Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Sziasztok!
Szerintetek ez mennyire jó vétel?
Mindenképp agyváltósban gondolkodom.

Gepida Reptila 400 7-es | Profi Bringa Webáruház

174cm vagyok,az 51-es méret jó lenne nekem?
Full városi használatra kellene.
Tudom hogy 2-3 éves modell,de annyira ez nem érdekel.
Tetszik.
Egyedül a hajtómû ami nem tetszik, meg a cst gumik,egy schwalbe jobb lenne :).
Köszi a válaszokat-tanácsokat!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
ha valóban montizni szeretnél relatív sokat és újban gondokodsz akkor 200+.

ha nem akkor nem kell a montit erõltetni, cross trekking kb 90--tõl, vannak használható darabok.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Jagp

Jagp

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

capriolo felejtõs a hi-ten acélvázával, a másik kettõ meg kb egy szinten van, de az nagyon alacsony szint. azzal azért kalkulálj, hogy a hajtás, váltás, hátsó agy, teleszkópnak csúfolt rugósvilla elég hamar le fog gatyásodni. ha mindenképp ezek közül akarsz választani, akkor vedd azt, amelyik jobban tetszik és van jó méretben.

(igazából ennyiért egy jól kifogott használt gép jobb lenne, esetleg gyûjts még egy komolyabbra).

Köszi a választ :) Annyit esetleg még kérdezhetnék, hogy véleményed/véleményetek szerint kb. mennyitõl lehet értelmes mtb-ot venni? Keret igazából lenne rá, csak félek túl drága biciklit venni, mert somogyi vagyok és a cipõt lelopják az emberrõl a járdán. (true story)

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Szeretném kikérni a véleményeteket errõl a géprõl: link Érdemes lenne megvenni? Felszereltsége milyen?

Alivio az a shimano belépõ szintû cucca. Használtan olcsóbban veszel jobbat szerintem. :)

okoskacsa

okoskacsa

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Szeretném kikérni a véleményeteket errõl a géprõl: link Érdemes lenne megvenni? Felszereltsége milyen?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
capriolo felejtõs a hi-ten acélvázával, a másik kettõ meg kb egy szinten van, de az nagyon alacsony szint. azzal azért kalkulálj, hogy a hajtás, váltás, hátsó agy, teleszkópnak csúfolt rugósvilla elég hamar le fog gatyásodni. ha mindenképp ezek közül akarsz választani, akkor vedd azt, amelyik jobban tetszik és van jó méretben.

(igazából ennyiért egy jól kifogott használt gép jobb lenne, esetleg gyûjts még egy komolyabbra).

Jagp

Jagp

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!
Szeretnék biciklit venni és kissé megrekedtem 3 között. Mindegyikrõl olvastam jót is, rosszat is és nem igazán tudok dûlõre jutni. Szeretném kikérné hozzáértõk véleményét.
Gepida Mundo 2011
Merida Matts 5-V 2011
Capriolo Anaconda

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Igen, 195.000 ft. Lehet hogy hülye indok, de elsõsorban azért választottam, mert 32-es gumikkal van szerelve. a Többi hasonló kerékpár meg 30as esetleg vékonyabb gumikkal vannak.

Bár néha fura belegondolni, hogy hogyan bírnám vele a kavicsos földutakat, a virsligumikkal, és merevvillával.

Aztán lehet, hogy mégis egy cross gépet kéne venni?

Simán, cyclocrossokon is merev villa van és épp az emiltett utakon a leggyorsabbak. (Relative a többi típushoz képest)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

csillagszemû

csillagszemû

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
más biciklibe, meg nem biztos hogy beleférne vastagabb gumi. hiszen nem arra lettek tervezve.

csillagszemû

csillagszemû

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Igen, 195.000 ft. Lehet hogy hülye indok, de elsõsorban azért választottam, mert 32-es gumikkal van szerelve. a Többi hasonló kerékpár meg 30as esetleg vékonyabb gumikkal vannak.

