Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
én tutira nem adnék érte hatvanat, még harmincat sem.

pfr123

pfr123

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok, szeretnék áttérni mountain bikeról városi/országúti biciklire. Múlthéten törtem össze az eddigi kerépkáromat és a szervízben ajánlottak egy felújított versenybiciklit, amirõl nem tudom megítélni, hogy a 60000 Ft irányár reális e, csatoltam pár fotót, hátha segít. A válaszokat elõre is köszönöm!

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás

Sziasztok!

Én is (akárcsak sokan elõttem) bringavásárlás elõtt vagyok. Sokat mennék terepen (Kõszegi-hegység), de városban is. Az XC-k közül a Merida Matts 40-D:
Merida Matts 40-D 2010 - Ker
és a Genesis tûnik jó választásnak (itt csak ezt a linket találtam, ami InterSportos, mivel csak itt kapható)
INTERSPORT Magyarorsz
Illetve ezeken kívül szóba jött még a Hervises Fuji Nevada bicaj, de errõl szinte semmi infót nem találok a neten.
Azt tudom, hogy a Genesis és a Fuji jobb cuccokkal van felszerelve, de a név a Merida oldalán van (jobb márka).

Szóval örülnék, ha tudnátok segíteni abban hogy melyiket válasszalm a három közül.

Segítségeteket elõre is köszi!
Rick25

A Fuji elég komoly márka az USA-ból, nézz utána: http://www.fujibikes.com/
A Nevada is ott van a honlapon.

Pontosan milyen terepen mennél? Földúton kirándulnál, vagy zúznál az erdõben?
Hegyibringás = Kerekes Jeti

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Ennyiért vegyél használtat, az a merida igen ratyi alkatrészekkel van szerelve: alap shimano cuccok, gagyi villa, gagyi fék

Az apró elsõ oldalán találtam mindjárt egy sokkal jobbat, valszeg több is van csak meg kell keresni õket.

130ért nagyságrenddel jobb bringa, csak a méret nemtom passzol-e

ja elfelejtettem idézni, ez Rick25-nek ment

lujo26

lujo26

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

Sziasztok!

Én is (akárcsak sokan elõttem) bringavásárlás elõtt vagyok. Sokat mennék terepen (Kõszegi-hegység), de városban is. Az XC-k közül a Merida Matts 40-D:
és a Genesis tûnik jó választásnak (itt csak ezt a linket találtam, ami InterSportos, mivel csak itt kapható)
INTERSPORT Magyarorsz
Illetve ezeken kívül szóba jött még a Hervises Fuji Nevada bicaj, de errõl szinte semmi infót nem találok a neten.
Azt tudom, hogy a Genesis és a Fuji jobb cuccokkal van felszerelve, de a név a Merida oldalán van (jobb márka).

Szóval örülnék, ha tudnátok segíteni abban hogy melyiket válasszalm a három közül.

Rick25

Én ezt választottam 90 ezerért kapom Pilis Sport :: Neuzer :: Neuzer :: Lightning
De ha a tiedbõl kell választani akkor a Merida.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

csaba8, kérted , hogy ha megjött a Cube-om a németektõl, jelezzem. Nos hétfõn megjött a "csomag", beállítva lepapírozva, csak össze kellett raknom.

Aztán sok ezret bele ! :)

"just chillin killin"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

sziasztok!

Tudtok nekem oldalakat linkelni, ahol bicajalkatrészek után lehet koslatni? Új és használtak egyaránt érdekelnek. Egyenlõre hajtás. fékek és kerekek érdekelnek. köszi!

Ott fönt az apróhirdetés fül. Ez a legnagyobb apróhirdetõ oldal az országban.
Meg van egy halom online webshop. A teljesség igénye nélkül, ebike, bikemarket, speed-way, bikediszkont, bringabutik.

A sebesség mindent megold.

vendég_major13_*

vendég_major13_*
  • vendég
sziasztok!

Tudtok nekem oldalakat linkelni, ahol bicajalkatrészek után lehet koslatni? Új és használtak egyaránt érdekelnek. Egyenlõre hajtás. fékek és kerekek érdekelnek. köszi!

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
csaba8, kérted , hogy ha megjött a Cube-om a németektõl, jelezzem. Nos hétfõn megjött a "csomag", beállítva lepapírozva, csak össze kellett raknom.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Rick25..Segitene ha leirnád max mennyit szánsz rá...ill "Sokat mennék terepen" mit jelent nálad ...mert könnyebb terepre+városban jobb lehet egy trekking

"just chillin killin"

Rick25

Rick25

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok!

INTERSPORT Magyarorsz

Rick25

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

ja hát akkor csapj le rá. baromi szép állapotban van, és ennyiért nagyon megéri.
Bianchi, már csak ezért is.
csak azért kérdeztem mert az a bolt hirdet ilyen 0km-es régi bringákat, amiket mellesleg nem értem honnan szednek.

Németországi raktárakban porosodtak és most bagóért kiszórják én is tudok egy merev montit lx-el szerelve azt hiszem 48-ért van kirakva az üzletbe, új ára 1100€ volt ha jól emlékszem mert még rajta volt a garancia füzet és az árcédula is.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Sziasztok!

Korábban már érdeklõdtem itt kerékpár ügyben. Azóta még egy ajánlatot kaptam, ami bár erõsen eltér az eredeti terveimtõl, de azért kíváncsi vagyok rá:
Merida Crossway TFS 500 V
Valóban megérné ezt az árkülönbözetet ez a bringa?

Köszi.

ha belefér, és sokat használos akkor igen

viszont az 52-eshez azért kéne lenni 180 nak
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

puma

puma

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!

Korábban már érdeklõdtem itt kerékpár ügyben. Azóta még egy ajánlatot kaptam, ami bár erõsen eltér az eredeti terveimtõl, de azért kíváncsi vagyok rá:
Merida Crossway TFS 500 V
Valóban megérné ezt az árkülönbözetet ez a bringa?

Köszi.

P_Denes

P_Denes

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Hmm..tényleg szépnek tûnik:)
Most viszont nem nagyon van olyan bringája amit megvennék,szóval asszem maradok annál amit én találtam:) Úgyis beleszerettem már

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Ker

most épp csak ezek vannak.
tegnap vettük havernak ezt:
Feltöltött kép
csillog-villog, minden zsír új rajta. csak annyi látszik, hogy sokat állt valahol.
meg elment tegnap egy zöld Puch is, szintén hibátlan állapotban.

P_Denes

P_Denes

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Egy linket esetleg tudnál adni? Kíváncsivá tettél:D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ja hát akkor csapj le rá. baromi szép állapotban van, és ennyiért nagyon megéri.
Bianchi, már csak ezért is.
csak azért kérdeztem mert az a bolt hirdet ilyen 0km-es régi bringákat, amiket mellesleg nem értem honnan szednek.

P_Denes

P_Denes

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Nem,nem ott találtam:)
Egyébként még sajnos nem az enyém,ezért kértem ki itt a profik véleményét:P

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Új szerelmet találtam,ezúttal egy Bianchi személyében:)

ez a gép attól az apróhirdetõben is jelen lévõ veszprémi wiga bringától van?
amúgy gyönyörû, grat hozzá :)