amargo said
Szeretnék rá igényes: féket, váltó(váltókar) és hajtókart bõven elég, ha csak hátsó váltó van (itt a Deore-t láttam, hogy elég jó véleménnyel vannak róla)
Súly míg mind a két bringa amit huzamosabb ideig használtam dögnehezek voltak, így itt szeretnék valami könnyebb cuccot a keretek adta lehetõségig.
A rászánt összeg 100e forint körül lenne, ami érzésem szerint nem lehetetlen.. de ha az majd úgy is írjátok 
A többi cuccot nem igazán tudom eldönteni és leginkább helyet nem tudom, ahol egy ilyet összelehetne rakatni vagy egy teljes gépet vásárolva kielégíteni az igényeimet.
Speedbike és a Canga-n meg eBike nézegetek, no meg a biketesten próbálok okosodni még, de gondoltam konkrétválaszokat kapva elõrébb jutok.
Eddig ami megtetszett: Kelly's '08 Exquisite
Ahogy en hallottam osszerakatni nem olcsobb

.
En egy Kelly's Neost vettem mult honap 25-en a bringa pont akcioban 81eft volt (amugy 107eft) ezen is mar deore van, akkor azt mondtak hogy az Exquisitebol mar nem tudnak rendelni, mert elfogyott, majd csak a jovoevi model lesz, illetve ahol meg van keszleten ott lehet venni. A skarpeanak meg a gepidanak is van deorevel szerelt cross trekkingje azokat is erdemes megnezni.
A bringa sulyaval meg vagyok elegedve szerintem konnyu, foleg ha nem megpakolt tura taskaval kell 2 emeletet vinnem

.