Ezt már én is nézegettem...
Láttam egy hasonló eladót..gondolkoztam is rajta hogy megvegyem-e

Oké neked is köszi Weqa!
Nagyon kezditek leszavazni a Magellant
úgyhogy kénytelen leszek ráhangolódni Axisra???!
Bár nem szeretném nagyon hegyekbe használni.
Ettõl függetlenül nem hátrány mondjuk, ha jó a váltóm.
Dolgozni még nem dolgozom, tehát nehéz beszerezni annyi pénzt 1,5 hónap alattxD
Viszont még idén szeretnék egy bicajt....az idei évbe még beleférne 1-2 túra a haverokkal és nem akarok róla lemaradni
Anyám meg már amúgy is kezdi az "ennél drágábbat már egy fillérrel sem " szöveget:D
Ja és még mindíg nem találom a 68ezer forintra leárazott Axis-t...
Vagy csak az oldal nincs frissítve?(bár ha esetleg mégis le lenne árazva...tuti nem tartana szeptemberig az akció
)
Szerintem szeptemberig leállok errõl a témáról..és majd akkor meglátom az aktuális akciókat:)
Azért még kérek véleményeket Magellanrólnagyon megtetszett a bicaj...fõleg a váz
Köszi York a segítséget!
Bár engem igazából a váz érdekel, nem a felszereltség.
Kerestem az Kellys Axis akciót de nem találtam :S:D
Legolcsóbb az 90ezer volt amit néztem. (az nekem már sok)
Ezen kívûl én a bicajt kb. csak szeptember vége felé tudom megvenni...
(tehát idén nem igazán fogom tudni tesztelgetni..:S) de majd jövõre
Tehát, én inkább maradnék az eddigiek szerint a Magellánn-nál.
[Ha nagyon szükséges akkor, év közbe fel tudom szerelgetni pár dologgal a bicajt.]
(vagy az nem jó? gyorsan mondjak le róla?)
Véleményeket még továbbra is elfogadom a CORVUS TX30-al kapcsolatban!!! Minenden kis apróság amit tudtok róla.köszi
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Hi! Én megpróbálnám felhívni a központi számot, én is gondoltam rá, csak hát azt nem látom, hogy melyik az. Ki fogja össze ezt az érdekképviseleti céhes brigádot? Csak van valami egységesítés!
Keresek összteleszkópos trekking kerékpárt, de sajnos nem találok... Segítsetek! Melyik gyártónak van ilyen?
Ez egy cross trekking amit neztel, kb. erre a celra van kitalalva.Heloo
MAGELLAN 2008 - CORVUS TX30 <<<<[vélemény róla?]
Mekkora méretû bicajt vegyek?
170cm magas vagyok kb (18" vagy 20")
Fõként aszfalton szeretném használni...(de jó lenne azért, ha bírná az erdõkbe földes utakra való kitérõket)
Szerintetek elsõ bicajomnak megteszi?
Túlélnék vele 30-40-50 kilóméteres túrákat?:D
Ha nem, akkor ötleteket kérek, hogy milyet vegyek!
[60-70ezer pénzér]
Véleményeket elõre is nagyon megköszönném
Üdv! Én is kérdezgettem, mi van készleten. Az akcióról megosztottság van. Áltaános, hogy nem akciózunk, mert nem éri meg a boltunknak, a másik meg, hogy így meg úgy kell levásárolni a különbözetet. Összegezve, olyan boltot, ahol ténylegesen megadják az elõzetes kedvezményt, nem találtam.
Kovács Roland (Marha93)
Köszönöm a hozzászólásokat. Mivel az Alboin100 is a családon belül marad, így valószínû az Axis a befutó. Illetve, ha lesz még az üzletben 25-én.
igen, a polaris egy rövid vázTehát inkább a nagyobb 20"-as?
A 18"-as váznak a hossza lenne kicsi?