mos má nem tudom.
nekem vhogy a kona nem szimpi.az idei dawg már jóó lenne de arra meg még egy fél évet várni kõn.
mellesleg nem áll szándékomban durvábban küldeni.
na akkor most mondják el a népek nekem h mi szól a kona mellett(2005-ös dawg matic) meg a 2005-ös merida t-mission speed mellet. mer teljes árban kb 40k különbség van.
lehetõleg cécó/enduro irányzatban.
mér kell utálni a konát + a meridát? már sokadszor hallom ezt.
ja meg a difi a dawg+ a dawg matic között mer elõbbi 2 centivel többet moccan. ilyet a sima dawgal nem lehet csinálni?
golya fogalmazd már + mit jelent, neked a enduró....
amúgy a merida elõnye hogy állítólag nem pogozik felfelé....
de szivesen tesztelek neked, mondjuk tolj a 90 + kilóm alá egy dawg maticot, meg egy meridát, minden nap másikkal járom be ugyanazt az útvonalat itt a pilisben és nézzük meg melyik adja meg magát hamarabb...
súgok, mind 2 sokáig fogja bírni de a merida fog hamarabb nyöszörögni....
"ja meg a difi a dawg+ a dawg matic között mer elõbbi 2 centivel többet moccan. ilyet a sima dawgal nem lehet csinálni?" de lehet csak olcsóbb ha helybõl dawg vázat veszel...sztem faktorban vannak annyira rugalmasak hogy butítanak neked egy dawg-ot,,,,feltéve ha van raktáron, ami nem biztos.....ja merida elõnye hogy a velo azért tesz pénzt árúkészletbe,,,faktor meg mióta már minden lópéniszt árul (nortface+snowboard meg mittomén) azóta nem nagyon készletez konát...
ja elfeledtem
"na akkor most mondják el a népek nekem h mi szól a kona mellett(2005-ös dawg matic) meg a 2005-ös merida t-mission speed mellet. mer teljes árban kb 40k különbség van."a hayes t.fék kb ki is adja a 30k különbséget...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való