Sziasztok!
Szeretném lecserélni kb. 2007-ben vásárolt
Kenzel Stream B montimat (RST Gila T4 telóval) végre valami haladósabb fajtára. A fixik nagyon tetszenek, de azt majd máskor, egy régi csepel már van a mûhelyben alapnak
. Maradt az országúti meg a cyclo cross. Pénzem nem sokkal több, mint amennyiért majd el tudom adni a montit (aki érez affinitást értékbecslésre, kb. mennyit érhet most, kérem írjon privit), így csak használtban gondolkodom, esetleg építtetésben, mivel én nem igazán értek hozzá.
Hiába minden vágyam egy országúti, félek nem bírná a városi felhasználást. Plusz ha kicsit kavicsos helyen járok, pici földúton, akármi, nem-e sínyli meg szegény? Ezért jött a képbe egy ciklokrossz, de azok drágábbak és használtan szinte sehol nem látok. Mit tanácsoltok?
Valamint kb. 190-192 centis magasságomhoz tudom ideális egy 60-62-es váz lenne, de ezek egyrészt már kicsit furán néznek ki, másrészt ritkák. Nem vagyok egy hardcore user, napi 20km-nél többet nem nagyon járkálnék, nyáron megyek egy-két túrára, de azok ilyen nagyon lightosak, nem a biciklizés a lényeg=napi 40-50km. Szal megfelelõ lenne mondjuk egy 58-as, vagy próbáljak mindenképp legalább egy 60-ast?
Nézelõdjek ebay, külföldi oldalakon olcsó alkatrészekért, esetleg komplett bájkért, vagy maradjak hazai pályán? Találtam itthon egy
Giant TCR Team 1999-et 85ért, ami nagyon-nagyon bejön, meg tuti jól járnék a compagnolo cuccokkal, de az optimális mérethez képest ez is kicsi. Bah, mennyi bajom van
.