Elõször is, sziasztok! Új vagyok itt, és természetesen a segítségeteket kérném, a tapasztalatotok miatt.
Régen sokat biciklizgettem a nyaralónknál a tó körül, illetve át más tavakra, de ez nem ma volt. Mostanában úgy érzem, hogy volna kedvem újra kerékpározni, de valami gép is kellene hozzá. Teljesen amatõr szinten, nem 50-100km-es távokat megtéve kívánok biciklizni, igazából amikor van 1-2 órám, akkor tekergetni össze-vissza. Leginkább gödrös aszfalton, és földúton. (Nem az autók melletti suhanás a célom.) Mit tudnátok ajánlani nekem, hogy ezt megtehessem? Nyílván nem akarok sokat költeni rá, mert ahogy írtam, ez leginkább azt a célt szolgálná, hogy egy kicsit mozgjak, és ha úgy alalkul, akkor vennék csak majd késõbb vmi jobbat.
A cél az volna, hogy 50 ezernél ne nagyon költsek többet. Tudom, ez elég szûkös, de egyelõre ennyit szánok rá. Nem akarok úgy járni, hogy megveszem, aztán csak áll... Érdemes már most vásárolni, vagy várni kell, mert a szezon végén nagy akciók vannak? (5-10ezer Ft miatt viszont nem akarok.) Ilyen kerékpárt néztem:
CAPRIOLO ANACONDA - Bringa.huDe szeretném, hogy ajánljatok nekem bármit, amit "jónak" / használhatónak gondoltok ebben a kategóriában! Köszönöm!