Meg ez matricazott vaznak is tunik :-)
Vegre a canyonra is raknak shimano feket... Bar en meg mindig az olcsobb carbont vennem, aztan cserelgetnek rajta ezt azt.
Ez jó ötlet lenne, de szerintem minél magasabb kategóriás gépet vásárol az ember a Canyon boltból, annál jobb az ár/érték arány. És ahogy írtad "végre Shimano"... Ebbõl arra következtetek, hogy te is Shimano párti vagy. Amelyik úgy olcsóbb, hogy megvenném az ára miatt az Sram holmikkal van tele. Ami alatta van azon meg mindent cserélnék szívem szerint (az úgy már nem jó bolt).
Kicsit még hozzáspórolsz és veszel egy ilyen jószágot ?
Így lenne 29es Crossmax ST-d is. És a súlya sem rossz. Ha már úgyis kiadsz annyi pénzt és könnyût akarsz, akkor ne már csak egy árva kilóval legyen könnyebb.
Ha már lúd, legyen igazán kövér !!
Radon Black Sin 29er 10.0
Na ez egy komoly ár, valóban tuti kis gép nagyon jó áron. Sok idõm nincsen mélázni, akciós kifutó darabok lehetnek. És erre gondoltam igen mint kétkedés a két Canyon között: + 800 € 1 kilóért és a karbon kényelemért (33 éves vagyok, a CX bringánál nem rázhat jobban az alu, kibírom
). A Radon + 1000 €-ért 2 kiló minusz, XX1, karbon, semmit nem cserélnék (nyeregcsõbilincset
)
Ez tényleg jó ár és felszereltség, de amikor fogsort kell hátul cserélni nem lesz õszinte a mosoly!
Sram XG-1199 XX1 11-fach Kassette Modell 2013 - Bike-Components
Majd egységesen koptatom a fogaskerekeket
Most az alu Canyon (esetleg Crossmax kerékcserével és a Cannondale-es multam miatt Lefty beépítéssel
) valamint a Radon jár az eszembe.
Köszönöm a segítségeket, hasznosak nagyon!