ez bármelyik nagy márkánál így van....giant, trek, kona, specko, szvsz 1iket sem szabad belépõ szinten komplett bicajként megvenni....magellan meg nem ilyen "nagy név", csak úgy tud versenyképes lenni ha azonos áron lényegesen jobbat ad...Aha, ez érdekes megoldás. Majd meglátom tényleg, hogy mi lesz. Megkapom a szeptemberi fizetést és remegõ kézzel elindulok bicajért Amúgy hogy van az, hogy a magellánon jó cuccok vannak, a konán meg nem ilyen árkategóriában? Tényleg ennyire a márkát fizeted meg? lehangoló...
Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2005. augusztus 26. - 11:17
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 26. - 11:16
esetleg az említett dolog, hogy veszel egy gyári polaris bringát, majd átszerelteted az egészet egy kona vázra... és akkor lesz egy szép és jó bringád:-) ha van rá lehetõség, és akkor polaris vázat még be is számolják.. és akkor a káposzta is megmarad, és a kecske is jóllakik vagy hogy is van
Írta 2005. augusztus 26. - 11:14
A kona pedig kicsit el van szállva magától és irreálisan többet kér a gépeiért.
Írta 2005. augusztus 26. - 11:12
hidd el annyi kedvezményt nem tud adni hogy +érje
amit esetleg +lehet kompletten venni az a blast, de az 170 és csúnya...mondjuk átpakolják Neked vszinû azonos kat. merevvázra...de akkor is...
ha jó az ismerõs vegyél egy polarist, faktorba számittasd be az árba a polaris vázaat és vegyél egy olyan cona vázat ami tetszik, cuccot pakoltasd át...
Aha, ez érdekes megoldás. Majd meglátom tényleg, hogy mi lesz. Megkapom a szeptemberi fizetést és remegõ kézzel elindulok bicajért Amúgy hogy van az, hogy a magellánon jó cuccok vannak, a konán meg nem ilyen árkategóriában? Tényleg ennyire a márkát fizeted meg? lehangoló...
Írta 2005. augusztus 26. - 11:08
hidd el annyi kedvezményt nem tud adni hogy +érjeÉs ez eladó? Persze, ha mindenki egyöntetûen a magellánt ajánlja...akkor is konááááááát akarok okok, csak vicc, majd meglátom és persze hallgatok a "nagy öregekre" Amúgy láttam egy hirdetést itt fent egy konáról, ami 16-os volt és olyan mondta, hogy jó bicaj, aki ért hozzá. Csak az már lehet, hogy nincs meg. Egy ismerõsöm bátyja meg az X factorban dolgozik és õ meg azt mondta, hogy ott vegyek bicajt, ad kedvezményt. Szóval egyre több ötlet és mindjárt itt a tél
Amúgy a Cowboy Bebop nagyon jó, tényleg...
amit esetleg +lehet kompletten venni az a blast, de az 170 és csúnya...mondjuk átpakolják Neked vszinû azonos kat. merevvázra...de akkor is...
ha jó az ismerõs vegyél egy polarist, faktorba számittasd be az árba a polaris vázaat és vegyél egy olyan cona vázat ami tetszik, cuccot pakoltasd át...
ja asszony bringája nem eladó...
Írta 2005. augusztus 26. - 11:03
maNgákokat elég ha lefordítják ángélusra, onnantól kezdve érthetõ
csak fura hogy némelyiket rendesen kell olvasni
némelyiket meg európaiul
Az lehet de én nem nagyon tudok angolul.
De netrõl is lehet leszedni õket.
