összegezvén kb 200 oldal lényegét:
aki egybe veszi a biciklijét, meg is érdemli
aki meg maga rakja össze, össze tudja válogatni hogy neki mit tetszik
specit sose vennék, mer halál gagyi cuccok vannak rajta
konát se mer kona
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?
Írta 2005. augusztus 30. - 09:31

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 30. - 09:28

izlések és pofonok
Írta 2005. augusztus 30. - 09:14

Zolle a bringarasszistaösszegezvén kb 200 oldal lényegét:
konát se mer kona

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. augusztus 30. - 09:06

konát se mer kona

Írta 2005. augusztus 30. - 09:02

magellan polar-x, marzocchi dirt jumper 1 telóval, shimano deore tárcsafékkel, és shimano 105-ös hajtókarral(?)
más:
olvastam, hogy a stuff váz alkalmas merevfarú dh-záshoz? ez baromság vagy van benne valami? (elvileg a polarx is alkalmas akkor rá, nemde?)
Írta 2005. augusztus 29. - 14:22

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. augusztus 29. - 14:13

A többihez nem is szóltam hozzá...

másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. augusztus 29. - 13:40

OK...én elhiszemBár nem teló topic, de... az Axon azért nem gagyi. Igaz, nem egy csúcs cucc, de persze ezért a pénzért... Majdnem ugyan az, mint XC Pro S-TR (tavalyi enduro teló tesz, BikkMakk), ami nekem 1 év után is tökéletesen mükszik, minimális karbantartással.
de itt nem csak a teló .......
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 29. - 13:27

másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. augusztus 29. - 12:43

szántur hajtómû, teló azér inkább egy bevált judy mint egy ki tudj milyen szántur...stbMar miert? Axon-D-re azt irtak tesztben, hogy jojaz. A Judy meg nemjo. Max a hajtomuben jobb a merida, de azt emg lehet boltba cserelni. Szerintem nemtom :-)
tektro fék vs avid , egyéb aprók, ezekért az árakért sztem nem versenyképes ez a kellis...és az árkülönbözetbõl a judy még ápgrédelhetõ esetleg jobbra...
Írta 2005. augusztus 29. - 12:40

merida sztem....jobb a szereltsége a lényeges pontokon...
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 29. - 12:29

merida sztem....jobb a szereltsége a lényeges pontokon...Copy-Paste.
Hetek alatt viszonylag szukebb lett a lista, mara ugy nez ki, ketto bicaj akadt fenn a rostan (de termeszetesen nyitott vagyok egyeb modellekre is, ha van jobb otletetek). Az egyik a Merida Matts Speed, ami jelenleg 179K helyett 130K (http://kerekpar.hu/termekek/mtb/ferfi/1042), a masik a Kelly`s Magic 146K-ert, ami nem akcios sajnos (http://www.kellys.sk/index.php?module=display&cat=1&class=21&prod=128&PHPSESSID=4c9f41e27258ba2ca3f1a26a397f22a1).
Ajanlottak meg a Caprine Boomer-t is (V-fekkel). Ez 110K, ami eleg jol hangzik szamomra, ugyanis nem feltetlenul akarok sokkal tobbet kolteni, viszont ha par ezer ft-tal tobbert sokkal ertekallobb, hasznalhatobb, stb. bringat kapok, akkor hajlando vagyok kicsit megemelni a keretet.
Csak viszonyitaskeppen: jelenleg egy 50K-s, 3 eves Caprine Cherokee-val jarok, amivel amugy nincs semmi bajom, azon kivul, hogy nem az enyem.
Alapvetoen varosban hasznalom (jelenleg is mindenhova bicajjal megyek), de hosszabb turak is rendszeresen adodnak, s termeszetesen az sem baj, ha egy hosszabb ut erdon at torteno levagasaba nem torik bele a bicskam (vagy a vaz), bar gondolom, ebben az arkategoriaban ez elvarhato, s teljesitheto is (abbol kiindulva, hogy a jelenlegi Caprine is sokat kibirt mar).
Varom epito jellegu hozzaszolasaitokat, tanacsaitokat.
magellan serpens vagy crux ?
Írta 2005. augusztus 29. - 12:22

