Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2013. március 06. - 22:24
Szerintetek ez mennyire jó vétel?
Mindenképp agyváltósban gondolkodom.
Gepida Reptila 400 7-es | Profi Bringa Webáruház
174cm vagyok,az 51-es méret jó lenne nekem?
Full városi használatra kellene.
Tudom hogy 2-3 éves modell,de annyira ez nem érdekel.
Tetszik.
Egyedül a hajtómû ami nem tetszik, meg a cst gumik,egy schwalbe jobb lenne .
Köszi a válaszokat-tanácsokat!
Írta 2013. március 02. - 19:29
ha nem akkor nem kell a montit erõltetni, cross trekking kb 90--tõl, vannak használható darabok.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2013. március 02. - 14:37
capriolo felejtõs a hi-ten acélvázával, a másik kettõ meg kb egy szinten van, de az nagyon alacsony szint. azzal azért kalkulálj, hogy a hajtás, váltás, hátsó agy, teleszkópnak csúfolt rugósvilla elég hamar le fog gatyásodni. ha mindenképp ezek közül akarsz választani, akkor vedd azt, amelyik jobban tetszik és van jó méretben.
(igazából ennyiért egy jól kifogott használt gép jobb lenne, esetleg gyûjts még egy komolyabbra).
Köszi a választ Annyit esetleg még kérdezhetnék, hogy véleményed/véleményetek szerint kb. mennyitõl lehet értelmes mtb-ot venni? Keret igazából lenne rá, csak félek túl drága biciklit venni, mert somogyi vagyok és a cipõt lelopják az emberrõl a járdán. (true story)
Írta 2013. március 02. - 04:58
(igazából ennyiért egy jól kifogott használt gép jobb lenne, esetleg gyûjts még egy komolyabbra).
Írta 2013. március 02. - 04:34
Szeretnék biciklit venni és kissé megrekedtem 3 között. Mindegyikrõl olvastam jót is, rosszat is és nem igazán tudok dûlõre jutni. Szeretném kikérné hozzáértõk véleményét.
Gepida Mundo 2011
Merida Matts 5-V 2011
Capriolo Anaconda
Írta 2013. február 28. - 20:34
Simán, cyclocrossokon is merev villa van és épp az emiltett utakon a leggyorsabbak. (Relative a többi típushoz képest)Igen, 195.000 ft. Lehet hogy hülye indok, de elsõsorban azért választottam, mert 32-es gumikkal van szerelve. a Többi hasonló kerékpár meg 30as esetleg vékonyabb gumikkal vannak.
Bár néha fura belegondolni, hogy hogyan bírnám vele a kavicsos földutakat, a virsligumikkal, és merevvillával.
Aztán lehet, hogy mégis egy cross gépet kéne venni?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. február 28. - 09:17
Írta 2013. február 28. - 09:08
Bár néha fura belegondolni, hogy hogyan bírnám vele a kavicsos földutakat, a virsligumikkal, és merevvillával.
Aztán lehet, hogy mégis egy cross gépet kéne venni?
Írta 2013. február 27. - 20:13
felújított MERIDA -Deore XT-garanciával-www.hasznaltbiciklik.hu « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
a felszereltséget-állapotot nézve tényleg nem bugyuta. Bár használt...
Írta 2013. február 27. - 20:00
Hát, manapság már meg kell becsülni azt, ha nem akarnak mindenáron az arcodba tolni valami gagyi teleszkópot az olcsóbb kategóriákban is...
Nekem szimpatikus a bringa, az alapok jónak tûnnek, a Tektro - Acera felszereltséget meg majd lehet fejleszteni, ha a gyári cucc elvásott. Ha jól látom, szem is van rajta csomagtartónak nagyobb túrákhoz. Ha lenne ára, akkor azért jobban lehetne hová tenni...
Ahogy látom ez a kerékpár (Focus Arriba 3.0 Disc-G - 2013) 200.000Ft környékén mozog.
Írta 2013. február 27. - 19:53
http://bikemag.hu/ke...ak-tekerni-kell
KROSS INZAI 2013
KROSS SETO 2013
Írta 2013. február 27. - 18:55
Üdv!
Budapest-Szentendre (pap rét, leányfalu) biciklitúrákra jó ez a kerékpár? (ha nem csak aszfalton, hanem enyhe terepen is tekerek)
FOCUS Arriba 3.0 Disc 27-G - 2013 :: Focus kerékpárbolt
Tudom, hogy a megfelelõ választás egy cross bicikli lenne, de én inkább merevvillásat vennék. Eddig is merev villásat használtam.
Hát, manapság már meg kell becsülni azt, ha nem akarnak mindenáron az arcodba tolni valami gagyi teleszkópot az olcsóbb kategóriákban is...
Nekem szimpatikus a bringa, az alapok jónak tûnnek, a Tektro - Acera felszereltséget meg majd lehet fejleszteni, ha a gyári cucc elvásott. Ha jól látom, szem is van rajta csomagtartónak nagyobb túrákhoz. Ha lenne ára, akkor azért jobban lehetne hová tenni...
Írta 2013. február 27. - 14:02
Írta 2013. február 27. - 13:42
Budapest-Szentendre (pap rét, leányfalu) biciklitúrákra jó ez a kerékpár? (ha nem csak aszfalton, hanem enyhe terepen is tekerek)
FOCUS Arriba 3.0 Disc 27-G - 2013 :: Focus kerékpárbolt
Tudom, hogy a megfelelõ választás egy cross bicikli lenne, de én inkább merevvillásat vennék. Eddig is merev villásat használtam.
Írta 2013. február 26. - 23:17
sziasztok!
szerintetek ezt megéri megvenni ennyiért?
Érdekesen áll a nyereg. Mintha rövidlábú (értsd: dirtre, zúzatásra) használta volna. Vagy csak szimplán rossz a beállítás.
Alap bringa az új, tárcsafékese között (lsd. Suntour XCT teló), montis túrákra megfelelõnek tûnik.
Döntésedhez kapsz segítséget, ha leírod, mire használnád a bringát.
Race, no Rest!
Írta 2013. február 23. - 12:55
Írta 2013. február 13. - 17:38
Tudnátok angol és német (esetleg belga)apróhirdetõ oldalak címeit adni, amik hasonlók a bikemag apróhoz. Cyclocross vázat/bringát keresek de itthon kb semmi sincs használtan, az ebay se kényeztet túl sok találattal.
Marktplaats.nl - Fietsonderdelen