Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2012. szeptember 19. - 07:56
29-nek hívott, vastag gumis elite Acera szettel, 110e.
Írta 2012. szeptember 19. - 06:33
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. szeptember 19. - 00:23
Az SLX hajtókart én nem látom a leírásban, a váltó meg a felni annyira nem fontos, mert az elsõ komolyabb gondoknál cserélni fogja a kerekekkel együtt a tavaszi "zsebpénzbõl", és mivel síkvidék, én sem ellenzem, ha egy egyszerûbb agyváltót rak majd hátra (akár 3 sebesség is elég lehet, de 7 tuti), és akkor meg már jöhetnek erõsebb felnik, meg még szélesebb gumik is...
[/QUOTE]
Ott van az, csak kódolva van. Shimano M660, az SLX
Shimano SLX '09 (FC-M660) Hollowtech II 44/32/22 (Hajtás | Hajtómû | Integrált - MTB) | Kerékpár Webshop
Írta 2012. szeptember 19. - 00:12
azt viszont nem fogom a rokonnak mért kéne 29-er ?
neki egy cross/trekking kell amilyen a fenti csepel is, attól független hogy a nevébe bigyesztettek egy 29"-t
s egy 700x42-es, 50es külsõ bõven elég ballonos.
Nagyobb kerék, ballonosabb gumi, SZVSZ ebben az árkategóriában ezek többet érnek, mint az "ó'csó" teleszkópok...
(Meg az áldozat ilyet szeretne, amirõl nincs miért lebeszélnem)
A csepel 29-errõl nem hiszem hogy lesz bárkinek tapasztalata, de ha mégis , az mák :-)
Nekem arról elsõre egy pozitívum esett le, hogy deore V-fék van rajta, nem tektro...
.
.
.
Megéztem kicsit jobban :-)
Ennyi pénzért nem annyira rossz , mintha kétszer olyan rossza lenne. :-)
Végülis deore agyak, fék, fékkar,
Slx hajtókar
Az a Shimano TX váltás nem túl biztató, ha lenne keret azt is Deore-ra cserélni , akkor szerintem egész jó kis gép lehetne.
ÉS még 100 e alatt maradna a történet bõven.
A felni még kérdéses, arról nem tudok nyilatkozni, bár a fûzéstõl is függ, mennyit bír.
Márpedig nem keveset kell hogy bírjon, ahogy leírtad. Max ha sokszor kell centíroztatni akkor elgondolkodtok egy minõségi cserén.
Az SLX hajtókart én nem látom a leírásban, a váltó meg a felni annyira nem fontos, mert az elsõ komolyabb gondoknál cserélni fogja a kerekekkel együtt a tavaszi "zsebpénzbõl", és mivel síkvidék, én sem ellenzem, ha egy egyszerûbb agyváltót rak majd hátra (akár 3 sebesség is elég lehet, de 7 tuti), és akkor meg már jöhetnek erõsebb felnik, meg még szélesebb gumik is...
Igazából az elsõ teló helyett lenne jobb egy merev villa, késõbb talán még kell majd egy agydinamó (ha már úgy is új felnik és gumi kerül rá, ha a gyári már "elvásott"), hogy a minimális éjszakai világítása meglegyen, anélkül, hogy törõdnie kéne az akkukkal/elemekkel...
A 29-erek is csak trekkingek :-D
(köszönöm, anyukám jól van :-) )
Ezt én sem értettem...
SZVSZ ez a "29-er" Elite szinte csak a 28"-as váz, ballonosabb gumikkal szerelve...
Írta 2012. szeptember 18. - 23:43
valóban NeOne volt a címzett sry.
neki egy cross/trekking kell amilyen a fenti csepel is, attól független hogy a nevébe bigyesztettek egy 29"-t
A 29-erek is csak trekkingek :-D
(köszönöm, anyukám jól van :-) )
Írta 2012. szeptember 18. - 23:38
Szerintem NeOne-nak szólt, hisz õ 175 cm.
Másrészt a meridáról lehet kijelenteni hogy bevált váz.
A csepel 29-errõl nem hiszem hogy lesz bárkinek tapasztalata, de ha mégis , az mák :-)
Nekem arról elsõre egy pozitívum esett le, hogy deore V-fék van rajta, nem tektro...
.
.
.
Slx hajtókar
Az a Shimano TX váltás nem túl biztató, ha lenne keret azt is Deore-ra cserélni , akkor szerintem egész jó kis gép lehetne.
A felni még kérdéses, arról nem tudok nyilatkozni, bár a fûzéstõl is függ, mennyit bír.
Márpedig nem keveset kell hogy bírjon, ahogy leírtad. Max ha sokszor kell centíroztatni akkor elgondolkodtok egy minõségi cserén.
Másrészt érdemes lenne rákérdezni, hogy jó-e a leírás. Mert a cím egy Acera felszereltségû bringára utal, ehhez képest egy Acera alkatrész sincs a leírásban.
