a specit venném fõleg a váz miatt
csak ahoz testmagasság is kell , baromi hosszú vázak
a specit venném fõleg a váz miatt
A neuzert venném. Hazai márka.Sziasztok!Korábban már kérdeztem a fórumon hogy milyen bringát javasolnátok akkor a KROSS-t mondtátok,csak közben ajánlottak nekem egy Neuzert is.Valaki ismeri ezt a márkát? Melyiket választanátok?
1. Neuzer Lightning - Ker
2. Matts 20-V - MTB Hardtail - Merida Bikes International
3. KROSS
Köszi szépen a segítséget.
A sebesség mindent megold.
Hali!
Én most vagyok országúti vásárlás elõtt. szeretném, ha 100Kból kijönne. Közelbe tudnék összerakatni Hercules bringát, de nem tudom mennyire megbízható, illetve hogy komplett bringát vegyek-e? késõbb szeretnék komolyabban tekerni nagyobb távokat, amennyire a magyar útbiztonság megengedi. Ha valaki tud Herculesrõl jót-rosszat bombázzatok az infókkal. Köszi
Értem,köszi szépen a választ!
Egyébként a bringáról egy kicsit több info:
Vázméret:57cm
Váltó:DURA ACE
Fék:CL 3
Felni:MAVIC MA4
Gumi:Vittoria Zafiro Aramid 3D Compound
Ára 40ezer Ft (én arra gondoltam olyan 35-re megpróbálom lealkudni,de ha minden kötél szakad talán 40ért is elviszem,tényleg korrektnek tûnik) Ez így korrekt,nem?
A nagyobbik gáz csak az,hogy tõlem 200km-re van a bringa,így élõben nehezen tudnám megnézni.. érdemes bevállalni,hogy megveszem utánvéttel postán látatlanban?
Hát a fekete elox bizony elõbb-utóbb lekopik a felnikrõl. Az elsõ annyival kevésbé van kopva, hogy érzésem szerint az a felni már cserélve volt a közelmúltban. Kérdezz rá az eladónál. Mondjuk ha végigsimítod a hátsón az ujjad érezheted, hogy mennyire merev/vékonyodott el a felni, lehet, hogy az is cserére szorul hamarosan, de még az is lehet, hogy elmehetsz vele egy szezont, ez a képrõl nem derül ki.
Mindenesetre ez alkualapnak sem rossz, ha más baja nincs a gépnek egy felnit nem nagy dolog cserélni (átfûzeted a kereket), de az apróban komplett kerekeket találni jóáron akár.
Igen a tescosnál azért mérföldekkel jobbak a decathlonosak de drágábbak is.
Látni náluk montit xt/xtr-el meg slr kerekekkel, igaz annyiért meg már tuti nem azt venném....
Decathlon - biciklik - ker
ok bar nekem annyira nem tuntek gaznak a decathlonos bringak, mint a tescosok. en a ruhaikat is birom: az arukat megerik.
Akkor lefordítom. A dekatlonban ugyanannyiért adják a szart, mint a teszkóban, csak váltórendszer nélkül.
Akkor lefordítom. A dekatlonban ugyanannyiért adják a szart, mint a teszkóban, csak váltórendszer nélkül.de nekem nem kell valto
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]