használt keróban is gondokozhadsz, én eddig mindegyik használt bringámmal kifejezetten jól jártam.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére