Na köszi a tippeket meg a linkeket. Megvettem a Diamond Lightingot, és nagyon szeretem egyelõre, bár még csak városban próbáltam ki, de Luxembourgban van egy iszonyú meredek, kacskaringós, mély völgy, szóval eléggé sok a lejtõ, sõt majdnem terep kategóriájú részei is vannak...
Nekem ez az elsõ biciklim sok év óta. A váltást is újra kellett tanulnom. Lehet, hogy aszfalton egy trekking kényelmesebb lenne (pl. nem kellene annyira elõre dõlni), de egyrészt annak a kerekeit én ijesztõen vékonynak találtam (ki tudja, mit fogok azzal a biciklivel csinálni 1 év múlva), másrészt meg... oké, kicsit kényelmetlen lesz (bár eddig nem tûnt annak)... de nem kanapét vettem vagy vízágyat, hanem biciklit! Az üléstõl szenvedek, de tudom, hogy meg fogom szokni.
Majd lefotózom, ha valakit érdekel, katalógusban még mindig nem láttam. 440 euró volt, jó stramm, de nem túl nehéz alumínium vázzal, Suntour XCP-75 telóval, Acera elsõ és Deore hátsó váltóval... Nagyjából minden más valamilyen alsó-közép Shimano rajta (hajtás, lánc, tárcsafék, váltókar), kivéve a fékkart. 2 év garit adtak rá.
Szóval köszi még egyszer!
Mielõbbi képet...
Sok örömed leld benne!!!

Sign In
Create Account

Back to top