Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

partizan

partizan

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
sziasztok

országúti bringát szeretnék 250 000 - 300 000 körül. Kezdõ vagyok de lelkes:)
Érdemes külföldrõl vásárolni? Ha igen honnan?
Két bringát néztem

Merida Road Race Lite 904 COM 2011, országúti kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek

Kelly's IRC 3.9 - Kelly's 2011 road racing kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek

Ha megosztanátok a véleményeteket azt megköszönném

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Személyesen láttam az egyik legnagyobb nevû hazai kereskedõnél 192centire eladni az M-es bringát
A konkrét esetben a vevõ magának választott vázat és építette

off
azért nekem is volt olyan esetem, mikor olyan helyen dolgoztam. bejött a srác, kb karcolgatta a 2 métert. a bökkenõ az volt hogy a dörtös haverjával volt aki persze okosabb, mint 3 eladóféle a szagüzletben. kb 3/4 óra rábeszélésbe került, hogy legalább 18-ast vegyen, ne 16-ost.
on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
http://forum.bikemag...okrol-2-a-2234/

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Kellene fekete listás boltok téma a bikemagen belül.

Szerintem trollmód rengeteg nem valós dolog is belekerülne

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Nem bánnám, ha ilyenkor kikerülne a neve is...

Kellene fekete listás boltok téma a bikemagen belül.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Nem bánnám, ha ilyenkor kikerülne a neve is...

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Személyesen láttam az egyik legnagyobb nevû hazai kereskedõnél 192centire eladni az M-es bringát
A konkrét esetben a vevõ magának választott vázat és építette

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
a hét éves húgomnak is ajánlottak 26os kerékméretû bringát.. "letojjuk a nyerget, oszt már jó is." a KERESKEDÕ leginkább kocsmáros és gondolta nyit egy bringaboltot is. cube, merida.. és a város tele van megfeszített emberekkel, akik hasalnak a bringájukon. az átlag meg azt látja, hogy ha drága, akkor az már csak jó lehet. mosolyog az eladó is, hátba is veregetnek, de azt már nem mondják el, hogy x kilométer, vagy x hónap után tessék szépen visszahozni.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Zé, pont ezt akartam mondani.
Bár ha a felhasználó volt,aki magának választott, akkor pont mindegy milyen bringán villog...

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ki volt az a "hozzáértõ" eladó és melyik üzlet aki egy millás bringát rossz méretben ad el? Elsõ körben próbálj meg egy rövidebb és egyben meredekebb kormánystucnit.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

jakuza33

jakuza33

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok.Lenne egy kérdésem amiben kérném a segítségeteket.Nekem van egy Cube AMS HPC Teamline 18"-os össztelós karbon bicóm Júniusi a gépem kevés km-el és nagyon szép egyedileg épített cuccokkal.Fóliázott vázzal,de sajna az én 165cm-el nagynak érzem a vázat és sokat fáj a derekam.Szeretnék egy másik bicót és nem tudom mit vegyek helyette.Nekem tetszik a Kellys Hacker 2011-es citromsárga gépe, de nem ismerem és infó kéne meg érné-e erre cserélni a Cube-om.Vagy ki mire cserélné persze ez mind elméleti kérdés még, mert el is kéne adni:)Csere is érdekel ,de csak új vagy minimum olyan állapotú mint az enyém.Vagy csak vázat cseréljek , de milyet ??Elõre is köszönöm a válaszokat.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Sziasztok volna egy olyan kérdésem, hogy most szeretnék országúti bringát venni, alapvetõen eddig montiztam, de nagyon megtetszett ez a fajtája is a bringázásnak, és most talán lesz lehetõségem beruházni egy gépre. Mit javasoltok, hol érdemes keresgélni, esetleg konkrét típusok. Elég sokat tekerek, meg használnám városban is rohangálni, de azért a fõ funkciója az a hosszabb aszfaltos utak maradna.
Köszi a segítséget

egy sorral feljebb: canyon.com (vagy roseversand.de) pl. azoknal jobb ar/ertek aranyu cangat nehez talalni.

gergo001

gergo001

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok volna egy olyan kérdésem, hogy most szeretnék országúti bringát venni, alapvetõen eddig montiztam, de nagyon megtetszett ez a fajtája is a bringázásnak, és most talán lesz lehetõségem beruházni egy gépre. Mit javasoltok, hol érdemes keresgélni, esetleg konkrét típusok. Elég sokat tekerek, meg használnám városban is rohangálni, de azért a fõ funkciója az a hosszabb aszfaltos utak maradna.
Köszi a segítséget

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

200-ból ezt meg kell venni
Canyon Nerve FR « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

ezt már én is néztem. döbbenet milyen pénzért lehet már bringát venni. ha el tudnám adni a sajátomat normális árban, akkor nem fejlesztgetnék, vennék egy ilyet. de mivel már ennyi pénzért is lehet ilyet kapni, ezért nem tudom az enyémet normális áron eladni :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Kicsit off: nem kellene abba nagyobb rugóúttal rendelkezõ teló elõre? Furcsa, hogy az FR-be ilyen 10 cm-t mozgó Recon került.

szerintem a gyári képen az 13 centit mozgó recon
fotó meg lehet csalóka
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

azért az Árpi által linkelt canyon, tényleg marha jó vétel. ha jó méretben annyit röhögve megér

Kicsit off: nem kellene abba nagyobb rugóúttal rendelkezõ teló elõre? Furcsa, hogy az FR-be ilyen 10 cm-t mozgó Recon került.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
azért az Árpi által linkelt canyon, tényleg marha jó vétel. ha jó méretben annyit röhögve megér

gtalas

gtalas

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek, akkor hagyom is a fenébe az elképzelést, talán majd egyszer ha úgy alakul visszatérek rá. Merevre tudnátok adni valami tippet vázra és villára ( ha mutattok egy komplett összerakott kerékpárt azt se bánom, megvásárolgatom belõle a dolgokat darabokban )? Igazából elég vegyes ember vagyok bicózás terén, túrákon ugye jól jön ha nincs nagy súlya a gépnek, de gyakran rám jön az 5 perc, kis szolidabb letöréseket, ugratókat bírnia kéne, úgyhogy ha tudtok, ennek fejében adjatok tanácsot! Azért ne gondoljátok, hogy nagy megszállott vagyok, nem halok bele ha nem a legpuhább a rugózás meg egyebek, nem telik sajnos a legjobbakra, jó ár/érték arányú cuccokat keresek.
Az elõzõ kommentemre: a Giant oldalán láttam a Yukon fx nevû bicót, meg aprón a trance x5-öt, gondoltam annyira nem vészes az áruk újonnan, gondoltam a váz talán meglenne használtan, pár évesen kevésbõl. De értem amit mondtok, inkább merevbõl jót mint össztelósból gagyit, csak gondoltam leírom, hogy jutottam el odáig.
Köszönöm a gyors reagálást!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
200-ból ezt meg kell venni
Canyon Nerve FR « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mindenféle leszólást vagy fennhéjázást nélkülözve 200ezer forintból használható fully-t építeni esélytelen. Nagyjából ez az ár az alsó határ a már használható fully VÁZRA, persze újonnan értve. Ilyen összegbõl olyat tudnál összerakni aminek semmi értelme, több hátránya lenne, mint elõnye. Szóval, ha ragaszkodsz az összeghez és jó, használható bringát akarsz, akkor csak merev vázas.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"