Aha, szóval még használtba sincs tárcsa fékes bringa 60-70e körül. Kb mennyit kéne akkor rászánnom?
fentebb linklet magellen draco a Te céljaidra sztem tökéletes, ha nem akarsz cross-trekkinget . és tényleg felesleges a tárcsa erre a célra.
Aha, szóval még használtba sincs tárcsa fékes bringa 60-70e körül. Kb mennyit kéne akkor rászánnom?
Ennyiért ne akarj tárcsaféket, ilyen árban a V-fékek sokkal jobbak. Idõjárástól nem függnek annyira, volt olyan fékpofám montin, ami ugyanolyan jól fogott esõben, mint szárazon. Nem ez a gond, hanem, hogy a felninek is jó legyen a fékfelülete is.
Szóval tárcsaféket ennyiért nem ajánlom.
Egyébként Kelly's Trekking bringa, használtan lenne a legjobb szerintem ilyen célokra, ha találsz ennyiért.
Sziasztok. Hasonló cipõben járok mint Bati95, ugyanis én is bringa vásárlás elõtt állok. 185cm, 82kg. Ezekhez a méretekhez szeretnék választani. Leszögezem hogy általános közlekedésre, esetleg kisebb túrára kellene a gép, szinte csak aszfaltra. Tehát semmi hegyes, kemény terep! Szóval inkább olyan hétvégi bicajos lennék...
Sajnos nem igazán vagyok otthon a témában, de én sem szeretnék egy áruházi tucat bringát venni. 90e ft amit max áldoznék rá, az olvasottak alapján tudom hogy egy alsó kategória, de úgy gondolom hogy heti 2-3 használatra nekem elég lenne. Mindenképpen újat szeretnék, bennem már nem hiszem hogy kialakulna az hogy jobbat és jobbat...
Egy ideje már böngészek, élõben is nézelõdtem, de hatalmas a kínálat még ha alsó kategória is, ezért is kellene egy kis segítség hogy ti miket ajánlotok. Merida, Gepida, Kelly's, Ferrini, Caprine, Dema, GT, nagy részben ezek közül szemezgettem, de hogy melyiket és milyen típust érdemes a keretek között az PASSZ! Szóval ha segítetek akkor elõre is köszönöm!
Köszi,akkor az nem lesz,de nekem az mégis jobban tetszik(kinézetre).
Persze ez se csúnya.:')(a pedálja például tökre tetszik:))
Ja azt meg elfelejtettem,h a magasságomhoz mekkora bicaj kell?
kicsi felejtsd el. és bõven nem éri meg
annyiért ebbõl egy 20-as pl
Magellan Draco (2009) kerékpár
Sziasztok.
Még nem tudom,h beférne-e ez a keretbe meg stb...,de errõl mi a véleményetek?:2010-es Trek 3700 « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Attól félek,h a 18"-s váz a ~188cm-nek nem elég nagy.:'(
Még azt megkérdezhetem itt,h mi a jó/jobb,ha több sebességes a váltó vagy kevesebb?Józan paraszti ésszel a több tûnik jónak,csak az aprón 90e-s bicajnak 7 sebességes,még az általam mutatott nem túl jó biciklinek 21 sebességes a váltója.Szóval most nem tom.
Az, hogy Miskolc, szerintem nem para. Vonat elvisz.. Postán/futárral ne rendeld meg, ha használt akkor meg pláne, lásd, mit veszel, próbáld mit veszel. Megéri így is. Sok szerencsét.
Hja, jut eszembe, böngészd itt (áltos tech forum) is a topicokat. Hajtásos, kormányos, váltós, így hirtelen ez jutott eszembe. Lényegében minden témához tartozó topicban olvasgathatsz. A lényegesebbek elsõ 2-3 oldalon ott vannak, ha nézed. Ott is esetleg kérdezhetsz 1-1 alkatrész felõl, ha meglátsz valamit. De elsõsorban ha komplett bringáról van kérdésed, akkor talán ez a leggyorsabb.