Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2005. augusztus 08. - 13:28
Írta 2005. augusztus 08. - 13:26
Ráadásul viszonylag normális szerviz van hozzá Magyarországon, ami nem elhanyagolható szempont.
hol van kona ill. merida szerviz?
a vaz a kona/merida, ha azokkal van baj, nem a szrvizbe viszem, hanem a kukaba/hegesztohoz/vissza a boltba
kona:fakker..no komment ugye..
merida: velotrade..talan csak 1el jobb
amugy meg ugyis azon a bolton mulik, ahol veszed a bicot...
Írta 2005. augusztus 08. - 13:26
mert lehet 5 forinttal kevesebb lesz és mikor odakerülsz akkor a 4 hónapon keresztül megbeszélt cuccok egyikére se lesz keret, és tök mást kezdessz el újra kérdezgetni....
felesleges szájtépés lenne...:-)
Írta 2005. augusztus 08. - 13:25
hülyegyerek meg mindenkiben ott van
Írta 2005. augusztus 08. - 13:24
vna két versenyzõ a merida meg a kona maj kiderül vagybeborul vagy maj lesz vmi.
Írta 2005. augusztus 08. - 13:21
de fejezzük már be ezt az adj rá pénzt dolgot
takarodj el dolgozni, vagy menjél a keletihez tarhálni
Írta 2005. augusztus 08. - 13:11
Írta 2005. augusztus 08. - 13:09
sztem vegyél egy ACt és kalap kabát
Írta 2005. augusztus 08. - 13:05
hát nekem az endurolás olyasmi akar lenni, mint mondjuk az Fr meg a cécó keveréke vagy vmi hasonló.ha kimegyek a hegyre akkor ne keljen a féket huzigálni hogymer a 8 centi + a 12 kiló össze fog törni. meg ha meglátok vmi letörés félét akkor bujkál bennem a kisördög h de jó lenne, csak töketlen vagyok így ami 3sor lépcsõnél nagyobb az nekem már óriási. meg még most akarok komolyabbban tekergetni és nme tudom még mit akarok az enduro binyiglibe mig mindenbõl van egy kicsi.
vagy valami iylesmi szerintem...
(ha nagyot tévedek akkor vki javíccson ki)
Írta 2005. augusztus 08. - 13:04
golya fogalmazd már + mit jelent, neked a enduró....mos má nem tudom.
nekem vhogy a kona nem szimpi.az idei dawg már jóó lenne de arra meg még egy fél évet várni kõn.
mellesleg nem áll szándékomban durvábban küldeni.
na akkor most mondják el a népek nekem h mi szól a kona mellett(2005-ös dawg matic) meg a 2005-ös merida t-mission speed mellet. mer teljes árban kb 40k különbség van.
lehetõleg cécó/enduro irányzatban.
mér kell utálni a konát + a meridát? már sokadszor hallom ezt.
ja meg a difi a dawg+ a dawg matic között mer elõbbi 2 centivel többet moccan. ilyet a sima dawgal nem lehet csinálni?
amúgy a merida elõnye hogy állítólag nem pogozik felfelé....
de szivesen tesztelek neked, mondjuk tolj a 90 + kilóm alá egy dawg maticot, meg egy meridát, minden nap másikkal járom be ugyanazt az útvonalat itt a pilisben és nézzük meg melyik adja meg magát hamarabb...
súgok, mind 2 sokáig fogja bírni de a merida fog hamarabb nyöszörögni....
"ja meg a difi a dawg+ a dawg matic között mer elõbbi 2 centivel többet moccan. ilyet a sima dawgal nem lehet csinálni?"
de lehet csak olcsóbb ha helybõl dawg vázat veszel...sztem faktorban vannak annyira rugalmasak hogy butítanak neked egy dawg-ot,,,,feltéve ha van raktáron, ami nem biztos.....ja merida elõnye hogy a velo azért tesz pénzt árúkészletbe,,,faktor meg mióta már minden lópéniszt árul (nortface+snowboard meg mittomén) azóta nem nagyon készletez konát...
ja elfeledtem
"na akkor most mondják el a népek nekem h mi szól a kona mellett(2005-ös dawg matic) meg a 2005-ös merida t-mission speed mellet. mer teljes árban kb 40k különbség van."
a hayes t.fék kb ki is adja a 30k különbséget...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 08. - 13:01
meridát meg azér mer giga cécés és csúnya a szine, az LRS meg nem mozgásra termett
Írta 2005. augusztus 08. - 12:55
a.: Mert tömegcikk. Megeshet, hogy látsz 5 másikat egy versenyen.
b.: Mert most ez trendi... Utáljuk a nagyokat, mert lázadónak lenni jó. Hüje Bill Gates!
c.: Mert a fentiek ellenére mégiscsak jól megy nekik a szekér...
Mindkettõ QRVÁRA JÓ! Ráadásul viszonylag normális szerviz van hozzá Magyarországon, ami nem elhanyagolható szempont.
Mindkettõbõl eladtak már csillió darabot, így nyílván nagyobb a tapasztalat mögöttük, kiforrottabb a cucc, mint az a típus, amit gét Gipsz Jakab hegesztget otthon.
Mindkettõ sokadik éve futtatott típus, évrõl-évre javítgatott megoldásokkal.
Vedd azt, amelyiknek jobban tetszik a szine! Add el a buzi számítógépeted, és menj már tekerni!!!
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. augusztus 08. - 12:48
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. augusztus 08. - 12:46
nekem vhogy a kona nem szimpi.az idei dawg már jóó lenne de arra meg még egy fél évet várni kõn.
mellesleg nem áll szándékomban durvábban küldeni.
na akkor most mondják el a népek nekem h mi szól a kona mellett(2005-ös dawg matic) meg a 2005-ös merida t-mission speed mellet. mer teljes árban kb 40k különbség van.
lehetõleg cécó/enduro irányzatban.
ja meg a difi a dawg+ a dawg matic között mer elõbbi 2 centivel többet moccan. ilyet a sima dawgal nem lehet csinálni?
Írta 2005. augusztus 08. - 12:36
mer a kona télleg jobb sztem mint egy ilyen LRS lófasz ami nem mozog semmit, ha szívlapáttal vered sem.
váltás, fékek..
mér, meridán avid van, azér?
konán meg hayes, ami jobb mint az avid
váltást meg úgyse veszed észre
mind1 hogy alivio vagy deore
nem mindegy hogy altus vagy xtr
Írta 2005. augusztus 08. - 12:35
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. augusztus 08. - 12:34
viszont ha kicsit durvábban akarod majd küldeni, akkor jobb váz...sztem...a többi tény....de ha még gondolkozol kicsit, akkor január végén már az ideiket fogják szórniakkor inkább a merida. jobb teló + váltás, a fékeket se nagyon dícsérik.
-25 % - kal és annak már használhatóbb a szereltsége...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 08. - 12:32
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy