ok és ebbõl mit tudsz venni most....treket...de sztem fejezzük be mert tényleg nem ide való.....és utálok gépelniJamis, Trek, GT, BH soroljam még?
Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2005. augusztus 26. - 13:31
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 26. - 13:31
Szerintem meg ennel sokkal feleslegesebb flame volt a kinek a manga, kinek a nemet auto, kinek a hentai, stb. De ugy latszik az nem fajt senkinek, csak szegeny kona-rol ne essen rossz szo :-)
az nem flame, hanem off volt
a konával kapcsolatban viszont mindig csak egy felesleges vita alakul ki..
(jogos)LL: ez szerintem max magyaroszágra érvényes
igen, elnézést elfelejtettem hozzátenni, természetesen csak magyarországra gondoltam, mivel a Magellan-nal emlegettem egy lapon.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 26. - 13:27
de ha belegondolsz 2000 környékén pld milyen bringát tudtál venni aránylag normális mo. képviselettel, aminek viszonylag széles választéka volt akkor rájössz hogy honnan ered ez a szeretem - gyülõlöm a konát dolog..
Jamis, Trek, GT, BH soroljam még?
Írta 2005. augusztus 26. - 13:26
de ha belegondolsz 2000 környékén pld milyen bringát tudtál venni aránylag normális mo. képviselettel, aminek viszonylag széles választéka volt akkor rájössz hogy honnan ered ez a szeretem - gyülõlöm a konát dolog..LL: ez szerintem max magyaroszágra érvényes
ja bocs Endroo nem erre akartam reagálni....
Írta 2005. augusztus 26. - 13:23
Kona is meg minden...
Eladják a t.féket lecseréli V-re és máris lentebb van az ára picivel.
@de mindenki azt vesz és úgy ahogy szeretne, én csak leírtam, hogy ennyiért valszeg én is használtat vennék.
azért szeretek a vázas topicokba nézelõdni, mert hetente összevesznek a népek azon, hogy a kona jó-e vagy sem...
Írta 2005. augusztus 26. - 13:22
Szerintem ez felesleges flame....
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 26. - 13:22
Írta 2005. augusztus 26. - 13:17
Mert szerintem bazira fel van fujva a kona. A cseke nem koltott nyilvan, de nem is ajnarozza magat. A kona meg mire? Most komolyan.
Szerintem ez felesleges flame....
Egy terméket tudni kell eladni is, nem elég legyártani.
a Konának van talán a legjobb marketingje a kerékpáriparba, a legismertebb név.
ennyi.
Magánvéleményem szerint a Kona és a Magellán "naggyából" egy tudáson van, csupán a Konánál megtehetik azt, hogy felárazzák, mert súlya van a névnek.
Hidd el a Magellan is ezt tenné, ha megtehetné..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 26. - 13:16
de amúgy van vmi iszonyat magas cc-sük is, mindig ilyen 2km-re kihúzott nyeregcsõvel nyomja....nme tom hogy híják mba ban szoktam látni, meg gondolom csak ámerikában nyomja..
1 ébként a jövõ évi cc modelljeik jók lesznek...akartam még vmit de elfelejtettem
ja tom egyszerûen az van hogy igazából az lenne a korrekt ha ezt a belépõ (kinti) áruházi szintû biciklihez nem adnák a nevüket (nem csak a kona) hanem itt van az íszton csöves kula váz normális szereltséggel akinek cc gép kell tõlem, az ezt vegye, úgyse a cc piac a fõ profilom...ennyi csakhát a világ nem így mûxik...na
Írta 2005. augusztus 26. - 13:15
http://apro.bikemag....hp?siteid=45711
'03 Manitou six-el, stb. Nagy vetel, jo vaz, aham :-)
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 26. - 13:12
MIért használt? Ha jelenleg ennyit tud rákölteni akkor egyértelmüen a használttal jár jobban.
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 26. - 13:09
Írta 2005. augusztus 26. - 13:07
kissé elragadtak az indulatok al...
ebbe azért nincs teljesen igazad
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 26. - 13:04
de ennyiért meg miért használtat ?
MIért használt? Ha jelenleg ennyit tud rákölteni akkor egyértelmüen a használttal jár jobban.
Ha megnézed mit kapni újonnan ennyiért és benézel az apróba Te is láthatod, hogy 1-2 éves, magasabb kategóriás, alig haszált gépeket lehet kapni.
Én is használtat vennék, jó vázzal. Aztán szépen lassan mindent olyanra cserélnék rajta ami nekem tetszik.
És gondolom ez lesz az elsõ komolyabb biciklije a hölgynek, s nem lenne jó, ha egy új kevésbé jó kerékpár esetleg elvenné a kedvét a további bringázásoktól.
Inkább egy jobb, de használt mint egy gyengébb új.
Írta 2005. augusztus 26. - 13:03
kissé elragadtak az indulatok al...Es akar meg kona matrinya is mehet ra. Kabe annyira egyediek a kona vazak :-)
ebbe azért nincs teljesen igazad
Írta 2005. augusztus 26. - 13:02
maradjunk annyiban hogy az eltelt idõben azért többet költöttek fejlesztésre mint a Cseke....ez érvényes a többi "nagy" márkára is...ez nem azt jelenti hogy alul értékelném a magellanokat - gondolom ez látszott eddig is- de tényArulja mar el valaki, hogy mivel jobb egy azonos kategoriaju kona vaz, mint egy magellan vagy kelly's vagy author, stb. Egyebkent meg mi a picsa az a Kona? Az valami angy dolog? Miliokat olnek fejlesztesbe, maguk gyartanak es izebigyo? Vagy egy felfujt marketing buborek, ami miatt dragan adjak a bicajokat?
Mondjuk felolem lehet venni konat sokert, vagy hasznaltan is. Ahelyett, hogy egy jobb bringan ulne az ember. Persze szamit, hogy tetszik vagy sem, csak en meg mindig azon az elven vagyok, hogy hasznalat kozben okozzon oromet. Ott pedig bezony sokkal tob oromet okoz a minosegi alkatresz, mint egy ceeeep festes.
Írta 2005. augusztus 26. - 13:00
Írta 2005. augusztus 26. - 13:00
vgy veszel egy magellant, es atfesteted parezerbol...
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 26. - 12:59
Mondjuk felolem lehet venni konat sokert, vagy hasznaltan is. Ahelyett, hogy egy jobb bringan ulne az ember. Persze szamit, hogy tetszik vagy sem, csak en meg mindig azon az elven vagyok, hogy hasznalat kozben okozzon oromet. Ott pedig bezony sokkal tob oromet okoz a minosegi alkatresz, mint egy ceeeep festes.
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 26. - 12:55

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére