Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
1, nem lehuztam a vazat, csak arrols zoltam, hogy a matrica dragitja, mogottes tartalom nincs. Ergo nem jobb, mint barmely azonos sulyu/ kategoriaju merev vaz, csak dragabb.
2, nem tudom Te vazat vettel vagy bringat, de errol itt most nem is volt szo. Itt es most komplett bringa vasarlasa a kerdes es a vaznak a merete ami jo a holgynek. A stilus pedig CC.

Tobbet nem reagalok.

csak már uncsi h ennyire utálni lhet egy márkát.Ki mondta pl azt Neked h én komplett kerékpárként vettem?pár hsz-al ezelõtt épp a vázat húztad le,nem a felszerelést.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ez volt kérdés? kedves uram
le lett írva hogy JOBB a magellán felszereltsége fele pénzért
erre ált harapnak a konások, és PONT EZÉRT nem szeretik sokan a konát.
mert harapnak azért, ha valami jobbnak van kijelentve.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Miert is kotekedsz? Olvass elobb, ertelmezd amit irtam es utana fussal neki megegyszer a valaszodnak. De segitek es osszegzem: azonos penzert jobb felszereltsegu magellant kapsz, mint konat. En ezt irtam. Ha tudsz, cafolj meg. Flame-nek ezennel vege, tobbet le se irom, hogy kona mert a maniakusok mindjart ugranak a semmire.

kötekedjek?mert ez nem kötekedés volt,csak már uncsi h ennyire utálni lhet egy márkát.Ki mondta pl azt Neked h én komplett kerékpárként vettem?pár hsz-al ezelõtt épp a vázat húztad le,nem a felszerelést.hja és nem vagyok mániákus,az x factor hitelrontás miatt írt pár email-t a Kona klub fórumán hozzájuk fûzött mondandóm miatt,szankciókat is kilátásba helyeztek

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Teljesen egyetertek Veled. Viszont ez a flame arra is jo volt, hogy most mar tudja a holgy, hogy ez jobban megeri, de az jobban tetszik neki es meg hasznalt piac is van. Tehat szelesitve lett a latoszoge es vegul o fog donteni. Szerintem ez tok jo igy.

Tehát jó dolog a logikus gondolkodás, de az ember alapvetõen emocionális lény, hagyjuk hát meg neki a lehetõséget, hogy ne csupán észérvek alapján válasszon (akár kerékpárt, akár bármi mást).

Enyim Paripa

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ezek tények. Csakhogy sokan érzelmi alapon döntenek egy kerékpár márka mellett, vagy azzal szemben. Van, aki szerint a Magellan népkerékpár, és nem ülne rá, mert a Kona az Kona, és õ sznob (persze nem, mert akkor nem Konája lenne, de ez most mindegy). Ez olyan, mint a Merida. Vannak remek gépeik (is), mégis sokan nem választanák õket, csak azért, mert Merida. Van, aki 3-szor annyit fizet szinte ugyanazért a vázért, mert más matrica van rajta (sartkítás persze). Tehát jó dolog a logikus gondolkodás, de az ember alapvetõen emocionális lény, hagyjuk hát meg neki a lehetõséget, hogy ne csupán észérvek alapján válasszon (akár kerékpárt, akár bármi mást).

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
"De segitek es osszegzem: azonos penzert jobb felszereltsegu magellant kapsz, mint konat"

én kb az elsõ hozzászólásban ezt írtam..pedig bass...a kutya kona fun vagyok...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Miert is kotekedsz? Olvass elobb, ertelmezd amit irtam es utana fussal neki megegyszer a valaszodnak. De segitek es osszegzem: azonos penzert jobb felszereltsegu magellant kapsz, mint konat. En ezt irtam. Ha tudsz, cafolj meg. Flame-nek ezennel vege, tobbet le se irom, hogy kona mert a maniakusok mindjart ugranak a semmire.

már megin a "szar a kona" a trend?
nekem volt magellan-om is és azt is szerettem

Enyim Paripa

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

azért szeretek a vázas topicokba nézelõdni, mert hetente összevesznek a népek azon, hogy a kona jó-e vagy sem... :D

Kis számitó :D:D

-=B.B.B.=-

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Keiko

Te tudod, hogy 100-120e penzbol veszel egy szar kona-t vagy egy jo magellant. Ha a festes szamit kona, ha jo bicot akarsz magellan. Vagy ha van 300e a temara akkor szinten vehetsz kona-t, mert azok mar jok. Mondjuk nem jobbak, mint a Magellanok, de mindegy :-)

már megin a "szar a kona" a trend?
nekem volt magellan-om is és azt is szerettem

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Akkor uccso flame. Nem azt mondom, hogy a Kona-t utalom. Mer nem utalom. De ahogy a Specialized, ugy a Kona, stb. is draga egyben. Es nem ernek annyit, mint ami penzt elkernek ertuk, nagyon nem. En csak errol beszeltem. Mondjuk ha sok lovem lenne se Kona-t vennek, mert szerintem meg a specialized S-works a non plus ultra. Es ha megtehetnem, hogy csak az izlesemre hagyatkozva vasarolok, akkor specko lenne. De felolem mindenki vegyen amit akar.

ok uccsó...ez a nem éri meg így van, kifejtettük....
a specko s-works árában (ha olyan súlycsoprtu cc-s lennék )én tavalyi kula primot vennék 1 ébként mint ahogy speckom is csak azért lett mert nem volt már tavalyi kula dlx, idei meg még nem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Akkor uccso flame. Nem azt mondom, hogy a Kona-t utalom. Mer nem utalom. De ahogy a Specialized, ugy a Kona, stb. is draga egyben. Es nem ernek annyit, mint ami penzt elkernek ertuk, nagyon nem. En csak errol beszeltem. Mondjuk ha sok lovem lenne se Kona-t vennek, mert szerintem meg a specialized S-works a non plus ultra. Es ha megtehetnem, hogy csak az izlesemre hagyatkozva vasarolok, akkor specko lenne. De felolem mindenki vegyen amit akar.

Enyim Paripa

Let the people speak

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

de ennyiért meg miért használtat ?

kérdésedben benne van a válasz.

pont hogy azért használtat, mert ennyiért...

ja és volt egy pár éves kona lava dome 80ért:

Kona lava dome 16-os CR-MO vázzal,ritchey vázpapucsokkal, narancs színben, kitünõ állapotban. Manitou SX teleszkóp(TPC-vel), avid SD3 fékek, avid AD3 fékkarok, mavic X 139 felnik,schwalbe jimmy külsõk, deore váltó, shimano 747 patentpedál, SDG nyereg.

...itt van kép róla...

azért ezt nem hasonlítanám polarishez

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
azt kérdezted, hogy akkor mi volt...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Jamis, Trek, GT, BH soroljam még?

ok és ebbõl mit tudsz venni most....treket...de sztem fejezzük be mert tényleg nem ide való.....és utálok gépelni :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Szerintem meg ennel sokkal feleslegesebb flame volt a kinek a manga, kinek a nemet auto, kinek a hentai, stb. De ugy latszik az nem fajt senkinek, csak szegeny kona-rol ne essen rossz szo :-)

az nem flame, hanem off volt ;)
a konával kapcsolatban viszont mindig csak egy felesleges vita alakul ki..

LL: ez szerintem max magyaroszágra érvényes ;)

(jogos)
igen, elnézést elfelejtettem hozzátenni, természetesen csak magyarországra gondoltam, mivel a Magellan-nal emlegettem egy lapon.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

de ha belegondolsz 2000 környékén pld milyen bringát tudtál venni aránylag normális mo. képviselettel, aminek viszonylag széles választéka volt akkor rájössz hogy honnan ered ez a szeretem - gyülõlöm a konát dolog..

Jamis, Trek, GT, BH soroljam még?

bptitans.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

de ha belegondolsz 2000 környékén pld milyen bringát tudtál venni aránylag normális mo. képviselettel, aminek viszonylag széles választéka volt akkor rájössz hogy honnan ered ez a szeretem - gyülõlöm a konát dolog..

ja bocs Endroo nem erre akartam reagálni....

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Pl itt van ez: http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=45279
Kona is meg minden...
Eladják a t.féket lecseréli V-re és máris lentebb van az ára picivel.

@de mindenki azt vesz és úgy ahogy szeretne, én csak leírtam, hogy ennyiért valszeg én is használtat vennék.

azért szeretek a vázas topicokba nézelõdni, mert hetente összevesznek a népek azon, hogy a kona jó-e vagy sem... :D

bptitans.hu

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerintem meg ennel sokkal feleslegesebb flame volt a kinek a manga, kinek a nemet auto, kinek a hentai, stb. De ugy latszik az nem fajt senkinek, csak szegeny kona-rol ne essen rossz szo :-)

Szerintem ez felesleges flame....

Enyim Paripa

Let the people speak

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts