Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Azert meg egy utolso hozzaszolas a bringa kerdesedben. Ez a csunya Cruxom:
http://pix.bikemag.h...an_004.jpg.html
180-bol meguszhato, de ha tudsz alkudni picit, akkor alatta. Es akkor ez igy nez ki: RS Pilot C, Full LX, LX hollowtech II hajtomu, iszonyat jo WTB verseny CC kerekek (laser disc lite). De biztos jobb ennel az alivio tarcsas agy, suntour telo, suntour hajtomu, deore cuccok, stb.

és felépítésben megéri a madman? úgyértem az alkatrészek eléggé különböznek, jobbak annyival, hogy +20rongyot leperkáljak érte? külsõre tetszik nekemis

ezt a madmant csak 160ér látom, esetleg ti láttok valahol olcsóbban?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

oxy

oxy

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
ehh :)
rendben, mindenképp emlékezni fogok..másrészt a spec már kiesett a körbõl ugye, lehet nem olvastad el végig figyelmesen...bár az tény, hogy magellan-ra nemtudtak rávenni, ebben igazad van :) hát, lesz, ami lesz, én nagy reményekkel fogok felülni arra a kelly's -re, hátha nem csalódok, fos tárcsafék ide,vagy oda :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

(tegnap lattam eloszor az enyemen kivul Crux-ot, pedig szoktam tekerni varosban boven.)

Talán azért,mert ezeket jellemzõen nem a városban használják:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Fracnak irogattam valaszokat, ezt kellett volna elolvasnom eloszor. Vegyel amit akarsz. Vegyel gagyi tarcsafeket es szivj vele sokat ha ez a szived vagya :-) Azert majd emlekezz a sok intelemre amit itt kaptal amikor eppen nem tudsz megallni es valaki egy LX V-fekkel eppen ket ujjal allitja magat fejre :-)

hát igazából ebben a témában nemnagyon akarok kikérni véleményeket, keményfejûen eldöntöttem, hogy tárcsa és nincs apelláta :)
a bicaj volt a kérdés igazából...ottmeg asszem végül a kelly mellett döntök, jóval jobb a felszereltsége,mint az indokolatlanul drága spec-nek, viszont sokkal szebb, mint egy magellan...

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ugye nem torom ossze a szived ha megsugom, hogy a Magellan vazakat sem itthon gyartjak. Es remelem azzal sem ha azt mondom sok alsobb magellan vagy max serpens jar az utakon, Crux es Pixys elvetve... (tegnap lattam eloszor az enyemen kivul Crux-ot, pedig szoktam tekerni varosban boven.)

A magellan hazai sikerének nyilván egyik oka az, hogy nincs rajta brutál vám, amitõl olcsóbb. Nekem sem véletlen hazai gyártású mindkét vázam.
A speckó májerfaktora ettõl is nagyobb... mindenkinek magellanja van.

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nyeszlett Magellan? Na elmondok neked egy okosat, az en akcios Crux-om full LX-re (kiveve hajtomu) emelve volt 165, mint ez a specko. A fekem biztos jobban fog, mint egy a talicska disc es az LX cuccok kicsit jobbak, mint az acera ami a speckon van. A vaz se fog tobbet birni elhiheted. Mellesleg ha vasarlaskor csereled a hajtomuvet is LX-re (hollowtech II) akkor is 180 alatt vagy es kb sokkal jobb bringad van, sokkal jobb teloval, mint a speckoban figyelo RST...
Mellesleg a vilag legnagobb baromsaga ezen a speckon a stucni amivel szerelik, semmi ertelme es nehez, mint a dog. Meg durung, pedig ez nem DH kero...

ahogy látom a crux-on és serpens-en csak V-fék van, én mindenképp tárcsát szeretnék..másrészt tudom hülye szempont, de a specialájzd jobban is néz ki, meg valahogy robosztusabb, olyan hegyre való, magellánok olyan nyeszlettek :)

Enyim Paripa

Let the people speak

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
ott a pont

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Hát ha így gondolkodsz, hogy talán a 160 is beleférne, akkor megint csak a magellan cruxot tudom ajánlani...ja de az neked nem tetszik! Meg nincs is rajt tárcsa!
De azon még annál is jobb cuccok vannak, mint a madmenen. Azért a Kellysnél is van egy kis név miatti plusz. A megellánért nyugodtan gyûjthetsz, mert nem bánod meg;)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
az elsõ váltó, váltókar, a salamander 8 seb.-es a madman 9, a salamanderen uno cuccok vannak(kormány + ezek) madmanen pedig ritchey, nameg könnyeb a váza.
de te tudod ez csak egy ötlet volt.

oxy

oxy

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
és felépítésben megéri a madman? úgyértem az alkatrészek eléggé különböznek, jobbak annyival, hogy +20rongyot leperkáljak érte? külsõre tetszik nekemis

ezt a madmant csak 160ér látom, esetleg ti láttok valahol olcsóbban?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
na igen a salamander hát hogy is mondjam.... nem teccik nekem se kész. pont
vegyen amit akar majd megbánja.(vagy nem?)

én meg most nézem nekem a magic ezüstben nagyon teccik

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Hülyeség vmit ajánlani már egy hete eldöntötte mit akar:D Lesz tárcsaféke!! Nekem pölö nem jön be az a kellys amit kinézett magának. Ez a kettõ viszont annál inkább. Magnus télleg szép.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
de esetleg vár a vásárlással 1-2 hónapot és akkor lesz rá pénze vagy akcijóznak vagy tököm tuggya.
ja az nekem is teccik.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a Madman kellysre mondta már, hogy nincs elég pénze.
a Magnus tök tetszetõs bordeau-ban.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts

baromi sokat segítettetek, ne higgyétek, hogy csak szócséplés volt :)
hála nektek alig 1nap alatt már egész sokat megtanultam az alkatrészekrõl...a keményfejûséget aláírom, de biztos nektek is volt már olyan, hogy meglátni és megszeretni..hát nekem ez a kellys bicajjal van, sajnos a magellan meg nemtetszik, ezellen nemtok mit tenni..minek vegyem meg, még jóval a kereten felül, ha nemszivesen nézek rá...
egy szó, mint száz: köszi a sok hasznos tanácsot, véleményt, bírálatot, ha nem is 100%-ig, de megvan az eredménye!
ahogy meglesz a bicaj, írok, hogy milyen :)

én hasonlóképpen voltam nemrég csak én fullyt akartam venni és azért döntöttem végül amellett ami mellett döntöttem mert mérlegeltem h valójában mire fogom használni nem amit elképzeltem.
ha te tudod tutira mire kell neked a bicaj, és ha belegondolsz akár milyen szép is meg jó meg satöbbi akkor neked tök fölösleges a tárcsa. mert nem versenyzel ,de sokan akik komolyan versenyeznek azok se használnak tárcsát.tehát még mutizok neked 2 biciklit, de én is azt mondom h vmelyik magellánnal járnál a legjobban mert, tudom sokat számít a szépség de szépet szarni nem lehet.(remélem érted)
http://www.kellys-bi...ass=21&prod=130
http://www.kellys-bi...ass=21&prod=129

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Nem látom értelmét , hogy minek kérdezted meg az embereket ha nem érdekel a vélaményük.
Remélem jó lesss a Kelly's és jól fog szolgálni.
De szerintem a villát ne cseréld le , inkább ted el a pénzt spórolj 1 kicsit és sokkal jobb villát tidsz majd venni.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ez esetben okés.
leld örömöd benne!:-)

oxy

oxy

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
baromi sokat segítettetek, ne higgyétek, hogy csak szócséplés volt :)
hála nektek alig 1nap alatt már egész sokat megtanultam az alkatrészekrõl...a keményfejûséget aláírom, de biztos nektek is volt már olyan, hogy meglátni és megszeretni..hát nekem ez a kellys bicajjal van, sajnos a magellan meg nemtetszik, ezellen nemtok mit tenni..minek vegyem meg, még jóval a kereten felül, ha nemszivesen nézek rá...
egy szó, mint száz: köszi a sok hasznos tanácsot, véleményt, bírálatot, ha nem is 100%-ig, de megvan az eredménye!
ahogy meglesz a bicaj, írok, hogy milyen :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

De akkor sincs értelme!
Nem nyerne sokat a villával.
Max annyit , hogy menõzhet hogy neki Rock Shox Villája van.

de ez nem a te/mi dolgunk
õ a keményfejû, csináljon amit akar.
mára elég a szerencsétlenkedésbõl.
ennyi

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts

a boltos engedi.
simán lehet bármit bármire cserélni,és majdnem teljes áron beszámítja...

De akkor sincs értelme!
Nem nyerne sokat a villával.
Max annyit , hogy menõzhet hogy neki Rock Shox Villája van.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!