ha yeti kategóriában gondolkodsz akkor mégSzóval keresnék egy hosszabb utas, de bõven tekerhetõ, könnyû vázat.
~14 centi körül, de ha 13 vagy 15, az sem para.
Legyen tekerhetõ, nem az "ugrálás" része érdekel a dolognak, csak belekukkantanék ebbe az ólmántin/lájtendúró izébe.
Egyébként 185 centi körül vagyok, és hatvanpár kiló, így papírvékony is lehet a váz, csak bírja a pénztárcám...
Eddig ezek fogtak meg:
- '05-ös Nitrous: 150/170-et mozog; elég könnyû; nem tudom, mennyire tekerhetõ hosszabb távon
- '05-06-os Speci Enduro: talán ez tûnik a legjobbnak (Beg is ezt ajánlotta az elõzõvel szemben); hátránya, hogy nem nagyon van belõle L-es
- Yeti 575: errõl nem sokat tudok, csak hogy szép
- esetleg Kona, bár ebben a rugóútban az én súlyomhoz eléggé nehezek
Egyenlõre kb. ennyi, várom az ötleteket, tanácsokat, stb.
Kösz!
Péter
Ui: ja, "inkább" használt legyen, anyagi okokból...
edit: lehet jobb lenne a vázasban :chin:
ellsworth epiphany
turner spot, ezek könnyûek és a Te súlyodat bírják is...
ha elég a 120-125 mm is akkor cube ams, vagy specko stumpjumper fsr....
amirõl meg bõvebben tudok.....a dawg....idén könnyített rajta a kona vagy 150-200 grammot, a 18-as ami Te méreted olyan 2800valamennyi gramm körül lehet tag nélkül.....érdemes állítható utas telót rakni bele, bár kis mexokással 130 assal is fel lehet mászni bárhol...valamint ha idegesít az aszfalton pogozás akkor vagy lokolható vagy rendesen belassítható tag kell bele - bár a Te súlyod alatt lehet mûxik még a fox propedálja is- (igaz ez a yetin kivûl kb mindegyikre igaz)

Sign In
Create Account

Back to top