a boltos engedi.
simán lehet bármit bármire cserélni,és majdnem teljes áron beszámítja...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Started by
Guest
, 2002. March 28. 19:03
Posted 2005. August 14. - 15:24
Posted 2005. August 14. - 15:23
asszem úgy veszem a kellyt, hogy veszek egy Rock Shox '04 Judy XT-t (most akciós, 24900) és a boltban úgy veszem a bicajt, hogy én viszek villát hozzá...a gyári rst villa is 25-28között mozog..
Nem hiszem , hogy a boltos engedi , hogy cserélgesd benne a villát.
De ki tudja!?
Ha már elhatároztad milyen bringát veszel a kkor miért kérdezgetsz.
Szerintem akkor is vedd a Magellant.Azzal járnál a legjobban.www.csekert.huNézz itt kicsit körül.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Posted 2005. August 14. - 15:23
Arra azért még kíváncsi lennék, hogy milyen tárcsa volt a haverod bicóján? Az én 9.0ám is úgy megállít, hogy nem megyek tovább. Áhh, minek magyarázok, úgysincs értelme.
Látom thez kolléga is ugyanazon a véleményen van.
Látom thez kolléga is ugyanazon a véleményen van.
Posted 2005. August 14. - 15:19
következõ fura döntés
de ha egyszer nem lehet befolyásolni akkor minek kérdezel bármit is? ha nem hallgatsz semmire? keményfejûség, de ez már kicsit sok.. akkor írd be legközelebb hogy sziasztok ezt fogom venni, és lépj ki
de ha egyszer nem lehet befolyásolni akkor minek kérdezel bármit is? ha nem hallgatsz semmire? keményfejûség, de ez már kicsit sok.. akkor írd be legközelebb hogy sziasztok ezt fogom venni, és lépj ki
Posted 2005. August 14. - 15:19
XT verzióról még nem hallottam, vagy az én databéjzem a hiányos? Egyébként nagyon makacs vagy, nincs értelme tanácsot kérni ha úgyse fogadod meg!
Posted 2005. August 14. - 15:17
asszem úgy veszem a kellyt, hogy veszek egy Rock Shox '04 Judy XT-t (most akciós, 24900) és a boltban úgy veszem a bicajt, hogy én viszek villát hozzá...a gyári rst villa is 25-28között mozog..
Posted 2005. August 14. - 15:07
noh, idõközben akadt még egy játékos, ugyanebben az árkategóriában (140)
egy UMF Hardy 3 DISC
vélemények? ezen nem hidraulikus a tárcsafék, cserébe sokkal jobb a villa...
szerintetek?
illetve, ha már a kettõ között kell választani, akkor az umf, vagy a kelly's?
Ez már nem túragép.Ez elvileg 1 dirt gép.
Nem igazán túrázni való.
Szerintem, vedd a Magellant.
Nem minden a tárcsa.
1 jó V-fék jobban fog mint 1 bóvdenes tárcsa.
1 jó tárcsa 65 000-nél kezdõdik.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Posted 2005. August 14. - 15:03
csak tárcsafék? semmi más nem érdekel?
csak hogy tárcsafék legyen rajta?
ez egy ugrálós bicikli!
csak hogy tárcsafék legyen rajta?
ez egy ugrálós bicikli!
Posted 2005. August 14. - 15:01
noh, idõközben akadt még egy játékos, ugyanebben az árkategóriában (140)
egy UMF Hardy 3 DISC
szerintetek?
egy UMF Hardy 3 DISC
szerintetek?
Posted 2005. August 14. - 15:00
Ja igen. És ahogy nézem azért van eltérés a két váz közt rendesen. De elvileg egy komolyabb túra gép kellene, nem? Akkor hagyjuk ezeket. Én maradok ennél: http://kerekpar.hu/t.../mtb/ferfi/1087
Posted 2005. August 14. - 14:53
Posted 2005. August 14. - 14:48
Posted 2005. August 14. - 14:28
nekem a 2hidraulikus pizzafék nagy fegyvertény nemtom a villa mennyivel jobb a magellanban..ami még más az az elsõ váltó és a 2váltókar. ezek meg annyira nem vágnak hanyatt, a mostani 10év+ bicajom után úgyis felüdülés lesz, max késõbb upgradelek
Posted 2005. August 14. - 13:18
Nem találtam még olcsóbban salamandert, de a ridebike oldaslt elnézve. Szerintem megbánod, hogy nem veszel egy jó kis magellant. Én ott egy magellan crux lxet vennék 150ért, ami eléggé jó ár. Jól is néz ki, könnyû, komoly villa van benne, komoly váltás, ISISes hajtás...ez talán egy kicsit átlépi a kereted, csak ez fényévekkel jobb, mint az a kellys. És ott van még a polaris, meg a serpens is, ami olcsóbb is mint a crux. Gondold meg mielõtt veszel valamit.
Posted 2005. August 14. - 12:53
tetszik, nagyonis, de annyi pénzem már nincs rá sajnos
úgyhogy marad a salamander disc, ez számomra megfizethetõ és annyira tán nemfogom észrevenni a különbséget
esetleg boltot tudtok ajánlani, ahol a salamander disc olcsó?
én eddig 137ér láttam csak
úgyhogy marad a salamander disc, ez számomra megfizethetõ és annyira tán nemfogom észrevenni a különbséget
esetleg boltot tudtok ajánlani, ahol a salamander disc olcsó?
én eddig 137ér láttam csak
Posted 2005. August 14. - 12:40
oxy kezdesz rám hasonlítani:D
csak a végén nehogy speci legyen!
jut esezmbe.
nézd meg a kelly's madmant. szerintem azt neked találták.
olajos tárcsa. deore cucc.
egyetlen hátrány a nyereg(lcs mester keménynek találta) és a 4szöges hajtómû.
csak a végén nehogy speci legyen!
jut esezmbe.
nézd meg a kelly's madmant. szerintem azt neked találták.
olajos tárcsa. deore cucc.
egyetlen hátrány a nyereg(lcs mester keménynek találta) és a 4szöges hajtómû.
Posted 2005. August 14. - 12:34
hát igazából ebben a témában nemnagyon akarok kikérni véleményeket, keményfejûen eldöntöttem, hogy tárcsa és nincs apelláta
a bicaj volt a kérdés igazából...ottmeg asszem végül a kelly mellett döntök, jóval jobb a felszereltsége,mint az indokolatlanul drága spec-nek, viszont sokkal szebb, mint egy magellan...
a bicaj volt a kérdés igazából...ottmeg asszem végül a kelly mellett döntök, jóval jobb a felszereltsége,mint az indokolatlanul drága spec-nek, viszont sokkal szebb, mint egy magellan...
Posted 2005. August 14. - 12:32
Nah erre voltam kíváncsi, ezt eddig is kiböktetted volna. Én meg még mindig a v-fékre csábítalak, 12 éve volt már magyarországon elterjedten v-fék? Nem cantiról beszélsz? Mert azt még megértem, bár apám bringáján úgy fog mint a vadsündisznó. Midnen cask beállítás kérdése. Nomeg pénztárca. Nekem most sram 9.0ás van és szupi. Volt 2ezres bikepositive-om is. Az is jól fogott. Fogj egy adag "magura kristályt" és kész a fasza fékhatás. De ez mrá kezd a fékes topicba tartozni. Tényleg, kérdezõdködj inkább ott! Van tárcsás és véfékeys topic is, kérd ki a véleményeket mindkettõrõl.
Posted 2005. August 14. - 12:28
igazából nekem most V fékes van, bár kb 12éves modell és alig fog (tudom-tudom ) és így nincs már bizalmam V fék iránt...ellenben a napokban ültem egy bicajon, amin tárcsafék volt és ahogy meghúztam a fék kart egybõl megálltam...akkor eldöntöttem nekem ilyen kell mindenképp, uh ezért eröltetem ennyire.tudom,hogy a mostani V fékekek klasszisokkal jobbak, de én mostmár asszem tárcsa párti leszek..azmeg utolsó szempont persze, de azért szerintem jól is néz ki
Posted 2005. August 14. - 12:14
Még mindig nem mondtad, hogy mire is kéne a tárcsa? Azt írtad, hogy túrára kell ami nagyobb hegyelésekbe is elfajulhat. Hát arra nem kell pizzásfék. A Magellánok tényleg jók. Hajtányban Polaris Judy TTvel, Deoréval 105ezer. Ne azt nézd a képen, hogy mi van a teló lábánál. De ezt már midnenki elmondta.
Meg talán jobb érzés is magyart venni. Na jó magyar székhelyût:D Nem csúcsminõség, nem(már:() Easton, nem carbon, de a miénk:D
Meg talán jobb érzés is magyart venni. Na jó magyar székhelyût:D Nem csúcsminõség, nem(már:() Easton, nem carbon, de a miénk:D