A leírásban SLX hajtókar van, a képen szerintem biztosan nem az van. (mondjuk ez meglepõ lenne, mert az önmagában egy 32.000ft-os alkatrész
Írta 2012. szeptember 18. - 23:23
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. szeptember 18. - 23:00
Jól értem, hogy nekem szól a válasz, és a 18" Elite-ot ajánlod?
Szerintem NeOne-nak szólt, hisz õ 175 cm.
Másrészt a meridáról lehet kijelenteni hogy bevált váz.
.
.
.
Slx hajtókar
Írta 2012. szeptember 18. - 22:42
bevált váz, jó geó, nem túl erõs felszereltség. s a 175 höz ne nagyon vegyél 48-nál nagyobbat belõle, de ha nem akarsz feküdni a vázon elég lesz a 46-os is.
Jól értem, hogy nekem szól a válasz, és a 18" Elite-ot ajánlod?
Írta 2012. szeptember 18. - 22:31
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. szeptember 18. - 17:09
BikeFun - A kerékpárok - Merida - Crossway - 2012
Írta 2012. szeptember 18. - 01:36
Alföldre "munkábajárós" bringát keresek 100kg-os, 178 centis, 30-as rokonnak.
Felhasználás: napi 3km kerékpárút+1-2km földút oda-vissza + hetente-kéthetente 10-15km anyóslátogatás aszfalton (200 méter szintkülönbség sincs összesen a környéken)...
29"-es bringát szeretne.
Az elsõ teló SZVSZ nem olyan fontos (ilyen testsúlyhoz ennyiért úgysem kap normálisat!), inkább jobb ha befér egy ballonosabb gumi...
Az anyagi lehetõségek alapján eddig csak ezt találtam: Schwinn Csepel Elite 29" TX - Cross Trekking kerékpár - 2011 - Posta = 0Ft + Ajándék - Kerékpár webáruház & szerviz - Kerékpár, Kiegészítõ, Alkatrész, Házhozszállítás akár 24 órán belül, Schwinn Csepel
Vannak érvek mellette, vagy csak ellene? Esetleg van más ötletetek ebben az árfekvésben? Sajnos mivel ajándék lenne, új gépben kell gondolkodnom
Üdv,
S.
Írta 2012. szeptember 17. - 20:33
Üdv!
Cross trekking bringát vásárolnék lehetõleg a szezon végi leárazásokat kihasználva.
Tanácsot kérnék az alább felsoroltak közül melyik a legjobb ár/érték arányú, legjobb vétel.
Felhasználását tekintve abszolút hobbi célokra, hétvégi túrázás aszfalt/erdei utakon, nyári Balaton kerülés stb.
Amennyiben a felsoroltak az adott célra nem vagy csak korlátozottan alkalmasak, arról is szívesen fogadom a hozzászólásokat.
Az egyszerûség kedvéért árat is mellékelten feltüntetem, mennyiért lenne beszerezhetõ egy-egy járgány.
Kellys Axell 2012 - 120e Ft Kellys Axell 2012 | Kellys Kerékpár Webáruház
Kellys Neos 2012 - 140e Ft Kellys Neos Black 2012 | Kellys Kerékpár Webáruház
Kellys Exquisite 2012 - 160e Ft Kellys Exquisite 2012 | Kellys Kerékpár Webáruház
Giant Roam 1 Disc 2012 - 150e FtRoam 1 Disc (2012) - Kerékpárok | Giant Bicycles | Hungary
Kross Evado 4.0 - 150e Ft KROSS Evado 4.0 2012 | Crosstrekking kerékpár
Rockmachine Crossride 400 - 150e Ft Rock Machine '12 Crossride 400 (Kerékpár | Cross | Férfi) | Kerékpár Webshop
Úgy gondolom ezekbõl minden bizonnyal ki lehet választani a számomra legmegfelelõbbet. Természetesen a lehetõ legkisebb befektetéssel szeretnék a legjobb minõségû kerékpárhoz jutni. Az áraknál a ténylegesen, számomra elérhetõ árat írtam ami nem minden esetben egyezik a hivatalos beszerzési árral.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv.
Én a Giant Roam 1 Discet és az Evado 4.0-át javaslom. 1értelmûen ezen a kettõn vannak a legjobb minõségû cuccok. Bátran választhatod õket.
Írta 2012. szeptember 17. - 20:02
Cross trekking bringát vásárolnék lehetõleg a szezon végi leárazásokat kihasználva.
Tanácsot kérnék az alább felsoroltak közül melyik a legjobb ár/érték arányú, legjobb vétel.
Felhasználását tekintve abszolút hobbi célokra, hétvégi túrázás aszfalt/erdei utakon, nyári Balaton kerülés stb.
Amennyiben a felsoroltak az adott célra nem vagy csak korlátozottan alkalmasak, arról is szívesen fogadom a hozzászólásokat.
Az egyszerûség kedvéért árat is mellékelten feltüntetem, mennyiért lenne beszerezhetõ egy-egy járgány.
Kellys Axell 2012 - 120e Ft Kellys Axell 2012 | Kellys Kerékpár Webáruház
Kellys Neos 2012 - 140e Ft Kellys Neos Black 2012 | Kellys Kerékpár Webáruház
Kellys Exquisite 2012 - 160e Ft Kellys Exquisite 2012 | Kellys Kerékpár Webáruház
Giant Roam 1 Disc 2012 - 150e FtRoam 1 Disc (2012) - Kerékpárok | Giant Bicycles | Hungary
Kross Evado 4.0 - 150e Ft KROSS Evado 4.0 2012 | Crosstrekking kerékpár
Rockmachine Crossride 400 - 150e Ft Rock Machine '12 Crossride 400 (Kerékpár | Cross | Férfi) | Kerékpár Webshop
Úgy gondolom ezekbõl minden bizonnyal ki lehet választani a számomra legmegfelelõbbet. Természetesen a lehetõ legkisebb befektetéssel szeretnék a legjobb minõségû kerékpárhoz jutni. Az áraknál a ténylegesen, számomra elérhetõ árat írtam ami nem minden esetben egyezik a hivatalos beszerzési árral.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv.
Írta 2012. szeptember 16. - 11:43
Írta 2012. szeptember 16. - 06:16
Én a Kross honlapján lévõ ajánlott fogy árakat írtam be. Nem véletlenül.
Nem értem, miért?
Írta 2012. szeptember 15. - 19:01
Én a Kross honlapján lévõ ajánlott fogy árakat írtam be. Nem véletlenül.A Speedbike-nál a következõ akciós árak vannak:
Kross Trans Alp 2012 trekking kerékpár, többféle színben - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
130000Ft helyett 109900Ft
Kross Trans Pacific 2012 trekking kerékpár, többféle színben - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
116000Ft helyett 97900Ft
Kross Trans Siberian 2012 trekking kerékpár, többféle színben - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
92000Ft helyett 77900Ft
Kross Evado 2.0 2012 , cross trekking kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
106000Ft helyett 89900Ft
Írta 2012. szeptember 15. - 07:19
Nem tudom ki írta le a Gepidákat. Egyik hölgy ismerõsöm lassan 7 éve hajt 1 Alboin 300-at, egyszer volt rajta lánc és fogsor csere azóta. Rengeteget megy vele, itthon és külföldön is. Nagyon szereti, de nem kíméli, esõben, hóban is használja. Én nem vetném el a helyedben, ráadásul fullra fel van szerelve. Azt viszont nemtom, h egy 7 éve összerakott gép és egy mostani között mekkora a minõségbeli különbség.Elõször a Gepidát néztem, de elég sok rosszat írtak róla így egybõl kiejtettem. Pedig árban jó volt. Kellyt néztem csak azt elfelejtettem ide írni.
Egyenlõre mindenkinek köszönöm a gyors válaszokat.
Ridley Noah Fast
Írta 2012. szeptember 14. - 12:00
KROSS Trans Alp 2012 | Férfi és nõi túra kerékpár agydinamós 130e
KROSS Trans Pacific 2012 | Férfi és nõi túra kerékpár szintén 116e
KROSS Trans Siberian 2012 | Férfi és nõi túra kerékpár 92e
KROSS Evado 2.0 2012 | Férfi és nõi crosstrekking kerékpár sportos 106e
természetesen mindegyikbõl van nõi is jó ár-érték arányúak, csak ajánlani tudom õket.
A Speedbike-nál a következõ akciós árak vannak:
Kross Trans Alp 2012 trekking kerékpár, többféle színben - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
130000Ft helyett 109900Ft
Kross Trans Pacific 2012 trekking kerékpár, többféle színben - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
116000Ft helyett 97900Ft
Kross Trans Siberian 2012 trekking kerékpár, többféle színben - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
92000Ft helyett 77900Ft
Kross Evado 2.0 2012 , cross trekking kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
106000Ft helyett 89900Ft
Írta 2012. szeptember 14. - 07:34
KROSS Trans Alp 2012 | Férfi és nõi túra kerékpár agydinamós 130e
KROSS Trans Pacific 2012 | Férfi és nõi túra kerékpár szintén 116e
KROSS Trans Siberian 2012 | Férfi és nõi túra kerékpár 92e
KROSS Evado 2.0 2012 | Férfi és nõi crosstrekking kerékpár sportos 106e
természetesen mindegyikbõl van nõi is jó ár-érték arányúak, csak ajánlani tudom õket.
Én is ajánlom a Kross gépeket, nagyon jó minõségûek.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére