arra nyugodtan lehet nagy összegben fogadni. nem is az a probléma hogy nem lesz új 26-os váz, ilesmi, de pl telók is szép lassan kikopnak. nekem se kéne pl vázat cserélni de már normális telót lámpással se nagyon talaálni 1 1/8 nyakkal, pedig a taper se olyan régi divat.
tanuki amúgy még pont az a cucc amivel bárhova fel lehet mászni, de qva jó lefelé is.
Szóval egy 160-as rugóutas vázzal már nem tudok annyira szépen mászni, ez lenne nekem az ideális.
Hihetetlen mennyire nyomják az új cuccokat, én is észrevettem, hogy már szinte csak taperes teló van. Tehát itt még azt is számításba kell vennem, ha a villa cserés lesz, lehet, hogy már pár év múlva azt sem kapok hozzá? De teljesen mindegy mit veszek, ezt úgysem lehet követni, úgyis elavul minden.
Nekem kell ez a bicikli, a 3-ból már csak 2 van meg, pár nap múlva tudok fizetni, remélem nem hoppolják el. Felhívtam a CRC-t de nem tudják tartani a biciklit. Ha banki átutalást választok, akkor várnak pár napig, amíg beérkezik a pénz. Kérdeztem, hogy a villa dual air-es-e, ezt sem tudta megmondani, azt mondta írjak emailt. Remélem igazad van és az.
Szerk: Na, már csak 1db van... elég necces, hogy ez elfogy pár nap múlva.
freddyke módosította - 2013. október 21. - 22:17