Sziasztok!
Mivel elsõre nem sikerült elküldenem az üzenetet, mert fáradt vagyok és rossz gombokra kattintgatok, ezért most sûrítve:
Ilyen (
http://webshop.speed...e&iProduct=1947) bicajt szeretnék venni, de a neten olvasottak szerint a Magellanok "hosszúak". Nem tudom ennek mennyi valóságtartalma van.
A 174 centimmel úgy tudom a 17" lenne az optimális, de a dirt gépeknél szerzett tapasztalataim alapján tudom, hogy ott kettõ 16"-os jószág között is roppant nagy különbségek vannak méretek terén, pedig nem limuzinokat gyártanak - gondolom nincs ez másként ebben a kategóriában sem.
Hiába kerestem, nem találtam a vázgeometriáról részletes információt, így az, akinek esetleg ilyen drótszamara van/volt, kérem adjon valami viszonyítása alapot (magasság, karhossz, vázméret), mert mivel "hátfájós" vagyok ezért kritikus, hogy ne haljak le a vázról egy kiadós délutáni erdei furikázás vagy kisebb kiruccanás (50-100km) után, valamint alapvetõen nem a stucni/kormány páros buherálásával szeretnék trükközni, ha túl hosszú a bájk.
A cél egy, a vázhoz képest könnyen irányítható kétkerekû volna, ezért fontos, hogy ebbõl a 17" klappolna-e a már fent említett tevékenységekhez (sajnos a kisebb 15", míg az nagyobb 19"). Az is nagy segítség volna, ha valaki meg tudná mondani a csõhosszakat, azok segítségével a már meglévõ montim paratémeterei alapán könnyen ki tudnám találni, illik-e hozzám vagy sem.
Elõre is kösz!