Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

fapaci

fapaci

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok! Meglepõ módon bicajt keresgélek. 2 évig egy Kona Lanai-t hajtottam. Meg is voltam elégedve vele, de szeretnék továbblépni és sikerült is eladnom. Kona FireMountain és Magellán Polaris tetszik egyelõre, de nehezen döntök közöttük, illetve örömmel fogadnék még néhány tippet. Városi és erdei túrákra kellene a gépezet, árban max 120e Ft-ig. Köszi a tippeket!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

öcsémnek kéne új bringa az ellopott helyett.

ha nem zavar, hogy Kona, akkor ez

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

városi cirkálás hétközben, hétvégente terepen túrák, tehát ilyen vegyes mindenes felhasználás. eddig erre a célra egy merida kalahari 580 volt a megfelelõ, de ilyet már nem kapni sajnos...ár maximum 100e, de ez a nagyon maximum.

csakis az idei polaris, az 99 ezer ft.
erre a felhasználásra egyértelmûen az a legjobb
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

városi cirkálás hétközben, hétvégente terepen túrák, tehát ilyen vegyes mindenes felhasználás. eddig erre a célra egy merida kalahari 580 volt a megfelelõ, de ilyet már nem kapni sajnos...ár maximum 100e, de ez a nagyon maximum.

Tavalyi Polaris? :chin:

Ákos: Most erre mit mondjak? :) Bár már kezdem megszokni, h a megvásárolt cuccokkal visszajárok a boltokba. Nem csak bringatéren...

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

Három a Draconak... :D Tegnap végül megnéztem együtt a kettõt és a draco sokkal jobban bejött. Nem csíptem a caprine szögletes vázát. Úgyhogy meg is vettem a magellant. Ennyi pénzért tényleg nagyon rendben van a bicaj, fõleg a váz fogott meg, a többit meg idõvel úgyis jobbra cserélem.

Jól tetted, simán megérte Sok baleset mentes kilómétereket kívánok!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
+1 Maggi

Vitya he....ez neked a márkahûség..:D

bsza

bsza

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Három a Draconak... :D Tegnap végül megnéztem együtt a kettõt és a draco sokkal jobban bejött. Nem csíptem a caprine szögletes vázát. Úgyhogy meg is vettem a magellant. Ennyi pénzért tényleg nagyon rendben van a bicaj, fõleg a váz fogott meg, a többit meg idõvel úgyis jobbra cserélem.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Esetleg gyûjtögetsz egy csöppet, és Crater. Nem túl nagy különbség, de minõségi ugrás.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

Egy szavazat a Magellanra.

Kettõ :) Összességében ugyanaz, de a Magellan csakjobb! (nekem is Draco van)

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

Most készülök biciklit venni. Az egyik amit kinéztem egy magellan draco '06 a másik pedig egy caprine forest. Szerintetek melyik éri meg jobban? Esetleg valami jobbat ilyen árban nem tudtok? (60e-ig)

http://www.bigbike.h...=Caprine&id=478

http://www.bigbike.h...Magellan&id=260

Egy szavazat a Magellanra.

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
orulok hogy segithettem sporolni, es ezzel is kicsit vedeni a termeszetunket :) .

a bicobol csak akkor lesz valami, ha kapok ilyen vazat kulon, es lesz ra penzem. persze akkor mar egy jo bringat raknek ossze. a telot is kineztem mar, bar ez meg valtozhat, de itt
van rola egy kep. egy MARZOCCHI MX PRO. remelem a nyaron osszejon a canga.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

szevasztok!

neztem egy bicot. ezt itt
igazabol csak a vaz kene belole. ez nem kimondottan cc vaz, de attol meg hasznalhato gondolom erdojarasra. hol lehetne ilyen vazat beszerezni?

jó választás!a színe is szép, meg az a váz (alattam)nagyon ultrabrutál merev volt.mentem egy ilyennel bár a tx70 felszereltség szerintem kevés hozzá.sok szerencsét!

hogy egy kicsit offoljak is:drake, bevált a brigizés!:) apa már tudta elõre de mind1...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

bsza

bsza

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Most készülök biciklit venni. Az egyik amit kinéztem egy magellan draco '06 a másik pedig egy caprine forest. Szerintetek melyik éri meg jobban? Esetleg valami jobbat ilyen árban nem tudtok? (60e-ig)

http://www.bigbike.h...=Caprine&id=478

http://www.bigbike.h...Magellan&id=260

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Stop-Shop. Eurocenter mellett.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Maliéknál a Bécsi úton a Eurocenterben (remélem így hívják azt a nagy kócerájt odakint). www.mali.hu

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
szevasztok!

neztem egy bicot. ezt itt
igazabol csak a vaz kene belole. ez nem kimondottan cc vaz, de attol meg hasznalhato gondolom erdojarasra. hol lehetne ilyen vazat beszerezni?

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
Apumnak tervezek venni olyan városi bringát,
amit (majdnem) egyenes háttal lehet tekerni.
Kb 60-70 ezer ft lenne rá.

mit javasoltok?
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

Hi!
Nyáron fogok bringát venni,15 éves vagyok.

Divatosak a Hardy-k a tizenévesek között, de én megnézném a polarx-eket is a helyedben. Szerintem jobb választás.

A 100-as telóút meg elég lesz egy jó darabig, akár "DH"-ra is, ahogy az összes többi alap cucc is, amit majd lecserélsz, ha lecsoffadnak a bringáról az elsõ évben. Én a helyedben kezdõ biciklirõl a tárcsaféket is hanyagolnám, hacsak nem hidraulikusat veszel.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hi!
A teló 100-as útját keveslem kicsit.Kéne ennél több,vagy elég lesz nekem???
Elõre is köszönöm

Dirtre elég.. DH-ra kevéske ha komolyabban nyomnád..