Igazad van és bocsánatot kérek, hogy türelmetlen vagyok, de holnap lenne a vásárlás.
Egyébként felhívtam a decathlont is, nagyon szívéjesek és segítõkészek voltak. Elárulták, hogy ez egy francia bicó, a kerékpártartó, elsõ világítás+prizma, hátsó világítás+prizma, kerék prizmák, csengõ (ezt kérik a rendõrök, ha ellenõriznek) alapfelszereltség és benne van az árban. Így 50 ezer a cucc és szerinte hobby célra, munkába járni, néha hétvégén elõvenni maximálisan megfelelõ, de nehéz terepre nem ajánlott.
Azt mondta még, hogy nyilván ennyi pénzért csak marokváltót kapok (lövésem nincs ez mit jelent), meg sok-sok acél és némi mûanyag alkatrészt, de a váz az kíváló minõségû alu és a többi alkatrész is jó minõségû, elmondása szerint nem kínai (bár már mi nem az manapság?)...Viszont nagyon korrekt volt és elárulta, hogy a felni az nem duplafalú és szerinte ez az egyedüli gyenge láncszem a gépezetben, de ez is az igénybevételtõl számít mennyi idõ alatt, hány nyolcasom lesz...
Meg azért is jöttem ide, mert nyilván mindenki a saját cuccait dicséri - mert azt szeretné eladni -, de aki nem érdekelt valamiben és ért hozzá, tapasztalt és ezt meg is osztja...Az aranyat ér!
Rockrider 5.1 C1 2011
Semmi baj,és tudom milyen érzés egy bicajt választani,és,h az milyen "stresszes",én ezt pár hónapja éltem át.
Hát ha holnapra kell,akkor ez hatványozottan igaz.
A marokváltó ez: http://www.parktool....o-shift-822.jpg
Ez az alsó katos gépeken van.
A jobb váltó(kar) ez: Shimano Alivio váltókar váltókar teszt, kerékpár, bicikli, ár (szerencsére több kép is van,így jobban érthetõ)
Nem erre kerestem rá,de ez is kijött,és pont nekem is ez az Alivio van.
Ha a váz tényleg alumínium,az jó,mert könnyebb és erõsebb,mint az acél.
A villáról meg csak annyit,h tuti,h nem egy high-end kategóriás cucc,de neked nem is olyan kell,ezekre a célokra/felhasználási területekre.
Sztem is nézegesd az aprót( Nyitólap ),most én is átnéztem,h mik is vannak 50e magasságáig,hát nem túl sok,nem túl jók(régiek,kissé leharcoltak...),de ha találsz vmit,akkor linkeld be ide,a hozzáértõk(nem én:)) remélhetõleg fognak segíteni,ha erre felé járnak.