Az elozo poszthoz kapcsolodva: ("az elsodleges szempont a jo ar/ertek arany. 187cm, 80kg vagyok")
MTB-ot vennek, XC celokra hasznalnam erdoben, viszont DH-re mar nem. Az arkategoria kb. 150-300ig terjedne, 20-as vazban es tarcsafekes, uj bringaban gondolkodom. Alapvetoen tokeletesen megfelelne egy merev vazas gep is, plane hogy a suly fontos szempont, 13kg-nal nehezebb bringat nehezen tudnek elkepzelni ennyi penzert, viszont megakadt a szemem a kovetkezo hirdetesen:
CUBE AMS 100 « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózásaErrol mit gondoltok? Ha jol gondolom, 2009-es modell, sulyban ott van, mint egy 200e koruli merev vazas MTB, de nem tudom, hogy erdemes-e ekkora osszeget raaldozni, mikor 200 korul is kaphatok jo bringat. Ezenkivul fenntartasaim vannak a fully-val is, miutan nem vagyok az a butykolos, takaritos tipus, pedig azt olvastam valahol, hogy az ossztelosok joval tobb torodest igenyelnek, mint egy merev vazas bringa.
A Kelly's-ektol valamiert idegenkedem, de vegulis nyitott lennek ezekre is, ha szerintetek az a tuti! A CUBE-ok nagyon tetszenek, de a 2010-es modellekbol a forgalmazok alig engednek a 2011-es araihoz kepes. A fenti hirdetes mellett meg a kovetkezo tipusokat nezegettem:
CUBE Attention -
Cube Attention - .::BRINGAVARZS KERKPR ZLET • SZERVIZ • WEBSHOP::.CUBE Acid -
Cube Acid - .::BRINGAVARZS KERKPR ZLET • SZERVIZ • WEBSHOP::.CUBE LTD Team es PRO -
Cube LTD Team - .::BRINGAVARZS KERKPR ZLET • SZERVIZ • WEBSHOP::.CANYON Grand Canyon vonal -
Canyon | Mountainbikes | Grand Canyon AL 6.0CANYON Yellowstone vonal -
Canyon | Mountainbikes | Yellowstone 5.0Merida 2010 TFS XC 700-D -
BikeFun - MERIDA - A KERÉKPÁROK - 18" - TFS/XC - 2010 - MERIDA 2010 TFS XC 700 DMerida 2010 TFS XC 800-D -
BikeFun - MERIDA - A KERÉKPÁROK - 18" - TFS/XC - 2010 - MERIDA 2010 TFS XC 800 DA segitseget elore is koszonom,
ap