Bár néha fura belegondolni, hogy hogyan bírnám vele a kavicsos földutakat, a virsligumikkal, és merevvillával.

Aztán lehet, hogy mégis egy cross gépet kéne venni?

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
egyébként ez sem lehet nagyon rossz..
felújított MERIDA -Deore XT-garanciával-www.hasznaltbiciklik.hu « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása

a felszereltséget-állapotot nézve tényleg nem bugyuta. Bár használt...

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás

Hát, manapság már meg kell becsülni azt, ha nem akarnak mindenáron az arcodba tolni valami gagyi teleszkópot az olcsóbb kategóriákban is...
Nekem szimpatikus a bringa, az alapok jónak tûnnek, a Tektro - Acera felszereltséget meg majd lehet fejleszteni, ha a gyári cucc elvásott. Ha jól látom, szem is van rajta csomagtartónak nagyobb túrákhoz. Ha lenne ára, akkor azért jobban lehetne hová tenni...

Ahogy látom ez a kerékpár (Focus Arriba 3.0 Disc-G - 2013) 200.000Ft környékén mozog.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nézd meg ezeket is nekem tetszenek.
http://bikemag.hu/ke...ak-tekerni-kell
KROSS INZAI 2013
Feltöltött kép
KROSS SETO 2013
Feltöltött kép

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás

Üdv!

Budapest-Szentendre (pap rét, leányfalu) biciklitúrákra jó ez a kerékpár? (ha nem csak aszfalton, hanem enyhe terepen is tekerek)

FOCUS Arriba 3.0 Disc 27-G - 2013 :: Focus kerékpárbolt

Tudom, hogy a megfelelõ választás egy cross bicikli lenne, de én inkább merevvillásat vennék. Eddig is merev villásat használtam.

Hát, manapság már meg kell becsülni azt, ha nem akarnak mindenáron az arcodba tolni valami gagyi teleszkópot az olcsóbb kategóriákban is...
Nekem szimpatikus a bringa, az alapok jónak tûnnek, a Tektro - Acera felszereltséget meg majd lehet fejleszteni, ha a gyári cucc elvásott. Ha jól látom, szem is van rajta csomagtartónak nagyobb túrákhoz. Ha lenne ára, akkor azért jobban lehetne hová tenni...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Tökéletes ez a bicaj is, anno nekem is csak merev villás volt a montim és mindenhová elvitt! ;)

csillagszemû

csillagszemû

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Üdv!

Budapest-Szentendre (pap rét, leányfalu) biciklitúrákra jó ez a kerékpár? (ha nem csak aszfalton, hanem enyhe terepen is tekerek)

FOCUS Arriba 3.0 Disc 27-G - 2013 :: Focus kerékpárbolt

Tudom, hogy a megfelelõ választás egy cross bicikli lenne, de én inkább merevvillásat vennék. Eddig is merev villásat használtam.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

sziasztok!
szerintetek ezt megéri megvenni ennyiért?

Érdekesen áll a nyereg. Mintha rövidlábú (értsd: dirtre, zúzatásra) használta volna. Vagy csak szimplán rossz a beállítás.
Alap bringa az új, tárcsafékese között (lsd. Suntour XCT teló), montis túrákra megfelelõnek tûnik.
Döntésedhez kapsz segítséget, ha leírod, mire használnád a bringát.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

sziasztok!
szerintetek ezt megéri megvenni ennyiért? Tanácstalan vagyok mit vegyek...

Tudni kellene, pontosan mi van rajta, és azok állapotát.

madmike

madmike

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
sziasztok!
szerintetek ezt megéri megvenni ennyiért? Tanácstalan vagyok mit vegyek...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Tudnátok angol és német (esetleg belga)apróhirdetõ oldalak címeit adni, amik hasonlók a bikemag apróhoz. Cyclocross vázat/bringát keresek de itthon kb semmi sincs használtan, az ebay se kényeztet túl sok találattal.

Marktplaats.nl - Fietsonderdelen