Jol van no, csak felporogtem kicsit ;-) Tojok en ra mit vesz, nem nis erdemel meg egy Crux-ot :-) Az igaz, hogy kelly's volt a tervem, de imagine lett volna es az nem egy salamander kategoria.
Es nem vettem meg vegul, hanem jol atgondoltam es kivalasztottam a legjobbat, ami belefert a keretbe. Legalabbis nem nagyon tudok ennel jobb felszereltsegut (ujat) ennyi penzbol jelenleg. De kinek a pap... Persze eleg sokat teptem itt a szamat, de hallgattam a jo tanacsokra es bazira nem bantam meg. Azota pedig mar azt is tudom, hogy mit miert mondtatok anno. Amiert egyebkent nagyon halas vagyok.
ne basszogassátok már szegényt....alap speckóról má áttért legalább...végülis al Te is kellizrõl indultál...amúgy meg az Õ pénze, az Õ dolga...én már mondtam sok pénzt fizettem azért mert a saját hüjeségemet csináltam, nem hallgattam az "okosabbakra"...
todod okos ember más kárán tanul, nem okos a sajátján...ennyi
Kocce es ertettem :-) Es mindenkitol elnezest, hogy begyartottam magam rendesen, de eddig szigeteltem es nemsokara ismet, szoval nyugalom lesz tolem ;-)
Szép a géped al. Nagyon össze van rakva. De azért egy hosszászólásban írhatnád a dolgokat;)