én 178cm vagyok, és 19"-os Crux-ot használok... nekem kényelmes, szeretem a hosszabb felsõcsövet, hogy elõre kell dõlni kicsit.
És a nyakad hogy bírja? Hasonló paraméterekkel bírok és nekem egy idõ után fáj....
én 178cm vagyok, és 19"-os Crux-ot használok... nekem kényelmes, szeretem a hosszabb felsõcsövet, hogy elõre kell dõlni kicsit.
Sziasztok
Szeretnék vásárolni egy Magellan Crux kerékpárt, de nem tudom, milyen méretûre lenne szükségem.
180 cm vagyok, és eddig egy 20 colos Caprine epic 30-at hajtottam. Olvastam pár helyen, hogy a crux-nak hosszabb a felsõcsöve így kisebb méret is elég. A boltban ahol nézelõdtem van 18, és 19-es méretben. Melyiket válasszam?
Szerintetek?
szép a színe a Cube-nak, sok örömteli km-t vele
valóban szép darabNem tudom mennyiért láttad most 120 körül van mert akciós..... ezért kéne rácuppanni....
De örülök ha tetszik másnak is..sztem isten
Hi...
Nos még mindig nézelõdök és nagyon sokat segítettetek. Köszönöm is.
Megnéztem párat élõben. Merida tényleg nem volt olyan ütõs mint éreztem.
Viszont megfogott nagyon egy CUBE ANALOG 2009-es modell. Mit gondoltok róla? Fehér és Candy zöld
Az biztos! A régi Trek bringámon majdnem megvadultam annyira rázott a 34,9-es nyeregcsõvel. Miután beleraktam egy szûkítõvel az itthon lévõ 27,2-es pazzaz csövet, kis túlzással majdnem össztelósnak éreztem a paripát.de egy szûkitõ meg egy 27,2 csõ csodákra képes
amúgy én megnézném ezt
http://www.xfactorne...=20&keszleten=1
Hát akkor neked lehet igazad eléggé értesz hozzá, én csak másfél éve kezdem ujra bringázni 10 ev kihagy után ezért amatõrnek számitok.ezt azért így erõsen átgondolnám.