Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Mert szerintem bazira fel van fujva a kona. A cseke nem koltott nyilvan, de nem is ajnarozza magat. A kona meg mire? Most komolyan.

Szerintem ez felesleges flame....
Egy terméket tudni kell eladni is, nem elég legyártani.
a Konának van talán a legjobb marketingje a kerékpáriparba, a legismertebb név.
ennyi.
Magánvéleményem szerint a Kona és a Magellán "naggyából" egy tudáson van, csupán a Konánál megtehetik azt, hogy felárazzák, mert súlya van a névnek.
Hidd el a Magellan is ezt tenné, ha megtehetné..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
lehet nem is a cc irányt nyomják annyira :)
de amúgy van vmi iszonyat magas cc-sük is, mindig ilyen 2km-re kihúzott nyeregcsõvel nyomja....nme tom hogy híják mba ban szoktam látni, meg gondolom csak ámerikában nyomja..
1 ébként a jövõ évi cc modelljeik jók lesznek...akartam még vmit de elfelejtettem
ja tom egyszerûen az van hogy igazából az lenne a korrekt ha ezt a belépõ (kinti) áruházi szintû biciklihez nem adnák a nevüket (nem csak a kona) hanem itt van az íszton csöves kula váz normális szereltséggel akinek cc gép kell tõlem, az ezt vegye, úgyse a cc piac a fõ profilom...ennyi csakhát a világ nem így mûxik...na
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Pl. ilyen van 110e-bol:
http://apro.bikemag....hp?siteid=45711

'03 Manitou six-el, stb. Nagy vetel, jo vaz, aham :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Na meselj, 100-110e penzbol mit lehet kapni hasznaltan? Mondjuk 2-3 eves LX cuccal szerelt bicot? Csak azert kerdezem mert azt egy mai deore is tudja. Vagy valami csilivili vazat? Ennyiert? De tenyleg nem kotekszem. Mondjatok meg enyniert mi van a hasznaltpiacon.

MIért használt? Ha jelenleg ennyit tud rákölteni akkor egyértelmüen a használttal jár jobban.

Enyim Paripa

Let the people speak

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Nincs is hírös CC versenyzõjük... :D
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Mert szerintem bazira fel van fujva a kona. A cseke nem koltott nyilvan, de nem is ajnarozza magat. A kona meg mire? Most komolyan.

kissé elragadtak az indulatok al...:)
ebbe azért nincs teljesen igazad

Enyim Paripa

Let the people speak

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

de ennyiért meg miért használtat ?

MIért használt? Ha jelenleg ennyit tud rákölteni akkor egyértelmüen a használttal jár jobban.

Ha megnézed mit kapni újonnan ennyiért és benézel az apróba Te is láthatod, hogy 1-2 éves, magasabb kategóriás, alig haszált gépeket lehet kapni.
Én is használtat vennék, jó vázzal. Aztán szépen lassan mindent olyanra cserélnék rajta ami nekem tetszik.

És gondolom ez lesz az elsõ komolyabb biciklije a hölgynek, s nem lenne jó, ha egy új kevésbé jó kerékpár esetleg elvenné a kedvét a további bringázásoktól.
Inkább egy jobb, de használt mint egy gyengébb új.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Es akar meg kona matrinya is mehet ra. Kabe annyira egyediek a kona vazak :-)

kissé elragadtak az indulatok al...:)
ebbe azért nincs teljesen igazad
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Arulja mar el valaki, hogy mivel jobb egy azonos kategoriaju kona vaz, mint egy magellan vagy kelly's vagy author, stb. Egyebkent meg mi a picsa az a Kona? Az valami angy dolog? Miliokat olnek fejlesztesbe, maguk gyartanak es izebigyo? Vagy egy felfujt marketing buborek, ami miatt dragan adjak a bicajokat?

