Csak hogy képben legyek - az ilyen kategória, felszereltség most mennyibe kerülne újonnan?
Hát.. nehéz ügy, mert a technika fejlõdik, és egy jó cant fék olyan mint egy belépõ szintû márkás v fék, stb., deora ma már integrál tengelyes halytómûvet kínál, stb., de ez nem voln le semmit az akkori szettek minõségébõl.
A használati értéke kb. a mai deore szettnek felel meg, ami szerintem teljes szett esetén 80 körül lehet talán, igaz mint mondtam modernebb, bár a váltáson ez csak a fokozatok számán érzõdik.
Felnik ha nem kopottak akkor azok minõsége kiváló lehet, ott nem játszik annyira az idõ ebben a kategóriában. Agyak szintén, ezek már kezettásak, mindent tudnak amit egy mai deore tud.
Az biztos, hogy ha jó állapotban van az az lx szett, akkor minõségre nem lesz panaszod

Na és a vázat se felejtsd el, mert az kerékpár alapja, és a scottban ezen a téren szerintem meg lehet bízni

Ezt inkább úgy nézd, hogy mennyivel kapsz jobb kerót egy szintén 45 ezer forintos, de zsír új kerónál., ez legyen az összehasonlításod alapja, mert ma már ez a kategória nem nagyon látezik ebben a formában.
Na meg a feeling, hogy olcsó bringa helyett egy szép retró biked lehet