Írta 2005. augusztus 26. - 11:03
szépek...nekem 5 darab van itthon...de ebben az árkategóriában komplett bringaként felejtsd el..hulladék....hahannát kapnál ennyiért, ami gyönyörû váz, gagyi szereltséggel...ennyi
azért ezt belinkelem..:
http://pix.bikemag.h...055433.JPG.html
de ez egyedi építés
És ez eladó? Persze, ha mindenki egyöntetûen a magellánt ajánlja...akkor is konááááááát akarok okok, csak vicc, majd meglátom és persze hallgatok a "nagy öregekre" Amúgy láttam egy hirdetést itt fent egy konáról, ami 16-os volt és olyan mondta, hogy jó bicaj, aki ért hozzá. Csak az már lehet, hogy nincs meg. Egy ismerõsöm bátyja meg az X factorban dolgozik és õ meg azt mondta, hogy ott vegyek bicajt, ad kedvezményt. Szóval egyre több ötlet és mindjárt itt a tél
Amúgy a Cowboy Bebop nagyon jó, tényleg...
Írta 2005. augusztus 26. - 11:01
Pontosan.De nekem van német mangám.Azok lefordítják.Azt olvasom, nyelvgyakorlás képpen.
magákokat elég ha lefordítják ángélusra, onnantól kezdve érthetõ
csak fura hogy némelyiket rendesen kell olvasni
némelyiket meg európaiul
Írta 2005. augusztus 26. - 10:57
tehát aki megengedheti magának ezt, az nyugodtan vegye, nem fog csalódni benne. csak bennevan a név megfizetése is bõven.
Írta 2005. augusztus 26. - 10:56
a legjobb anime amúgy a cowboy bebop akárki akármit mond
magellan jó
konákak szép a szine
manga a "képregény"
anime a "mese"
Pontosan.De nekem van német mangám.Azok lefordítják.Azt olvasom, nyelvgyakorlás képpen.
Írta 2005. augusztus 26. - 10:55
@: Ne Te kérj bocsánatot, én kezdtem...
Én meg nem kérek
Írta 2005. augusztus 26. - 10:55
szépek...nekem 5 darab van itthon...de ebben az árkategóriában komplett bringaként felejtsd el..hulladék....hahannát kapnál ennyiért, ami gyönyörû váz, gagyi szereltséggel...ennyiKöszi mindenkinek az infókat, mert hát ugye tényleg a bicajméret érdekelt, nem a mangákról akartam csevegni, szóval, akit zavart, annak bocsi így utólag. Még annyit kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy konában ne is gondolkodjak? Csak mert eredetileg azt szeretem volna... A szomszéd csajnak van egy magellánja és az annyira nem tetszett, hogy eldöntöttem, azt nem veszek De lassan kezdem beadni a derekam...habár a konák olyan szépek...
azért ezt belinkelem..:
http://pix.bikemag.h...055433.JPG.html
de ez egyedi építés
Írta 2005. augusztus 26. - 10:54
magellan jó
konákak szép a szine
manga a "képregény"
anime a "mese"
Írta 2005. augusztus 26. - 10:54
Szóval magellan. Támogassuk a hazai ipart!
Engem nem zavart a manga, mertén i azt nézek.
Írta 2005. augusztus 26. - 10:51
Írta 2005. augusztus 26. - 10:40
Írta 2005. augusztus 26. - 10:39
polarisnak asszem kicsit rövidebb a felsõcsöve....az lányos cuccnak meg jobb általában..Offolas helyett. Szerintem is 16" kell neked, Magellan Serpens deore vagy Polaris deore teljesen hibatlan. Elobbi 135 helyett 120, utobbi 110. Mind a ketto 100 korul van. A Bike Bergusonban pedig van is mind a kettobol.
Írta 2005. augusztus 26. - 10:39
De ezt már jó páran elmondták.
A 16-os váz az jó lesz neked. ( Nekem ekkora váz volt jó 1 éve, akor még másra használtam)
Keiko: Szereted a mangákat. Ezekszerint nem csak én nézek ilyenekt.
Én DB nézek!
Írta 2005. augusztus 26. - 10:14
Megnéztem a Yu Yu trailerjét. Érdekes volt, ilyen pörgõs-akciós...Persze ennél azért gondolom összetettebb Viszont lassan megyek aludni...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 26. - 07:50