Hetek alatt viszonylag szukebb lett a lista, mara ugy nez ki, ketto bicaj akadt fenn a rostan (de termeszetesen nyitott vagyok egyeb modellekre is, ha van jobb otletetek). Az egyik a Merida Matts Speed, ami jelenleg 179K helyett 130K (http://kerekpar.hu/termekek/mtb/ferfi/1042), a masik a Kelly`s Magic 146K-ert, ami nem akcios sajnos (http://www.kellys.sk/index.php?module=display&cat=1&class=21&prod=128&PHPSESSID=4c9f41e27258ba2ca3f1a26a397f22a1).
Ajanlottak meg a Caprine Boomer-t is (V-fekkel). Ez 110K, ami eleg jol hangzik szamomra, ugyanis nem feltetlenul akarok sokkal tobbet kolteni, viszont ha par ezer ft-tal tobbert sokkal ertekallobb, hasznalhatobb, stb. bringat kapok, akkor hajlando vagyok kicsit megemelni a keretet.
Csak viszonyitaskeppen: jelenleg egy 50K-s, 3 eves Caprine Cherokee-val jarok, amivel amugy nincs semmi bajom, azon kivul, hogy nem az enyem.

Alapvetoen varosban hasznalom (jelenleg is mindenhova bicajjal megyek), de hosszabb turak is rendszeresen adodnak, s termeszetesen az sem baj, ha egy hosszabb ut erdon at torteno levagasaba nem torik bele a bicskam (vagy a vaz), bar gondolom, ebben az arkategoriaban ez elvarhato, s teljesitheto is (abbol kiindulva, hogy a jelenlegi Caprine is sokat kibirt mar).
Varom epito jellegu hozzaszolasaitokat, tanacsaitokat.
Írta 2005. augusztus 27. - 23:22

Csak ha már úgyis Konám van és szeretem
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 27. - 23:01

Írta 2005. augusztus 27. - 22:51

ez meg megin nem igaz, de tényleg fejezzük be mert ez így már tényleg senkinek nem válik épülésére

Írta 2005. augusztus 27. - 22:49

és a festékbõl még van rajta vagy már lepergett mind ?
az az igazság a 04-es szériában van egy pár nagy tévedés, és pont a scrap az egyik....
és mielõtt azt mondjátok fikázom mert divat...: én érte haraxom nem ellene..[/QUOTE]
Hát párszor rendesen földhözvertem, de a festék egészben rajtavan. Közel áll a karcmenteshez. A 2004es Shred volt festékproblémás, de azt ingyé megcsinálták (hát ezt csak a honlapjukon olvastam úgyh sajnos ez nem tény...). Egyébként a festék minõsége télleg szar-sérülékeny, de maga a szín az betalált.- ez csak ízlés kérdése monnyuk.
Az M-es váz monnyuk elég hosszú, de még mindig rövidebb mint egy 2003as Airborne (hurá, annak jó az árérték aránya...). Más problémát én nemláttam rajta.
Írta 2005. augusztus 27. - 22:45

Az imidzs (kona tali, kona bugyi, stb.) pedig jo dolog. Csak ne nagyon felejtsd el, hogy az imidzset is Te fizeted meg. Szoval ha veszel a konatol valamit, azzal maris tamogattad a kona talit, kona workshop-ot, anyamkinjat. Es ha erre Te meg buszke is vagy, akkor csak gratulalni tudok. :-)
Neve pedig a Kona-nak sincs, csak itthon.
A Konánál meg igenis jó, ha nem csak egy aluvázon ülsz, hanem van egy fíling az egész márka mögött... Lásd Kona-találkozó... Az egy dolog h az egész csak reklám, de attól még jó.
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 27. - 22:43

Örünék, ha a pl a Magellan (vagy akármelyik cég) is csapna ilyen reklámféleségeket, csak ugye nekik nincs elég nagy nevük ahhoz h a bicók árából maradjon nekik egy "találkozónyi" (a 400Ft/2dl kóla-rendszer a Magellannak is behozná azért szervezés költségeit...)
Namindegy végülis egyetértek ezzel:
""drága ahhoz képest amit adnak érte.
és a felfújt "imidzset" bárki bármikor épít márka köré...
attól nem ül az ember jobb bicajon(pedig pont ezt hiszik akik igen...)
ennyi""
Írta 2005. augusztus 27. - 22:39

és a festékbõl még van rajta vagy már lepergett mind ?
az az igazság a 04-es szériában van egy pár nagy tévedés, és pont a scrap az egyik....
és mielõtt azt mondjátok fikázom mert divat...: én érte haraxom nem ellene..