Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Started by
Guest
, 2002. March 28. 19:03
Posted 2006. December 01. - 17:58
www.caprine.hu
www.mali.hu
már amennyire "magyarok"
de én nem lennék ennyire patrióta, nyugodt szívvel nézelõdj másoknál is. esetleg ha a megcélzott árat is megadnád, lehetne konkrét típusokat is javasolni. esetleg, hogy a túra jelent-e terepen történõ kerékpározást is?
www.mali.hu
már amennyire "magyarok"
de én nem lennék ennyire patrióta, nyugodt szívvel nézelõdj másoknál is. esetleg ha a megcélzott árat is megadnád, lehetne konkrét típusokat is javasolni. esetleg, hogy a túra jelent-e terepen történõ kerékpározást is?
Posted 2006. December 01. - 17:41
Posted 2006. December 01. - 17:29
Posted 2006. December 01. - 16:41
Sziasztok! Túrakerékpárt szeretnék vásárolni. A magyar ipart támogatva (lehetõleg). A schwinn-csepelre gondoltam, de egy ex-forgalmazója igen rossz véleménnyel volt a mostaniak minõségérõl. Más magyar márkát sem tudott jó szívvel ajánlani. Írjátok meg légyszíves mit ajánlanátok, illetve mit nem. Középtávú túrákra használnám. Elvárásaim: tartósság, megbízhatóság. Elõre is köszönöm azon fórumozók válaszát akik idõt szakítanak a válaszadásra.
Posted 2006. November 28. - 22:52
Ráraksz még 5e-t és Hardy Steel:) 3100g, cromo, csak kár h nem mentem még vele nem lettünk kész:( pedig gyönyörû!!
Ha max 40 akkor én Hardyt mondom, nekem bevált, Fireball streetre gáz sztem a hossza miatt, Dirt Fun nem szép:), Airborne viszont még jó lehet, jó rövid.
Ha max 40 akkor én Hardyt mondom, nekem bevált, Fireball streetre gáz sztem a hossza miatt, Dirt Fun nem szép:), Airborne viszont még jó lehet, jó rövid.
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2006. November 28. - 22:26
Posted 2006. November 28. - 20:17
Szevasztok én vázvásárlásban kérném ki a tanácsotokat...egy ideje gondolkozom azon hogy lecseréljem a polarisom(18col!!!) egy kisebb dirt/street vázra...fõként streetre használnám és 40000 ft szánok rá. Én eddig ezeken gondolkoztam: umf dirt fun, mongoose fireball, polarx, altrix airborne, umf hardy. Vagy jobb lenne egy cromo váz? válaszaitokat elõre is kösz.
vendég_unit_*
Posted 2006. November 28. - 14:59
Posted 2006. November 28. - 12:23
meg van olyan is aki 29-cel vagy ss-del, de azért ne térjünk vissza a vadászó/gyüjtõgetõ életmódhoz.... de inkább továbbléptem, és merevvel maratonozok ...
Posted 2006. November 28. - 12:19
Ejha, na lássuk a vitát, gyõzzetek meg!
Nekem volt jó telóm is (Skareb Super), de inkább továbbléptem, és merevvel maratonozok. Sokkal agilisabb a bicaj, könnyebb is, egyszerûbb, és ugye ami nincs, az nem romlik el, és karbantartani sem kell.
Igaz, kicsit rá kell gyúrni, meg némi plusz ügyességet igényel, de szerintem közvetlenebb dinamikusabb merevvel.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2006. November 28. - 11:43
Alapvetõen Pesten használnám, de kicsit edzettebb koromban majd tervezek a hegyekbe túrákat, de szigorúan az úton maradva.
Nem mondta senki, hogy át akarjátok verni, csak én még emlékszem milyen volt merevvillával az úthibákon, a rosszulsikerült javításokon, az összegyûrt aszfalton és buszmegállókon átmenni. Montival, 2.1-es ballonos gumival. Hát szétrázta a kezem-vállam. Míg egy jó telóval mindez sokkal elviselhetõbb. Az RS Metro pedig szerintem a mûfajában nem rosz. Nagyon merev( a tárcsafék nem csavarja), az úthibákat jól csillapítja, de jó minõségû úton nem pogozik feleslegesen. Mivel olyan legendásan jó minõségûek a Pesti utak és Õ is 90%-ban itt használná, hát én nem is tudom.
Posted 2006. November 28. - 11:16
tisztelet a kivételnek,ugye... dönteni Neki kell,gondolom senkinek sem érdeke átvernide annyira telebeszéltétek szegénynek a fejét.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. November 27. - 22:33
Én felajánlottam neki az apróban árult Ktm off-road trekkingünket, de annyira telebeszéltétek szegénynek a fejét, hogy meg sem akarja nézni. Pedig pont az Õ mérete lenne, olyan felhasználásra való amilyenre Õ gondolt, és ennyiért a felszereltségre sem lehet panasz. Értelmes fék, értelmes teló, jó váz, jó felnik, újszerû állapot. És élõben sokkal szebb mint a képen. Ha valaki tud jobbat ennyiért, kérem szóljon nekem is.
Bocs, ha off voltam, ha nem fér be a topic-ba, kérem töröljétek.
Bocs, ha off voltam, ha nem fér be a topic-ba, kérem töröljétek.
Posted 2006. November 27. - 22:21
Ejha, na lássuk a vitát, gyõzzetek meg!
én már leírtam. a treking telók amúgysem túl drágák.
sztem városban sokkal jobb mint a merev.
de majd az okosok megmondják/leoltanak
Posted 2006. November 27. - 22:18
Posted 2006. November 27. - 21:53
amúgy miért beszélitek le a telóról?
sztem nagyon jól jön a városban...
az a plusz 1kg egy városi bringán sztem nem oszt nem szoroz.
sztem egy jó kis rs metro tök jól jöhet a patkáknál
sztem nagyon jól jön a városban...
az a plusz 1kg egy városi bringán sztem nem oszt nem szoroz.
sztem egy jó kis rs metro tök jól jöhet a patkáknál
Posted 2006. November 27. - 20:39
Posted 2006. November 27. - 18:39
Akárhogy is nézem, 60 fölött már minden cross bringán teló van,
Azt ki lehet cserélni merevre.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2006. November 27. - 17:34
hammm, meglátjuk, bár addigra szeretném lezárni az ügyet, de ha mégsem sikerül, akkor élni fogok a lehetõséggel.
Köszi még 1x
Köszi még 1x
Posted 2006. November 27. - 17:25
üdvNa azért, marha gyanús lenne tárcsafékes bringa 60-ért...
TripleB: 175 és Bp. Köszi a felajánlást, rem. összejön, bár ha jól látom vidéki vagy.
az nem lett volna baj,ha tudom pénteken,mert akkor a partnerben felhozom,most a Focus szal vagyok,legközelebb meg max 2 hét múlva jövök.....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy