sziasztok!
szerintetek ezt megéri megvenni ennyiért? Tanácstalan vagyok mit vegyek...
Tudni kellene, pontosan mi van rajta, és azok állapotát.
Tudnátok angol és német (esetleg belga)apróhirdetõ oldalak címeit adni, amik hasonlók a bikemag apróhoz. Cyclocross vázat/bringát keresek de itthon kb semmi sincs használtan, az ebay se kényeztet túl sok találattal.
Tudnátok angol és német (esetleg belga)apróhirdetõ oldalak címeit adni, amik hasonlók a bikemag apróhoz. Cyclocross vázat/bringát keresek de itthon kb semmi sincs használtan, az ebay se kényeztet túl sok találattal.
Nos, TI melyiket választanátok? Természetesen ajánlhattok más típust is, de semmiképpen ne legyen 85-nél drágább (teljesen felszerelve).
Nézegettem hazsnáltakat is, de nem túl meggyõzõek, amik itt a környéken vannak. Utazni meg nem fogok 100 km-eket, sajnos arra nincs idõm.Én meg használtan vennék a helyedben. : o) 25-30-ból simán veszel jót. Szerintem.
Sziasztok!
Munkába járásra kellene nekem kerékpár. Napi 2x8 km lenne, szinte végig jó, vagy elfogadható minõségû aszfalton. Tartós legyen, megbízható, jól lehessen haladni vele, de semmi komolyabb elvárásom nincs, esetleg néha hosszabb túrára is mennék vele. Természetesen a sárvédõ és a csomagtartó alap. Maximum 80-85 ezret adnék érte.
Ezeket néztem ki:
Caprine: Caprine Forest Comfort ffi 2012 80 ezer Ft, lámpával, sárvédõvel, csomagtartóval felszerelve, de sajnos csak 26-os a kereke.
Gepida: Gepida Alboin 200 Pro CRS 2012 | Gepida Kerékpár Webáruház 83 ezer Ft, sárvédõvel, csoamgtartóval felszerelve.
Ti melyiket választanátok? Mennyit számít a 28-as kerék? Sokkal jobban elhet vele haladni azonos energia befektetéssel? Sajnos a 28-as kerék 10 ezerrel drágítaná meg a Caprine-t.
Drága.A 3 csillagos egy év alatt szétrohad.Nálam a Rapid tavaly télen 4 hónap alatt olyanná vált , ahogy még most sem néznek ki a régi Puch-ok.Ha gondolod , gyere be hozzám , aztán kitalálunk valamit.OgreBike
Hali!
Futárkodáshoz szeretnék biciklit venni. A Csepel Torpedóról mi a véleményetek?
ha osszecsukhato bicikli kell, akkor lesz ennel jarhatobb ut is. Ehhez alapvetoen kell egy normal bringa (egy sebesseges kontrafekkel vagy fixi, mivel bovdenezest nem raksz ra az 100). Plusz kell hozza aki megcsinalja, anyag, terv, ido. Egyedi munka lenne, szoval minden heroin arban.
Sokkal egyszerubb bemenni a boltba es venni egy Dahont es kesz. Draga lesz az is, de legalabb megbizhato/garancias, stb.
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Ilyen biciklit szeretnék csináltatni:
tisztajovo.hu » Összecsukható bicikli akár házilag
Nálunk ilyet lehetséges? Merre tudnék elindulni? Már beszéltem egy bringás ismerõsömmel, õ azt mondta nálunk ilyet nem csinálnak, de lehet azért mert senki nem kérte még?!
Minden segítséget megköszönnék, mert egyelõre elég kétségbeesett vagyok!
Köszii
RAUH-Welt
B E G R I F F