akkor vagy qrva jól mentél a terep gumival, vagy valami nem volt jó a kopaszokkal

Gondolom nem o ment elol :-) en csak olyan 1.5-2 kmh atlagjavulast mertem slickel xc gumikhoz kepest. Azert egy outinak sokkal kisebb a legellenalasa, plane ha kenyelmesre van hangolva a monti. Es egy 20as tempo felett sokkal tobbet szamit, mint a gordulesi ellenallas.
én is tekertem olyannal, aki szintén montival tolta slick gumival aszfalton. a társaság országútival volt, de a srác egy pillanatra sem maradt le, simán tartotta montival a 35km/h körüli tempót. mondjuk nem csak a bringán múlik, erõ is kell hozzá
Haver is így járt. Lecserélte a gumikat 28-30mm széles slick gumikra, nagyon jól megy vele. Nekem mákom volt, anno vásárlás elött beszéltem több bicajos szakival, így kiderült, h nekem nem is kell mtb.
Várj egy kicsit a 27,5-ös bringákra ! Nézd meg azokat is és utána vegyél új bringát. Szerintem.
Amúgy meg nézegesd a külföldi oldalakat. A bike-discont-on pl. kifoghatsz egy napi akciót, akkor ott kb. 400 Euroval is olcsóbb egy gép.
Meg ez matricazott vaznak is tunik :-)
Vegre a canyonra is raknak shimano feket... Bar en meg mindig az olcsobb carbont vennem, aztan cserelgetnek rajta ezt azt.
Kicsit még hozzáspórolsz és veszel egy ilyen jószágot ?
Így lenne 29es Crossmax ST-d is. És a súlya sem rossz. Ha már úgyis kiadsz annyi pénzt és könnyût akarsz, akkor ne már csak egy árva kilóval legyen könnyebb.
Ha már lúd, legyen igazán kövér !!![]()
Radon Black Sin 29er 10.0
Ez tényleg jó ár és felszereltség, de amikor fogsort kell hátul cserélni nem lesz õszinte a mosoly!
Sram XG-1199 XX1 11-fach Kassette Modell 2013 - Bike-Components
Kicsit még hozzáspórolsz és veszel egy ilyen jószágot ?
Így lenne 29es Crossmax ST-d is. És a súlya sem rossz. Ha már úgyis kiadsz annyi pénzt és könnyût akarsz, akkor ne már csak egy árva kilóval legyen könnyebb.
Ha már lúd, legyen igazán kövér !!![]()
Radon Black Sin 29er 10.0
Kicsit még hozzáspórolsz és veszel egy ilyen jószágot ?2600 € körül látom az árát a Nakitának.... azért már tuti a karbon Canyon.
Való igaz a kerék: Ezt elfelejtettem írni. Nagy Mavic mániás vagyok (a 26-os kerekem Crossmax ST volt, most Ksyrium Elite van), de az a DT kerékék is jó lehet a tesztek alapján. Egyébként tubeless ready az is, 140 grammal nehezebb mint a Mavic (bár a Mavic gyári adatokhoz nem árt 50-100 grammot adni). Persze azért biztosan nem véletlenül olcsóbb a DT kerék ezt tudom...
Az R1 fékekkel nem tudok "vitatkozni", és a kényelemmel sem.
Hicks