Sziasztok. Hasonló cipõben járok mint Bati95, ugyanis én is bringa vásárlás elõtt állok. 185cm, 82kg. Ezekhez a méretekhez szeretnék választani. Leszögezem hogy általános közlekedésre, esetleg kisebb túrára kellene a gép, szinte csak aszfaltra. Tehát semmi hegyes, kemény terep! Szóval inkább olyan hétvégi bicajos lennék... Sajnos nem igazán vagyok otthon a témában, de én sem szeretnék egy áruházi tucat bringát venni. 90e ft amit max áldoznék rá, az olvasottak alapján tudom hogy egy alsó kategória, de úgy gondolom hogy heti 2-3 használatra nekem elég lenne. Mindenképpen újat szeretnék, bennem már nem hiszem hogy kialakulna az hogy jobbat és jobbat... Egy ideje már böngészek, élõben is nézelõdtem, de hatalmas a kínálat még ha alsó kategória is, ezért is kellene egy kis segítség hogy ti miket ajánlotok. Merida, Gepida, Kelly's, Ferrini, Caprine, Dema, GT, nagy részben ezek közül szemezgettem, de hogy melyiket és milyen típust érdemes a keretek között az PASSZ! Szóval ha segítetek akkor elõre is köszönöm!
Sztem ezen az oldalon vannak jó bringák.Ha földutas túrákra is akarsz vele menni, akkor kérheted az egyiket teleszkóppal is, az persze plussz ft:
Pelso trekkingek, speederek!, eladók rendelhetõk! « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
Az általad felsorolt márkák közül a Caprine, a Gepida és talán a Ferrini van a legjobb árban.
Ha aszfaltra akarod, akkor valami fitneszt, ha valami sportosabb túrázósat, akkor crosst, ha szeretnél csomagtartós földutas túrákat is, akkor sztem meg trekkinget vegyél.