Mondjuk felolem lehet venni konat sokert, vagy hasznaltan is. Ahelyett, hogy egy jobb bringan ulne az ember. Persze szamit, hogy tetszik vagy sem, csak en meg mindig azon az elven vagyok, hogy hasznalat kozben okozzon oromet. Ott pedig bezony sokkal tob oromet okoz a minosegi alkatresz, mint egy ceeeep festes.

maradjunk annyiban hogy az eltelt idõben azért többet költöttek fejlesztésre mint a Cseke....ez érvényes a többi "nagy" márkára is...ez nem azt jelenti hogy alul értékelném a magellanokat - gondolom ez látszott eddig is- de tény

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Ne legyetek már ilyenek... A konák tényleg nagyon királyul néznek ki. Ha az tetszik a csajnak, vegye meg és élvezze. Nyilván azok se rossz bicók, sõt. Ha meg jó a használt is, akkor nem olyan botrányosan drága.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Es akar meg kona matrinya is mehet ra. Kabe annyira egyediek a kona vazak :-)

vgy veszel egy magellant, es atfesteted parezerbol...

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Arulja mar el valaki, hogy mivel jobb egy azonos kategoriaju kona vaz, mint egy magellan vagy kelly's vagy author, stb. Egyebkent meg mi a picsa az a Kona? Az valami angy dolog? Miliokat olnek fejlesztesbe, maguk gyartanak es izebigyo? Vagy egy felfujt marketing buborek, ami miatt dragan adjak a bicajokat?

Mondjuk felolem lehet venni konat sokert, vagy hasznaltan is. Ahelyett, hogy egy jobb bringan ulne az ember. Persze szamit, hogy tetszik vagy sem, csak en meg mindig azon az elven vagyok, hogy hasznalat kozben okozzon oromet. Ott pedig bezony sokkal tob oromet okoz a minosegi alkatresz, mint egy ceeeep festes.

Enyim Paripa

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
vgy veszel egy magellant, es atfesteted parezerbol...
Van állásom...:bananadan

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Keiko

Te tudod, hogy 100-120e penzbol veszel egy szar kona-t vagy egy jo magellant. Ha a festes szamit kona, ha jo bicot akarsz magellan. Vagy ha van 300e a temara akkor szinten vehetsz kona-t, mert azok mar jok. Mondjuk nem jobbak, mint a Magellanok, de mindegy :-)

Köszi mindenkinek az infókat, mert hát ugye tényleg a bicajméret érdekelt, nem a mangákról akartam csevegni, szóval, akit zavart, annak bocsi így utólag. Még annyit kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy konában ne is gondolkodjak? Csak mert eredetileg azt szeretem volna... A szomszéd csajnak van egy magellánja és az annyira nem tetszett, hogy eldöntöttem, azt nem veszek :) De lassan kezdem beadni a derekam...habár a konák olyan szépek...:D

Enyim Paripa

Let the people speak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Keiko azt elfelejtette írni, hogy mindenképp használt bringát néznénk neki, így jöhet szóba a kona, azt se bánnám, ha valami régebbi cro-mo lenne, azok nagyon jó darabok.
Ideengedem a leányzót a fórumra, és egybõl elárasztja a topikot mangával :)
(najó tudom nem õ kezdte :) )

kona klub foromon hirdetnek egy tavalyi 16-os kula dlx-et...igaz nem cromo meg vszinû nem olcsó...
(ha 17-es lenne meg is vettem vón....akkr nem lenne speckóm)
de ennyiért meg miért használtat ?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Keiko azt elfelejtette írni, hogy mindenképp használt bringát néznénk neki, így jöhet szóba a kona, azt se bánnám, ha valami régebbi cro-mo lenne, azok nagyon jó darabok.
Ideengedem a leányzót a fórumra, és egybõl elárasztja a topikot mangával :)
(najó tudom nem õ kezdte :) )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

sztem meg nem:)

szerintem + ne alakítsuk át autós topikká, mert csak anyázás lesz...és senkinek nem lesz igaza..

Keiko, sztem meg vedd meg a polarist, aztán ha rájöttél hogy tényleg rákattantál a bringa témára, akkor úgyis tuningolgatni fogod, és jövõre cseréld a polar vázat konára, mert a jövõ évi kona vázak szebbek meg jobbak is lesznek mint az ideiek, (szvsz az idei dizájn a legrondább az utóbbi 5 évben) meg lesz direkt csajos modell is...

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
sztem meg nem:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts