Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

wa1907

wa1907

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Egy gyors vélemény egy MONGOOSE Crossway 350-rõl?

wa1907

wa1907

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

50 max
kis szerencsével 85ért tudsz belõle újat venni

Köszi.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
50 max
kis szerencsével 85ért tudsz belõle újat venni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

wa1907

wa1907

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Egyik ismerõsöm eladná Kelly's Coach White 2009-es "Cross trekking" gyártmányú bringáját.
Jó állapotban van a bringa évente szervizelve, Magyarországon volt vásárolva
Ennek kb ,ennyi lehet a jelenlegi ára?

wa1907

wa1907

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Én nem hallottam róluk a google is csak telefonokat dob erre névre:)

Archív: Nõi kerékpár bicikli bringa városi trekking olcsón akció 28 28" coll IX. kerület ? apród.hu
Errõl volt szó csak már eladták.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én nem hallottam róluk a google is csak telefonokat dob erre névre:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

wa1907

wa1907

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Erdélybe ? Mindenképpen MTB.

Oda igen, De itt Magyarországon szerintem a Trekking. Mi a vélemény a Sprint Amazon bringákról?

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,672 posts
Erdélybe ? Mindenképpen MTB.
Marci

wa1907

wa1907

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Mtb vagy Cross trekking?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

De igen vannak hasznos infók. Nemégetõ a dolog, türelmesen várok. Erdélyben két dolog van, vagy Bringabolt, általában 2-4 éves modellek arany áron vagy mint pl. a Devecserhez hasonlóan, Marosvécsen az út mellett a kormosék árulnak nyugat Európából megfújt bicikliket. Akit a minõség érdekli annak katalógust mutatnak és "rendelésre" szállítanak. Ez a dolog engem nem érdekel.

Az ilyeneket miert nem gyujtik be? Nekem is eg a pofam az itteni "magyaroktol" ahogy viselkednek, es amiket muvelnek. Inkabb meg sem szolalok magyarul.

wa1907

wa1907

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

Mondjuk nekem úgy tüünik, hogy a nyugat európai piaci leírásokkal nem sokat segítünk wa1907-nek, mert mintha öö erdélyben keresne bringát.

De igen vannak hasznos infók. Nemégetõ a dolog, türelmesen várok. Erdélyben két dolog van, vagy Bringabolt, általában 2-4 éves modellek arany áron vagy mint pl. a Devecserhez hasonlóan, Marosvécsen az út mellett a kormosék árulnak nyugat Európából megfújt bicikliket. Akit a minõség érdekli annak katalógust mutatnak és "rendelésre" szállítanak. Ez a dolog engem nem érdekel.

wa1907

wa1907

vendég

• fórumtag
  • 24 posts

150 Euro németeknél, osztrákoknál sem sok pénz bringára. De egy jó használtat talán ki lehet fogni.
Majd számolj be, mit vettél !

Ez is egy jó ötlet. Gondoltam rá.

kornel.regent

kornel.regent

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Mondjuk nekem úgy tüünik, hogy a nyugat európai piaci leírásokkal nem sokat segítünk wa1907-nek, mert mintha öö erdélyben keresne bringát.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
nem full xt versenygep kell csak olcson egy varosi csotany.
lehet lejutnom tobbe kerul mint amennyit sporolnek de egyszer ki akarok nezni oda.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,672 posts
Csodát ne várj Devecsertõl. Összeszedik Nyugat-Európa összes valamennyire használható bringáját és árulják õket. Sokat kell túrni, szerencse is kell. És mondom, már õk is tudják, hogy mi a jó gép. Túl olcsón nem fogják odaadni. Régen még nem figyelték, mi a különbség az stx és az xt/xtr közt, így ki lehetett fogni elképesztõ vételeket.
Nem friss hozzászólás de érdemes elolvasni: http://forum.bikemag...lt-bringa-5377/
Marci

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
sokaktol hallom ezt a devecsert.
en is pont most keresek egy teli bringat de az aprokban csak szemet van abban az arkategoriaban amit en meg le merek lakatolni.
ha valaki megy direkt a piacra szivesen csatlakoznek!

regi/hibas agyvaltokat veszek.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,672 posts
Fél családom Ausztriában él, pici gyermek korom óta nagyon sokat voltam/vagyok Bécsben és környékén, sok osztrák és egyéb ismerõsünk van, nagyképûség nélkül merem mondani, Ausztriáról túl sok újat nekem nem tudsz mondani. Mivel bringaõrült vagyok, nem is olyan rég vettünk Bécsbe is új bringát. A szempont az volt, hogy a Bécs környéki erdõkbe egy megbízható, egyszerû bringám legyen. Hát, én ott bejártam minden boltot, áruházat, használt kereskedést de 150 Euro környékén nem adnak bringát. (itthon sem nagyon) Amúgy meg, nemrég ellopták a bécsi rokonom bringáját, így megnéztem a neten a használt, városi, nõi bringákat. kb. 100 Euro környékén voltak a nagyon régi de talán már használhatóak.
És nem hiszem, hogy Németország vagy Svájc nagyságrendekkel olcsóbb lenne.
Még mindig azt mondom, érdemes lenne Devecserben körbenézni.
De legyen wa1907 sporttársnak hatalmas szerencséje és sok öröme az új bringákkal. És mutassa majd meg, mit is vett ! :)
Marci

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
en bugaztam az elmult hetekben az osztrak aprokat - semmi sincs szinte ennyiert, csak 20 eves lomnak valo ketkereku. ami ertekesebb csokeszlet, az mar kapasbol 300-400 eur. ennyiert viszont lehet gyonyoru retro vasakat lehet kifogni. az mas kerdes, hogy sajnalnam hasznalni, annyira szep, es ha elkopik vmi, akkor hogyan potolom korhu alkatresszel. inkabb megvettem a legolcsobb fixit szethajtani - tapasztalatot gyujteni jo lesz, ugyis kivancsi voltam erre a mufajra is (magamtol nem ilyet epitettem volna).

kornel.regent

kornel.regent

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

150 Euro németeknél, osztrákoknál sem sok pénz bringára. De egy jó használtat talán ki lehet fogni.

Sajnos a ki lehet fogni az nagyon igaz, úgy értem keresni kell, várakozni, aztán lecsapni a hirdetés feladása után néhány perccel (az osztrák willhaben.at ról beszélek), 150 Euró körül ritkán vannak bringák. Aki jó bringát vett (500-800 Euró) az tudni fogja az értékét használtan is, és 2-3 évesen nem adja el ennyiért. 5-6 évesen meg már esélyes, hogy a villa, csapágyak, kerék, gumi felújításra vagy cserére szorul.
Aki vett egy áruházi saját márkást (nem TESCO hanem SportsExpert, Eybl stb...) és két tekerés után fájlalja a seggét az meg nem akarja ennyiért eladni a majdnem új 300-400 Eurós bringáját (ami a maga kategóriájában teljesen korrekt amúgy, laza aszfaltos, földutas tekerésre mindenképpen alkalmas, legfeljebb csúnya hangokat ad váltáskor). Szóval vannak a 60-100 eurós tényleg öreg lecsoffadt bringák, és a 200-300 eurós alig használt nem túl jó felszereltségüü, de korrekt bringák. Max 150 euróért néha ki lehet fogni néhány éve pincében porosodó korrekt darabokat, de ha tényleg jók akkor gyorsan elviszik ööket. Mondjuk vásárlás szempontjából az öösz-tél jó idööszak, mert ilyenkor épeszüü ember nem vesz bringát, az árak alighanem lejjebb mennek kicsit.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,672 posts
Marci