Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

Bernie13

Bernie13

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Na azért, marha gyanús lenne tárcsafékes bringa 60-ért... :)

TripleB: 175 és Bp. Köszi a felajánlást, rem. összejön, bár ha jól látom vidéki vagy.

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Right...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Megnézném ezt is:
link1 :60000huf

Sp

a váz.....a bringa + 1 kiló
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Megnézném ezt is:
link1 :60000huf

Sp

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Tudsz példát mondani, hogy milyen bringák kényelmesebbek? A vége úgyis az lesz, hogy kipróbálok kb 5 bringát, és a feeling alapján döntök. Csak azért érdeklõdöm itt, mert egy boltos nem biztos hogy az én fejemmel gondolkodik...

milyen magas vagy?hol laksz?egy Speedert fel tudok ajánlani kipróbálásra,sõt van egy vázszettem is mellé

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bernie13

Bernie13

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Köszi. Azonban van egy kis ellentmondás. Akárhogy is nézem, 60 fölött már minden cross bringán teló van, amirõl viszont lebeszéltetek, így utólag teljesen jogosan. A fitnessgép-szélesebb gumi párost egyelõre vonzóbbnak találom.

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
pl Author

link

Bernie13

Bernie13

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Pedig örülnék, ha mondanál márkát, típust...

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Bernie, sztem nézz körül a cross bringák között is. 35-40 mm-es külsõ már elég jól csillapít, városi használatkor nem kell állandóan parázni a defektektõl, ami virsliguminál valószínûbb. Tehetsz rá biztosan csomagtartót, sárvédõt. Ha gyorsan akarsz menni, akkor meg felteszel egy pár 23-as külsõt, felpumpálod 8 barra, és repül a gép. Mint pl. 1 Speeder, de itt több lehetõséged van.

Márkát, típust nem mondok, de pl. a stucni és nyeregcsõ fixre cserélésével, érezhetõen sportosabb lesz a bicaj. Telót meg felejtsd el, csak plusz súly.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Bernie13

Bernie13

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Tudsz példát mondani, hogy milyen bringák kényelmesebbek? A vége úgyis az lesz, hogy kipróbálok kb 5 bringát, és a feeling alapján döntök. Csak azért érdeklõdöm itt, mert egy boltos nem biztos hogy az én fejemmel gondolkodik...

ksyp

ksyp

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

http://apro.bikemag....t=38949&cat=all
Egyik lehetséges megoldásként szóba jött nálam ez a bringa.Csak versenyzésre (maraton) használnám,a régi maradna edzeni.Ezen az áron szerintetek jó döntés lenne?Kinézetre nagyon bejön,a felszereltség is tetszik,esetleg ellenjavallata valakinek?
köszi

Csak engem zavar az a két hézagoló gyûrû a OCTALINK-nél a bal oldalon.?

ksyp

ksyp

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Egyik lehetséges megoldásként szóba jött nálam ez a bringa.Csak versenyzésre (maraton) használnám,a régi maradna edzeni.Ezen az áron szerintetek jó döntés lenne?Kinézetre nagyon bejön,a felszereltség is tetszik,esetleg ellenjavallata valakinek?
köszi

Gyönyörû, de alkudj belõle bõven.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Akkor neked a Merida nagyjából jó is lesz, mondjuk van nálal kényelmesebb is. Élõben még nem láttam, de pozitívum ha nagyobb gumit is fogadna, sárvédõt és csomagtartót is fel lehetne rá szerelni. Sosem lehet tudni, hogy éppen melyik kellene.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bernie13

Bernie13

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Alapvetõen Pesten használnám, de kicsit edzettebb koromban majd tervezek a hegyekbe túrákat, de szigorúan az úton maradva. Szeretek gyorsan menni. :) Csomag az max egy amolyan "üzletemberes" táska, amivel munkába járok. Sárban semmiképpen nem használom, esõben is csak ha napközben esett le. :) 75 kg és 22 éves. Remélem minden kérdést megválaszoltam. És köszi

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
szerintem 300e Ft körül ennél jobb bicók szoktak lenni az apróban...
volt nemrég egy Trek Fuel 100, az is kb ennyi volt, és nem egy kategória a kettõ. Nekem ennyi pénzért az LX cuccok kicsit furcsák, mégha szép is a váz, meg a kerekek.
Mivel versenyzésre szánnád gondolom úgyis csak tavasszal lesz rá szükség legközelebb, úgyhogy sztem várj még kicsit, lesz ennél jobb ajánlat.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
meg esetleg lehet venni 30-as vagy vastagabb gumikat, azok is csillapitanak valamit.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
esetleg még kapsz ilyen tavalyi specko sirrus-t 110-ért.......(velo árlistán specko akcióban van, bár lejet már elfogyott)
http://www.specializ.../sirrus/sirrus/

ja, és aszfaltra sztem nem kell teló, viszsont ebbn egy "kecses" cro-mo villa van, ami kicsit jobban csillapít mint a merida alu villája....(ha jól emléxem hogy abban alu van)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Pesten vagy Budán használnád? Milyen sebességgel közlekedsz? Szoktál-e csomagot vinni? Sárban, esõben, szárazon? Hány kiló vagy és hány éves?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bernie13

Bernie13

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sziasztok! Minõ meglepetés, bringavásárlásban szeretnék hozzáértõ segítséget kapni. Kizárólag aszfalton és 90%-ban városban használnám.
A legelsõ kérdés ami felmerült bennem, hogy kell-e ehhez teleszkóp. Figyelembe véve a pesti utakat, talán. Fontos, hogy kényelmes üléspozíciós gép legyen, ezért az országúti ki is esett. Amit néztem, az a Merida Speeder T1. Nagyjából ennyi pénzem is lenne rá, olyan 100e.
Mi a véleményetek? Van ennyi pénzért jobb?
Elõre is köszönöm mindenkinek!