Ízlések és pofonok, mindenkinek a szíve joga ezt szeretni, azt meg nem szeretni. A suzuki-s hasonlat pedig nem feltétlenül az árra értendõ, hanem a tömegtermék mivoltra, szerintem. Részemrõl speciel egyszer sem volt leszólva a merida, mondván szar lenne, viszont soha nem vennék. Valahogy úgy vagyok vele mint a vw-vel, nem értem a vw klubosokat sem, van belõle millió, de aztán az égvilágon semmi. Se nem extrán megbízható, se nem extra szép, full átlag autó.
Mindezen felül, használd majd megelégedéssel sokáig!
Honnan tudtad? VW Golf Variant meg most már Merida
a Golfot nagyon szeretem, igazi klassz családi autó, még sosem hagyott cserben, remek járgány. De ha nem lennék családos nem ilyenem lenne. Mert tényleg semmi érdekes, és tényleg nem egy nagy design. Egy Alfa pl már más tészta. Annak stílusa, lelke van. R8 Competizione
Igazából, ha akarom, megfordíthatom a gondolatmenetet, és mondhatom azt, hogy egy Specialized sem nyújt feltétlenül annyival többet, amennyivel többet elkérnek érte, de akinek van rá pénze, hát vegye meg. Ha most lenne három kiló vázra, akkor tuti Specit vennék. Itt Szegeden is van a Prologban egy csodaszép Epic. Na az stílus, minden porcikáján látszik az egyediségre és tökéletességre törekvés. Majd egyszer.
Bár az sem kizárt, hogy a Merida is hozza majd azt az érzést amit elvárok egy össztelós bringától, megszeretem és majd többé nem kell Epic. Remélem így lesz. A feleségem örülne ennek a legjobban